HEX Coin (HEX) Nedir? Yorum-Geleceği

HEX Coin nedir, yorum, token, nasıl satın alınır, binance, hangi borsada, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

HEX Coin Nedir? Çalışma Mantığı

HEX, geleneksel finansal hayatın bir parçası olan Mevduat Sertifikalarını dijital dünyaya taşıyan bir projedir. Ethereum ağı üzerine tasarlanan bir ERC20 belirteci olarak görev yapar.

Peki geleneksel finans dünyasında yer alan mevduat sertifikaları nedir ve nasıl işlem sağlanır?

Mevduat sertifikaları bir bakıma vadeli mevduat hesabıdır denilebilir. Kullanıcı ve banka arasında belirlenen süreden önce kişi parasını çekemez. Kullanıcı, yatırdığı fon karşılığında bankadan yazılı bir sertifika alır. Bu sertifika aslında mevduat sertifikalarına ismi veren unsur halindedir. Bu finans işlemini ayrı kılan diğer bir konu ise, verilen bu mevduat sertifikalarının ikincil piyasalarda alınıp satılıyor olmasıdır.

Geleneksel finans piyasalarında kullanılan bu ürünün blok zincir karşılığı olarak mevduat sertifikasının yerini alacak dijital bir stake mekanizması olarak nitelendirilebilir. Ticari bankaların dijital versiyonu misyonunu üstlenen HEX, kullanıcılarının madeni paralarını bir hisse ile kilitleyerek bu katılımcılara faiz ödemek için tasarlanmıştır.

• Ekibin Yorumu;  Pazarlar ile yıllık ortalama %40 faiz!

• Şirketinin sloganı; Yatırımın geleceği burada!

HEX Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2019 yılında kurulmuştur. Projenin resmi internet sitesinin link tıklanma ve dolayısıyla kullanıcı yoğunluğunun olduğu bölgeye baktığımızda %41’lik bir oranla ABD’yi görüyoruz.

HEX, ekip tasarımında Ethereum ağı üzerine konuşlandırılmıştır. Bu durum projenin güvenlik ve işlem hızı bakımından avantajlı olmasını sağlamaktadır. Kullanıcıların proje üzerinde yatırımlarını olabildiğince uzun kilitlemeleri, Mevduat Sertifikaları mantığı ile örtüşen ve kullanıcılara daha fazla kazandıran bir durumdur.

Bitcoin veya Ethereum gibi bilinirliği yüksek kripto paraları satın alarak projenin desteklendiği borsalara aktarılıp satın alınabilir ve ardından cüzdanlara aktarılabilir.

Proje, henüz bilinirliği yüksek, güvenli borsalara girmiş sayılmaz. Bu durum bu yazımızı okuyan kimi okuyucular için olumlu, kimi okuyucular için olumsuz bir durum. Fakat bir süre daha gündemde kalacak gibi.

 

Hex Nedir

HEX

Richard Heart, erken yaşlarda bilgisayar ile tanışan, PPC ve SEO alanlarında uzman ve finans üzerine çeşitli kuruluşları olan bir isim. Bitcoin ve kripto dünyasının sorunlarını çeşitli platformlarda dile getirmesi ve farklı yorumları bazı internet sitelerinde mevcut. Bu tasarımını insanlara bir iyilik olarak görüyor ve internet sitesine girdiğimizde kendisinin ‘dünyadaki iyilik için bir güç’ olduğunu vurgulayan bir yazı görüyoruz.

Şirket Kurucusu ; Richard Heart                                             Twitter; Richard Heart

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

HEX Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Kullanıcıların, kripto dünyasında ki madeni değerlerini kilitleyerek faiz kazanması üzerine tasarlanmış bir platformdur. Geleneksel finans dünyasında ki Mevduat Sertifikaları mantığı ile çalışan ve bu mantığı dijitale taşıyan şirket ve ekip, kullanıcılarına yüksek kazanç sağlama amacı gütmektedir.

Projenin bilinirliği ve son dönemde aktif olması her ne kadar olumlu gözükse de, altı tam olarak dolu olan bir proje olduğunu söyleyemeyiz. Elinde bir teknoloji olan ve yarar sağlamak üzerine ortaya çıkan projelerin yanında, belki sönük bir havası kalsa da, şirket projenin aktifliğini söndürmemek için epey uğraşıyor.

 

Hex Nedir

HEX

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Uniswap (v2) , 0x Protocol , 1inch Exchange , HitBTC

• Toplam arz 633,542,658,973 HEX ve sahadaki rakam 173,411,074,413 HEX.

• HEX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  22 Aralık 2019 – $0.00001451

• HEX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 19 Haziran 2021 – $0.106

• HEX  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 201. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit HEX Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Projenin internet sitesine girdiğimizde detaylandırıcı bilgiler ve özenilmiş reklamlar görüyoruz ki bu durum ekip ve şirketin projenin üzerine yoğunlaştığını göstermektedir. Ayrıca Ethereum ağı üzerinde olması güvenlik duvarının kullanıcılar açısından sağlıklı olduğunu gösterebilir.

Negatif yorumlar;

• Projenin, stake ederek kullanıcılara kazandırma yöntemi ile ortaya çıkmasından ve kısa sürede değer kazanmasından ötürü çeşitli taraflar açısından ponzi sistem diye nitelendirilmektedir. Bu projenin ismini duymuş ve araştırma yapmaya başlamış bir kullanıcı açısından çeşitli internet sitelerinde böyle yorumlar görmesi, projenin güvenilirlik seviyesini azaltıyor olabilir. Herhangi bir projenin internet üzerinde bu tarz yorumlara sahip olması, haber gerçekliği olabilir yada olmayabilir hoş bir izlenim yaratmayabilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

 

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle