Bitrota Güvenilir Mi | Dolandırıcılığı

Bitrota nedir, Pro Bitrota borsası yorum, ne zaman kuruldu, güvenilir mi, dolandırıcılığı, şikayet, kapandı mı, telegram, sahibi kim, yasal mı, patladı mı, referans, kazanç, çekim ve ücretsiz bonus hakkında ki tüm soruları sizin için yanıtlamaya çalıştık.

Bitrota Nedir? Detaylı İnceleme

Bitrota, kripto para alış ve satış imkânı sunduğunu söyleyen, fakat herhangi bir alış satış hacmine sahip olmayan borsa altyapısıdır diyebiliriz. 2020 yılı ve devam eden süreçlerde bitcoin, kripto para ve yatırım araçlarının kullanıcılar tarafından bilinirliği ciddi oranda arttığı için çok sayıda yeni borsa açıldığını söyleyebiliriz. 

Kripto para borsa ve ticaret sistemlerini denetleyen, inceleyen herhangi bir kurum veya kuruluş olmadığından güncel bir web sitesi oluşturur gibi borsa adı altıda piyasaya girmek gayet mümkün. Bitrota web sitesini detaylı bir şekilde incelediğimizde gördüğümüz tek şey; kesinlikle uzak durulması ve  yatırım yapılmaması gerekliliğidir.

Bitrota Dolandırıcılığı

Stake etme imkânı adı altında insanların yatırımlarını 1 yıl boyunca kilitli tutuyor. 1 yıl boyunca kazanç garantisi vererek yatırılan kripto paraları ortalama 50 gün gibi kısa bir zamanda amorti etme, ana paralarını geri alma ihtimali ile insanları kandırıyorlar. Durum düşünülenden çok daha farklı; sisteme yatırılan herhangi bir kripto parayı Talent veya sistemde bulunan farklı coin e çevirerek, sistem içerisinde kilitli tutmaları karşılığında, yatırılan coin’e oranla günlük %1 Talent coin verdiğini söylüyor. Aslında gerçekten söz verdiği gibi her gün bu kazanç oranını yatırımcılarının hesabına ekliyor.

Asıl problem ise bitrota borsasının Talent veya farklı coinlerin fiyatını sürekli manipüle etmesi ve söz konusu coin i satacak kimse bulunmamasıdır. Ayrıca örnek vermemiz gerekirse; size 8 kuruştan satılan coin’i, satmak istediğinizde 1 kuruş gibi rakamlar ile karşılaşıyorsunuz. 

• Bitrota hiçbir belge, argüman sunmayarak 2018 yılında kurulduğunu beyan ediyor. 

 

Bitrota Mobil Uygulaması Olmadığını Görüyoruz

Bitrota Mobil Uygulaması Olmadığını Görüyoruz

 

Pro Bitrota ve Stake İmkanları

Sistemde bulunan herhangi bir coin’i satın aldığınızda; %25,  %50 veya %100 gibi ekstra coin bitrota hesabınıza ekliyor. Örnek vermemiz gerekirse;

5000 adet stake imkanı sunduğu bir coin satın aldığınızda  1250 adet ödül veriyor. Ödül oranları satın aldığınız coin’in adet fiyatına göre değişkenlik gösterebiliyor.

Satın alınan coinler 365 gün boyunca bitrota borsasına kilitleyerek, hiçbir şekilde geri çekmeyeceğinize taahhüt ederek. Günlük ortalama %1.3 aylık olarak %40 veya üzeri kazanç garantisi verdiğini söylüyor.

 

Gerçekleştirdiğimiz analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Bitrota Çalışmayan Sayfaları

Bitrota Çalışmayan Sayfaları

 

Birtota Borsası Güvenilir Mi?

• Web sitelerini detaylı incelediğimizde herhangi bir şirket olmadığını, sahibinin bilgilerinin bulunmadığını görüyoruz. Bir problem yaşadığınızda karşınızda kesinlikle bir muhatap bulamayacaksınız.

• Blokchain üzerinde oluşturulan kayıt işleminin tamamen ücret karşılığında yapıldığını görüyoruz. Kesinlikle herhangi bir alış satış hacmi bulunmuyor. Aslında gerçekten bir alış satış yapabileceğiniz bir borsa altyapısına sahip değil. 

• Blokchain açıklama kısmında ingiltere merkezli bir borsa yazısını okuyoruz. Bu konu ile alakalı hiçbir argüman sunulmuş değildir. Blokchain de bu borsayı tanımadığını, hiçbir alış satış işleminin gerçekleşmediğini söylüyor.

• Web sitesinde belirtilen adresi araştırdığımızda sadece bir sanal ofis olduğunu görüyoruz. Ücreti ödendiği takdirde dünyanın birçok yerinde bu tarz sanal ofisler adresler kiralayabilirsiniz. Bir şirket veya işletme olma şartları bulunmaz.

• Çeşitli bahaneler ile yatırımcılarının hak ettiği coinleri veya çekim taleplerini iptal ediyorlar. 

• Analiz ve araştırmalarımız sonucu çok kısa bir süre sonra web sitelerini kapatarak ortadan kaybolacaklardır.

• Tamamen yüksek kazanç garantisi veren, tek amaçları insanların yatımlarını toplayıp kaçmak olan bir platformdur. Kesinlikle güvenilir bir borsa değildir.

Kripto Teyit Bitrota Yorumu

• Web sitesinin birçok sayfasının çalışmadığını görüyoruz. Son dönemlerini yaşadığını söylememiz doğru olacaktır.

• Hakkında birçok şikayet bulunuyor ve bize bildir sayfasından çok fazla şikayet alıyoruz.

• Alan adı kayıtlarını incelediğimizde; tüm bilgilerin gizlendiğini görüyoruz. 

• Google aranmaları ve yatırımcı yoğunluğuna baktığımızda; Merkezinin Hatay olduğunu, Artvin, Karabük ve Siirt üzerinden çok fazla yatırım aldığını görüyoruz. 

• Bitrota dolandırıcılığının Hatay ili üzerinden yönetildiğini düşünmekteyiz. 

• Mağdurlarının şikayet oluşturmalarına yardımcı olmak adına; Smart Trade Coin Mağdurları Nasıl Yol İzlemeli adlı oluşturduğumuz içeriği okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. 

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilir, bu sayfadan dolandırıcıları ifşa edebilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

3 Yorumlar
  1. Çok doğru bir yazı dolandırıcı site ifşa edilmiş teşekkürler.

  2. asla değil dikkatli olun aylardır ulaşılamıyorlar .Örneğin coinleri sayfalarından satın alabilirsiniz ancak asla satamazsınız .
    Zaten coin değerleri yükselirken sayfaları kapatıyorlar ,düşünce acıyorlar .Habersiz sayfa taşıyıp kuralları değiştiriyorlar .Belli bir para yatırıp stake ettim param onlarda geride alamıyorum.

  3. gERCEKTEN DOLANDIRICILAR bıtrota VE EKİBİ HAYATIMIZI KARARTTI

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle