Chiliz (CHZ) Coin Nedir? Yorum ve Geleceği

Chiliz Coin nedir, Chz Coin nasıl satın alınır, tahmini, geleceği,negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

 

Chiliz Coin Çalışma Mantığı

Chiliz, spor ve eğlence kuruluşlarının, izleyici ve takipçileriyle etkileşimini artırmak ve izleyicilerin takip ettikleri spor ya da eğlence kuruluşları hakkında oylama aracılığı ile karar verme yetkisine sahip olmalarını sağlayan, aynı zamanda onların para kazanmalarını da olanak sunan bir blockchain tabanlı protokol birimidir.

Chiliz’in resmi para tokeni $CHZ’dir. Projenin amacı gereği spor kulüpleriyle, takımlarla, sporcularla, yeni antlaşmalarla ilgili kararlar hakkında, takipçi kitlesine oylama hakkı sunan ekip, elinde $CHZ bulundurarak bu hakka sahip olan ve aynı şirkete ait olan Socios.com sitesinden taraftarların fan işlemlerine dahil edilmesine olanak veren mekanizmadır. Socios.com, spor kulüplerinin blockchain teknolojisi ile dijital bir dönüşüm ve gelişime açılan ve fan kitlelerine ulaşmasına olanak sağlayan platformdur.

• Ekibin Yorumu; Chiliz, spor ve eğlence kuruluşlarına, izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sunar.

• Şirketinin sloganı; Spor ve eğlence için dünyanın önde gelen blockchain fintech sağlayıcısı.

 

Chiliz Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Şirket ve ekibinin projeyi tasarlarken oluşturmak istedikleri yapıyı detaylandıralım. Chiliz, spor kulüpleri ve taraftarlar arasında bağ ve iletişim kurma misyonunu üstlenerek bu alanda ki tek proje diyebiliriz. Taraftarlar açısından bakıldığında tuttuğu kulüp hakkında söz sahibi olma fikri yeterince ilgi çekici gibi görünüyor. Daha da detaylandırmak gerekirse proje ve Socios.com ile kulübün formaları ve diğer ürünlerinin tasarımlarından en iyi oyuncunun kimin seçileceğine ve hazırlık maçlarının lokasyonlarına kadar pek çok konuda taraftarlar söz hakkına sahip olabiliyor. Chiliz’in resmi web sitesi 2018 yılında kurulmuştur.

• Sitenin tıklanma olarak dağılımına baktığımızda, en çok ziyaretçi alan ülkelerin başında Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri ve Hindistan gelmektedir.

Chiliz

Chiliz

Chiliz projesinin ve kullanıcıların aktif olduğu Socios.com’un kurucusu ve CEO’su Alexandre Dreyfus. Profesyonel hayatında çok sayıda CEO pozisyonu mevcut olan Dreyfus ayrıca, Avrupa çapında kullanılan bir şehir tur rehberi platformu olan Webcity’nin kurucusudur. İlk Fransız çevrim içi poker platformu olan Winamax’ın oluşturulmasında ise kurucu bir rol üstlenmiştir.

• Baş işletme görevlisi; Emma Diskin
• Baş Strateji Sorumlusu; Max Robinovitch
• Teknolojiden Sorumlu Başkan; Thibaut Pelletier

• Şirket Ceo’su Alexandre Dreyfus’u Twitter hesabından takip edebilirsiniz; https://twitter.com/alex_dreyfus

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Chiliz Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Chiliz, ön planda olarak futbol ve ardından oyun arayüzleri, dövüş sporları ve araba sporları ile dallarını genişletiyor. Birçok kulüp ile anlaşması olan CHZ’nin temel başlığı spor camiası diyebiliriz. Belirli spor alanlarında boy gösteren ve anlaşmalara imza atan ekip, artık farklı kitlelere ulaşmak için kolları sıvıyor. NBA ve NFL gibi spor organizasyonlarının daha ön planda olduğu Amerika Birleşik Devletleri’ne $50.000.000’lık bir yatırım ile girmeyi hedefleyen proje, geleceğini parlak tutacak gibi görünüyor.

Chiliz’in yerel para birimi olan $CHZ; Ethereum ağında tokenleri yayımlamak ve işlevselliklerini yerine getirmeleri için belirli bir yazılım üzerinde kurulması sağlanan ERC-20 tokenidir. Aynı zamanda ERC-20’ye benzerlik gösteren Binance’in blok zinciri modelinde BEP2 tokeni olarak da varlığını sürdürmektedir.

• Şirketin ortaklıkları ve token incelemesi yapabileceğiniz Socios.com’u buraya bırakıyorum; https://www.socios.com/

 

Chiliz Coin Nedir - Teyit

Chiliz ve NBA

 

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Kucoin, FTX, Huobi Global

• Toplam arzı 8,888,888,888 CHZ ve sahadaki rakam 5,586,355,378 CHZ.

• CHZ Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 27 Eylül 2019 – $0.004001

• CHZ Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 13 Mart 2021 – $0.8915

• CHZ Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 50. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Chiliz Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Proje teknolojisi bakımından geniş bir kitleye hitap ediyor.

• CHZ Coin, kullanıcının kripto ile ilgilenmese bile takımı adına bu coini alması, bu durumun kitlenin genişliği ile projenin olumlu anlamda genişleyeceği anlamına gelebilir.

• Ceo ve ekibin aktif olması, projenin gündemde kalmasını sağlıyor.

Negatif yorumlar;

• Chz Coin’in sunmuş olduğu toplam arz gereği, fiyatın çok yükseklere çıkmasını bekleyemeyebiliriz.

• Chiliz, hedef kitle olarak dönemsel organizasyonlarla kullanıcılara ulaştığından, yine dönemsel olarak fiyatlarda dalgalanma olabilir.

 

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle