Holo Coin (HOT) Nedir? Yorum-Geleceği

Holo Coin yorum, HOT Coin nedir, token, nasıl satın alınır, holochain geleceği 2021, para çekme, tahmini, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Holo Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Holo; blokzincir teknolojisini kullanmadan merkezi olmayan uygulamalara sahip olabilen, dağıtık bir veri protokolüdür.

Proje, dağınık olarak barındırdığı uygulamaları ile mevcut merkezi web arasında bir köprü görevi üstlenmektedir. Eşler tarafından sağlanan dağıtılmış barındırma hizmetlerini etkin kılan bir ekosistem ve resmi bir para birimi oluşturarak dağıtılmış uygulamalar ile bilindik bir web tarayıcısına erişim sağlar.

Örneğin, Airbnb arayüzünün oteller için yaptığı işlemi web barındırma için yapar; herkes bilgisayarını bir gelir kaynağına dönüştürebilir ve dağıtılmış uygulamaları barındırmak için HoloFuel’de ödeme alarak ev sahibi olabilir. Yazılım arka planda çalışır ve yedek depolama ve işlem gücü tahsis eder. Kullanıcılar, kendi barındırma fiyatlarını belirler ve kendi önceliklerini yönetir.

Hot, Holochain projesinin resmi ara birimidir ve ödemeler HoloFuel isimli yapıdan, Hot aracılığı ile sağlanır.

• Ekibin Yorumu; Holochain, kendine ait veriler, dağıtılmış bir veritabanı ve akran hesap verebilirliği sağlayan bir teknoloji karışımı ile blok zincirinin faydalarını sunar.

• Şirketinin sloganı; Uçtan uca açık kaynaklı bir P2P uygulama çerçevesi

 

Holo Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2018 yılında kurulmuştur.

Holochain projesinin önemli bir özelliği çok yönlü olmasıdır. Ölçeklenebilirlik konusunda önemli bir verim sağlayan proje, blok zincirinden daha verim olduğunu iddia etmektedir. Bunun en önemli sebebini açıklarken ise, token yada madencilik altyapısı gerektirmemesidir. Aslında bu durum proje çok daha şeffaf bir yapıya büründürmektedir.

Holochain’in hedefleri arasında, kullanıcılarının herhangi bir otoriteye bağlı kalmadan, birbirleri arasında ki bazı kurallar çerçevesinde etkileşim oluşturmalarını sağlamaktır. İki birey arasında oluşan bu özel etkileşimin detaylandırmasını yapmak gerekirse ve aracının olmaması konusunu netleştirmek gerekirse, örnek olarak Google Twitter yada Airbnb gibi herhangi bir platform ile veri ve bilgilerinizi paylaşmadan, kontrol ettiğiniz işlemler bütünü denilebilir.

Size hizmet eden geliştirilmiş ve çok yönlü bir yapay zeka, verilerinizi koruyarak işlemlerinizi ve sorunlarınızı çözmenizi sağlayacaktır. Bu çözüm merkezi olmama durumunu üstlenen bir yapıya sahiptir.

 

Holo Coin Nedir

Holo

Arthur Brock, teknoloji ile erken yıllardan tanışan, üniversite eğiminde yapay zeka üzerine eğitimler alan ve kariyer hayatında ki listeyi gayet uzun tutan donanımlı bir isim. Teknoloji ve ağ sistemleri, yazılım mimarı ve geliştirici uzmanı olarak çeşitli görevlerde rol oynayan ve farklı projelerde kurucu isim olan birisi. Bir çok önemli proje ve şirkette görev alan isim, deneyimlerinin sonucunda Holochain’i hayata geçirmiştir.

Eric Harris-Braun, eğitim hayatını bilgisayar bilimi üzerine tamamlayan bir isim. 2004 yılında kariyer hayatına başlayan Eric Harris-Braun, ortağı gibi farklı kurumlarda kurucu rolü üstlenen girişimci bir kişilik. Yazılım ve girişimciliği birleşimi sonucu ortağı ile beraber Holochain projesini hayata geçirmiştir.

 

Şirket Kurucusu ; Arthur Brock                                            Twitter; Arthur Brock

Şirket Kurucusu ; Eric Harris-Braun                                   Twitter; Eric Harris-Braun

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Holo Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Holo projesinin, her kullanıcısı için kendi blok zincirisini veriyor olması, güvenlik ve ölçeklenebilirlik konusunda önemli bir kolaylık ve şeffaflık sağlamaktadır. Madencilik ve token mantığı olmaması, aslında blokzincir mantığında hareket etmemesinin önemli bir kanıtıdır. Ekip, teknolojisinin blokların ötesinde bir yapıya sahip olduklarını vurgulamaktadır.

Şirket kurucuları ve ekip yapısının dinamik oluşu olumlu başlıklar arasında yer alabilir. Proje isminin kripto ve diğer blok zincir teknolojileri dünyasında duyulmuş olması, kullanıcı kitlesinin projeyi benimsemiş yada öğrenmiş olduğunun bir göstergesi olarak işaret edilebilir.

Teknolojisi, dinamik yapısı ve ileriye yönelik çözüm üretmesi ile, projenin zaman ilerledikçe daha geniş kitlelere hitap etmesi kaçınılmaz olabilir.

Holo Coin Nedir

Holo

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Gate.io, BigONE, Uniswap(V2)

• Toplam arz 177,619,433,541 HOT ve sahadaki rakam 172,673,864,848 HOT.

• HOT Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  13 Mart 2021 – $0.0002189

• HOT Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 5 Nisan 2021 – $0.03157

• HOT  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 68. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Holo Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Projenin bilinirlik seviyesinin yüksek ve teknolojik anlamda sonuç odaklı, yenilikçi bir yapıda olması, yeni kullanıcıyı çeken faktörlerde önemli başlıklar olabilir. Madencilik ve dolayısıyla ücretlerinin olmaması, projeyi daha sade kılan bir yapıya büründürmektedir.

Negatif yorumlar;

• Projenin resmi para birimi olan Hot’un market yapısı gereği çok hareketli olması, stabiliteyi öldüren bir pozisyon oluşturmaktadır.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle