Kava Coin (KAVA) Nedir? Yorum-Geleceği

Kava Coin nedir, KAVA Coin yorum, güncelleme, nasıl satın alınır, Ceo, binance, airdrop, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Kava Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Kava coin, kullanıcıları için geleneksel ve merkezi olan bir finansal kuruma ihtiyaç duymadan, değerli varlıkların ödünç alımasına ve ödünç verilmesine olanak sağlayan ve aynı zamanda mekanizmasında birden fazla kripto para birimi barındıran bir yazılım arayüz diyebiliriz.

Kava projesi ve ekipteki öncü kişilerin asıl amacı, herhangi bir merkeze ait olmayan ve kullanıcılarına borç verme mantığı ile çalışan sektörlerin daha düzenli ve sistemli bir hal almasını sağlamaktır. Ekip, bu sektörün daha sistemli, daha şeffaf ve daha basit bir yol içermesi gerektiğine inanıyor. Kripto varlıkları, sabit paralar ve merkezi olmayan borç verme imkanları ile özel olarak geliştirdiler.

Geliştiriceleri sayesinde uluslararası alanda isminden söz ettiren proje, DeFi imkanlarını, herhangi bir merkezden uzak durarak ve geleneksel finans sitemlerine güvenmediğini teknolojsi ile paylaşarak, kullanıcılarına gerekli alım-satım imkanları sunmak istiyor.

• Ekibin Yorumu; Güvenli ve sorunsuz entegrasyonda, sağlam bir DeFi ürün ve hizmetleri paketine güvenli bir şekilde erişin.

• Şirketinin sloganı; Finans kurumları tarafından en güvenilir DeFi platformudur.

Kava Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur.

Projeye baktığımızda, tasarım kullanıcılarına USDX isimli sabit para karşılığında kripto varlıklarını teminat altına aldırtmaktadır. Kullanıcıların USDX isimli sabit para almak için site arayüzünde desteklenen kriptolarından bazılarını platformda akıllı bir sözleşmeyle kilitlemeleri gerekmektedir. Bu kilitlenen kripto para birimi yada birimleri, size verilen krediye karşı teminat görevi görmektedir.

Kullanıcılar, sistemde desteklenen herhangi bir kripto varlığın üzerinden sentetik kaldıraçlı işlem oluşturmak için birden fazla teminatlı kredi kullanabilir. Örnek olarak XRP’lerinizi kilitleyerek işlem yapabilirsiniz. Daha fazla Bitcoin satın almak isterseniz de eşdeğer miktarda yeni basılmış USDX almanız gerekmektedir. Bu sayede piyasada kaldıraçlı işlem yapabilmek için gerekli likit sağlamış olursunuz.

Bu birlikte çalışabilirlik ve sunulan hizmet, varlıklarınızı donanımsal ve yeterli güvenilir cüzdanlar ve kurumsal düzeyde koruyucular kullanarak depolamanızı sağlar. Bu izlenim, rekabet piyasasında bu projeyi öne çeken ana unsurlardan biridir.

 

Kava Nedir

KAVA

Projeyi ortaya çıkaran şirket Kava Labs’dır. Kava Labs kurucuları ise Brian Kerr, Ruaridh O’Donnell ve Scott Stuart’dır. Üç isimde alanlarında uzman yazılımcılar olup, şirkette farklı görevlerde yer almaktadırlar.

 

Şirket Kurucu Ortağı ; Brian Kerr                                                    Twitter; Brian Kerr

Şirket Kurucu Ortağı ; Ruaridh O’Donnell                                     Twitter; Ruaridh O’Donnell

Şirket Kurucu Ortağı ; Scott Stuart                                                  Twitter; Scott Stuart

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kava Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Arayüz, kullanıcılar için geleneksel olmayan ve dijital dünyada bir banka gibi çalışır ve bu durum DeFi temellerini içermektedir. Dijital alanda işlem yapmak isteyen bir çok kullanıcı tarafından tercih sebebi olması, sunduğu güvenlik ve şeffaf işlem arayüzü ile sağlanmaktadır.

Teknik olarak, sentetik kaldıraçlı işlemler, yüksek faiz kaçınımı, ve teşvik ödemeleri ile riskli olan piyasa düzeyini en minimuma indirmeyi hedeflemektedir. Sentetik varlıklar üzerinde kaldıraçlı işlemler, sadece bu alanda yeterli bilgiye sahip olan kullanıcılar tarafından yapılmalıdır.

Yüksek kazanç ve aynı zamanda yüksek kayıp sunan işlemler, tercih eden kişiler tarafından yapılmakta olup, bu projenin bilinirliğini oluşturan kullanıcılar da bu tarz makalelerden yeterli bilgiler topladıktan sonra işlem yapmalıdırlar.

Kava Nedir

KAVA

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Huobi Global, Gate.io, Binance, Kraken

• Toplam arz 137,624,575 KAVA ve sahadaki rakam 70,172,142 KAVA.

• KAVA Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  13 Mart 2020 – $0.3

• KAVA Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 6 Nisan 2021 – $8.20

• KAVA Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 118. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Kava Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Geleneksel finans sektörünün sorunlarının her geçen gün daha fazla ortaya çıktığı dönemerde, DeFi protokolleri ve herhangi bir merkeze ait olmayan yazılımlar ve projeler ön plana çıkmaktadır. Teknolojisi ve misyonu gereği, merkeziyetsiz DeFi konusunda ön plana çıkan projelerden bir tanesi olmuştur. Kullanıcılar tarafıdan aktif olarak talep gören ve kendini geliştirmeyi sürdüren proje, kullanıcılara daha farklı imkanlar sağlamak için çalışmaktadır.

Negatif yorumlar;

• Projenin yapısı gereği, kullanıcıların teminat göstererek kaldıraçlı işlemler konusunda kredi hakkı kazanması, riskli işlemler başlığında yer almasından dolayı, çok sağlıklı olarak görüntülenmemektedir. Ekip sunulan işi güzel bir çalışma ile yürütsede, en nihayetin de kullanıcılar için bu riskli piyasada daha ileriye gitmesine olanak sağlayan bir arayüz sunmaktadır.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle