Dualmine Mining Nedir? – Detaylı İnceleme

Bitcoin yatırım sitesi Dualmine nedir, referans, yorum, yasal mı, güvenilir mi, dolandırıcılık mı, nereye şikayet edilmeli, çalışma mantığı, kazanç ve site sahipleri gibi soruları yanıtladık.

 

Dualmine Mining Nedir?

Duamine sitesini detaylı incelediğimizde arka planda gerçekten iyi bir ekip olduğunu söylememiz doğru olacaktır. Dualmine yazılımcıları ve tasarımcıları  iyi bir sistem için oldukça zaman ayırdıklarını görüyoruz. Kripto para dolandırıcılarına göre fazla bir bilgiye sahip olduklarını söyleyebiliriz. İncelememizin başında belirtmek isteriz ki dualmine tamamen sahte bir cloud mining web sitesidir.

• Dualmine Mining Nedir?

• Dualmine Sahte Bitcoin Madenciliği

• Dualmine Kazanç Oranları

• Dualmine Kurucusu (CEO) ve Şirket Bilgileri

• Kripto Teyit Dualmine Yorumu

Dualmine Sahte Bitcoin Madenciliği

Web sitesinin kullanımı oldukça kolay olmakla birlikte basit bir şekilde kayıt oluşturup, yatırım yaparak direkt kazandırmaya başladığını öne sürüyor. Kullanıcılarına basit bir hesap makinesi ile kazanç oranlarını, hash güçlerini hesaplamalarını sağlayan bir şablon kullanıyor. Bu sayede kurbanlarını sadece kazanca odaklayarak zehirliyor. Neredeyse ekibimizi bile ikna olacaktı 🙂

Sitelerinde duyurdukları başka bir dolandırıcılık sistem ise dualex.io, anonim bitcoin borsası diyebiliriz. Araştırdığımızda kullanıcılarının çoğunluğunun Türkler olduğunu görüyoruz. Bu konuda araştırmalara ve bilgi toplama devam ediyoruz. Her iki site içinde kullanıcıların büyük bir bölümünü Güney Kore – İran –  Japonya – Türkiye oluşturuyor. Sitelerinin iletişim bölümünde sundukları telefon numarasını bir robot kontrol ediyor ve tamamen kayıtlı mesajlar ile cevap veriyor : 020 8242 6626

Sözleşmeleri 2 yıllık olduğunu belirtiyor ancak oldukça uzun bir süre, yatırım yaptıysanız muhtemelen birkaç ay sonra ödemelerinizi kesecektir, tamamen bir saadet zinciri profilidir. Aldığı yatırımlar ile sözde ürettikleri Bitcoin’i veya farklı kripto para birimlerini eski kullanıcılarına ödüyor. Evet daha fazla ödeme alabilmeleri için birçok kişiye ödeme yaptıklarını görüyoruz. Daha fazla ve yüksek yatırım alabilmeleri için bu yolu izlemeleri onlar için mantıklı bir seçim.

Dualmine Kazanç Oranları 

Kazanç miktarları yatırım miktarınıza göre değişiyor, kullanıcılarına 3 ile 6 katını kazandırdığını öne sürüyor. Böyle bir kazanç miktarı doğru olsaydı muhtemelen birçok teknoloji şirketi mining işine soyunurdu (: 1000 GH / S madencilik gücü satın alındığı takdirde 7000 GH / S kazandırdığını iddia ediyor, bu rakam gerçekten çılgınca gözüküyor. Yatırım yapmasanız da 100 GH / S  gücü ücretsiz bir şekilde veriyor, bu sayede insanları tuzaklarına çekiyorlar.

Dualmine Referans Kazancı

Sahte Bitcoin Madencilik Dualmine Kazanç Oranları

Dikkat : Ücretsiz verdiği güçten ve referans davetlerinin ücretlerini sorunsuz ödüyorlar. Bu sayede insanları kandırmaları ve bir bayi olarak kullanmaları oldukça kolay oluyor. Birçok forumda veya gruplarda insanlar ödeme kanıtlarını paylaşıyor. Cloud Mining ve kripto para piyasasına yeni giren insanların bu duruma inanmaları çok da zor olmuyor.

Dualmine Kurucusu (CEO) ve Şirket Bilgileri

Dualmine CEO Lukasz Borzeszkowski olarak tanımlıyor. name.com’ a 02.28.2018 yılında kayıt oluşturulan alan adı 02.28.2022 yılına kadar devam ediyor. Cloudflare koruması olduğu için diğer bilgilerine ulaşamıyoruz. Araştırmalarımız sonucu sözde Ceo’ su olan Lukasz Borzeszkowski ( Aktör ) hakkında hiçbir bilgiye ulaşamıyoruz. Belirli bir ücret karşılığında bu tarz kimlikler bulmak internet dünyasında hiç de zor değildir. Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi böyle bir sistemi tek bir kişinin kurması ve yönetmesi imkansız birşeydir. Arka planda çalışan ekip hakkında hiçbir bilgi verilmiyor. Gerçekten insanların yatırımını 7 ye katlayan bir ekibi tanıtılmaması size de garip gelmiyor mu ?

Yasal görünmek için birçok görevlerini yerine getirdiklerini görüyoruz fakat sundukları bilgiler ve sertifikaları çok basit bir şekilde hepimiz alabilir ve sitelerimize ekleyebiliriz. 1 ay gibi bir sürede %25 kazanç oranı inanılır gibi değil, sözde ürettikleri kripto paraların gider faturalarını hiçbir kullanıcısı ile paylaşmıyor.

Kripto para madenciliğinin en büyük gider bölümünü elektrik ve cihaz bakımları oluşturuyor. Gerçek bir madencilik şirketinin tüm detaylarının şeffaf olduğunu biliyoruz.

Kripto Teyit Dualmine Yorumu

Dualmine web sitesi, referans geliri yüksek olan insanların ödemelerini yaparak daha fazla yatırımcıya ulaşıyor. İnsanların sizlere gönderdiği ödeme kanıtlarına lütfen itibar etmeyiniz. Tamamen saadet zinciridir, ilk fırsatta tüm yatırımları alarak ortalıktan kaybolacaklar. Böyle bir durumda maalesef hiçbir muhatap bulamıyorsunuz. Kayıp yaşayan birçok insanın yorumlarını bu sayfada görebilirsiniz.

TAMAMEN SCAM BİR PROJEDİR. KESİNLİKLE YATIRIM YAPMAYINIZ, YATIRIM YAPTIYSANIZ ELDE ETTİĞİNİZ VERİLERİ BİZİMLE PAYLAŞARAK YAKALANMALARI İÇİN YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ. AYRICA İFŞA BÖLÜMÜNE YORUM YAPARAK İNSANLARA DAHA FAZLA KAYIP YAŞATMALARINI ENGELLEYEBİLİRSİNİZ.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız.

 

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez. 

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle