All Doge Şikayet – Güvenilir mi? – Uzak Durun

Alldoge nedir, sitesi, alldoge şikayet, para yatırma, dashboard, çekme, dolandırıcılık, yorum, kapandı mı, kimin, all doge güvenilir mi, ücretsiz dogecoin, Dogecoin yatırım sitesi yasal mı gibi soruları sizler için yanıtladık.

All Doge Nedir?

All Doge; Dogecoin madenciliği yaptığını söyleyen, üye olan kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde dogecoin kazanma fırsatı verdiğini söyleyen bir web sitesidir. Sisteme kayıt oluşturmak için sadece dogecoin cüzdan adresiniz yeterlidir. Kullanımı gayet kolay, anlaşılır ve basit bir şekilde dizayn edilmiştir.

 

01.07.2021 Tarihinde tekrar analiz yaptığımızda gördüğümüz, kullanıcılarına hiçbir şekilde ödeme yapmadığıdır. Alldoge kelimesinin google alamalarını incelediğimizde ön plana çıkan kelimenin Alldoge şikayet olduğunu görmekteyiz. Lütfen alt bölümde bulunan ziyaretçilerimizin yorumlarını okuyunuz.

 

All Doge Sahte Madencilik Kazanç Oranları

Ücretsiz dogecoin haricinde yatırım almaktadır. Günlük, haftalık ve aylık olarak kazanç oranlarınızı hesaplayabileceğiniz bir hesap makinesi mevcuttur. Ortalama 30 gün bir sürede yatırdığınız dogecoin miktarını %100 oranla kazanç oranı verdiğini söylüyor.

Örn; 1000 adet dogecoin yatırımınız.

• Günlük; 36.39168000 DOGE

• Haftada; 254.74176000 DOGE

• Ayda; 1091.75040000 DOGE

Adet Dogecoin ürettiği iddia ediliyor. Ayrıca referans linkiniz ile yapılan yatırımlara %10 komisyon ödüyor. Referans kazançlarını alabilmek için Youtube veya çeşitli platformlarda birçok kişi All doge’nin reklamını ve ödeme kanıtlarını paylaşıyor. Bu tarz sistemler genelde referans kazançlarını sorunsuz ödüyor. Tamamen daha fazla yatırımcıyı sitelerine çekebilmek içindir.

Ücretsiz Dogecoin ve Site Verileri

Ücretsiz Dogecoin bölümünden çekim yapabilmeniz için siteye her gün girme şartı koyuyor. Sebebi tamamen sistemi her gün görüp bilinç altınıza işlemektir. Ücretsiz bitcoin bölümünden kazanılan miktarları aldıkları yatırımlar ile öderler. Bu sayede güven oluşturup kullanıcıyı istemese de yatırıma zorlar.

• Alldoge alan adı 2018-12-30 tarihinde GoDaddy firmasına kayıt işlemi gerçekleşmiştir. Fakat site 14 Mart 2021 tarihinde yayına alınmıştır.

• Tüm bilgileri CLOUDFLARE tarafından gizlenmektedir. Ekip tamamen sektöre hâkim ve hali hazırda kullanıcılarının bulunduğunu söylemek doğru olacaktır.

All Doge Güvenilirliği

All Doge Çağrı Merkezi 🙂

Kripto Teyit All Doge Yorumu

Herhangi bir problem yaşadığınız da site sahiplerine ulaşabilmeniz sadece bir e-posta adresine bağlıdır.

• Kesinlikle siteye yatırım yapmanızı önermiyoruz. Kazanç oranlarını araştırdığımızda çok sürmeyeceğini, ortalama 2 veya 3 ay içerisinde kapanacağını net bir şekilde görebiliyoruz.

• Açık kaldığı sürede tüm ödemeleri yapmayacaktır. Bu yüzden hiçbir şekilde yatırım yapmayınız. %100 kazanç oranı hiçbir şekilde inanılır bir durum değildir.

• Tamamen saadet zinciri mantığı ile çalışan bir sistemdir. Aldıkları yatırımlar ile ücretsiz Dogecoin ve referans kazançlarını öderler. Yatırım yapan kullanıcılar kesinlikle mağdur olacaktır.

• Site sahibi ve kullandıkları madencilik cihazları hakkında hiçbir bilgi verilmemiştir. Hiçbir adres mevcut değildir. Site kapandığında karşınızda kesinlikle bir muhatap bulamayacaksınız.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilir, bu sayfadan dolandırıcıları ifşa edebilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

10 Yorumlar
  1. Alldoge dünden beri çekimleri aktarmıyor patlamış olabilirmi bilginiz varmı

  2. Aynen bende alamıyorum dolandirildik kesinlikle

  3. şu an giriş yapamıyorum ben de geçmiş olsun ,helal olsun gerçekten agalar iyi tokatladı milleti 😊

  4. Alldoge giriş yapılmıyor

  5. Tamamen bir dolandırıcılık sitesi, ve saadet zinciri mantığı ile çalışan ve paranızı kaptırdıktan sonra muhatap olacak kimseyi bulamayacağınız site…

    Hiç bulaşmayın derim…

  6. çekim yaptım ama çekilen tutarı yatırmadı beklemede diyor site açık giriliyor ve hala kazım yapılıyor ama çekim yapmıyor ben açıkta değilim ama yeni kayıt olacak arkadaşlar sakın yatırım yapmayın derim meil atım ama 3 gündür bir cevap yok patlamış olma ihtimali yüksek

  7. Hergün çekim yapıyordum taa ki 20 nisan son çekime kadar son 4 gündür çekim yapamıyorum.

  8. Kesinlikle böyle şeylere itimat etmeyin doge aldım 100 adet tekrar 50 olduğunda çekebiliyorsunuz dediler öyle birşey yok 3 gündür çekim talebim bekliyor bir ömür bekleyecek gibi duruyor tamamen dolandırma amaçlı açılmış.bir sıkıntı olduğunda muhattap olabileceğiniz hiç bir yer yok. mail attım 1 hafta önce hala cevap yok

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle