Lisk Coin (LSK) Nedir? Yorum-Geleceği

Lisk Coin yorum, LSK Coin nedir, token, nasıl satın alınır, binance, ceo su, hangi borsada, tahmini, geleceği 2021, projesi, grafik, şirket, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Lisk Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Lisk, herhangi bir merkeze ait olmayan uygulamalar (dApp) için geliştiriciler sunan bir platformdur. Geliştiriciler için sunduğu programlama dili JavaScript olan ve bu yazılım dili ile merkezi olmayan uygulamalar oluşturulmasına olanak tanıyan arayüzdür.

Lisk, açık kaynaklı bir platform olmasından dolayı geliştirilebilirliğe açık bir durumdadır. Platform kullanıcılarına, kendi ağı içerisinde yer alan ve uygulamaların oluşturulması için gerekli faktörler ve geliştiricilere yetenekler sunan ‘yan zincir’ isimli, özelleştirilebilir alanlar sunmaktadır.

Bu yan zincir isimli alanlar Lisk projesi için önemlidir, çünkü yeni bir uygulama geliştirmek isteyen bir geliştirici, Lisk ana ağı ile uyumlu bir yapıda olan ve projenin geliştiriciler için sunduğu hemen hemen tüm faktörleri barındıran bir alandır.

Projenin resmi para birimi LSK’dır. LSK, projenin gelişim sürecinde fikirleri oylamak ve ağın içerisinde ki önemli operasyonel olayların maliyetlerini karşılamak için kullanılmaktadır.

• Ekibin Yorumu; Lisk, bir blockchain uygulama platformudur. Herkesin bu teknolojiden yararlan

dığı bir dünya yaratarak blok zinciri erişilebilir hale getiriyoruz.

• Şirketinin sloganı; Blok zincirine geçişteki ağınız!

Lisk Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur.

Projenin temel ekibinin, farklı ve daha popüler yazılım sistemleri kullanmak yerine, Javascript gibi dinamik bir programlama dili kullanmasının bazı sebepleri mevcut. Ekip bu program dilinin kullanılarak sağlanan temel faydanın, oluşturulan uygulamaların geliştirilmesinin ve piyasaya sürülmesinin, geliştiricilere daha fazla gelir sağlayabileceğini öngörmektedir.

Ayrıca ekip, yan zincir arayüzü ile sunmuş olduğu programlama kitleri ile geliştiricilerin yeni bir dil öğrenmesine gerek kalmadan uygulamalarını oluşturabilmesine olanak tanır. Bu yan zincirler üzerinde oluşturulan uygulamanın işlemleri bitirildikten sonra Lisk blok zincirine bağlanır ve bir kez kaydedildikten sonra oluşturulan ve geliştirilmeye açık olan merkezi olmayan uygulamara (dApp), Lisk ana zincirinde herkes tarafından ulaşılabilir.

Lisk Nedir

Lisk

Max Kordek, bir blockchain ve kripto para girişimcisidir. Projede de bahsetmiş olduğumuz,  JavaScript ile yazılmış merkezi olmayan uygulamalar için bir blok zinciri platformu olan Lisk’in kurucusu ve CEO’su olmasıyla ünlüdür. Bitcoin ve Litecoin madenciliği ile kripto dünyasına giriş yapmış, ardından ortağı ile beraber Lisk projesini hayata geçirmiş ve proje değerini 600 milyon dolara yaklaştırarak başarısından söz ettiren bir isim olmuştur.

Oliver Beddows, e-ticaret uygulamalarının gelişiminde 15 yılı aşkın deneyimi ile başarılı bir yazılımcıdır. Ortağı ile beraber Lisk projesini hayata geçirdikten sonra, bir düğüm dağıtım ve aynı zamanda yönetim aracı olan CryptoKit isimli geliştirici araçlar ve buna benzer farklı projeler hayata geçirerek kariyerine devam etti. Tam bir geliştirici uzmanı denilebilir.

Şirket Kurucusu; Max Kordek                                           Twitter; Max Kordek

Şirket Kurucusu; Oliver Beddows                                     Twitter; Oliver Beddows

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Lisk Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Günümüzde teknolojik gelişmelerin son modellerinden bir tanesi olan ve geleneksel kanallarımızın da sürüklendiği, bir merkeze bağlı olmama ve herkes tarafından incelenebilir bir yapıya sahip olma durumları hız kesmeden devam ediyor. Bu geleneksel finans sistemlerimizden, hayatımızı kolaylaştıran faktörel uygulamalara kadar değinmiş durumdadır. Merkezi olmayan uygulamalar yani dApp’ler ise bu yeni dünyanın bir parçası ve yazılım geliştiricilerinin artık yeni odak noktası.

Lisk, bu anlamda yazılımcılara sunduğu kolaylıklar ve isminin piyasa koşullarında tanınan bir hale bürünmesi, projenin güvenilirliğini kanıtlar niteliktedir. Kurucular ve ekip yapısını incelediğimiz de ise projenin daha ileriye götürülerek bir hizmet sunma isteği ile işlerini devam ettirmekte olduklarını görüyoruz.

Bu olumlu yapılar projenin ilerleyen yıllarda, özellikle yazılımcılar arasında daha popüler bir hal alması durumu oluşturabilir.

Lisk Nedir

Lisk

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binanca, Kraken, KuCoin, Bittrex

• Toplam arz 144.379.226 LSK ve sahadaki rakam 128.448.958 LSK.

• LSK Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  2 Mart 2017 – $0.09565

• LSK Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 7 Ocak 2018 – $39.31

• LSK  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 120. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Lisk Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Hayatımız da her geçen gün daha fazla yer alan ve kolaylıklar sağlayan dApp’lerin oluşum süreci için gerekli standartları sağlaması, kolay arayüzü ve şeffaf yapısı ile kendini kanıtlamış bir proje olduğu söylenebilir.

Negatif yorumlar;

• Merkezi olmayan uygulamaların oluşumu konusunda birden fazla ve iddialı projelerin oluşu, bu projenin rekabet etmesi gereken rakiplerinin ve dolayısıyla kendini sürekli gelişime açık tutması gerektiği anlamına gelebilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle