Editörün Seçimi

Wider Coin Dolandırıcılığı – Uzak Durun

Wider Coin nedir, yorum, fiyat, grafik, wdr, lakoten, güvenilir mi, dolandırıcılık, şikayet, ödeme, referans, satış paketleri, sahipleri, naryex, yorumları ve kazanç oranları gibi soruları yanıtladık.

Wider Coin Nedir?

Wider Coin 13 Eylül 2020 tarihinde, Türkiye/Bursa merkezli bir şirket görüntünüsü ile piyasaya sürülmüş. Online e-ticaret sistemleri, alışveriş ve reel ticaret ödeme sistemlerini, blockchain teknolojisi ile inşa edilmiş yeni nesil kripto para birimi adı altında faaliyet göstermektedir.

Wider Coin’i araştırdığımızda sadece naryex adlı borsada listelendiğini görüyoruz. Coinmarketcap veya herhangi bir blok ağı listesinde hiçbir kayıt işlemini göremiyoruz. Wider coin diye bir kripto para birimi aslında yok diyebiliriz. Blokchain ve Etherium’un sunduğu teknoloji sayesinde, ortalama 500 usd harcama gerçekleştirerek kendi adınıza dahi, istediğiniz sayıda Etherium tabanlı Altcoin üretebilirsiniz 🙂 Bu gerçekten çok basit ve hiçbir evrak gerektirmeyen bir işlemdir.

• Altcoinleri değerli ve güvenilir kılan temel olaylar; şirket yatırımları, projeleri, projeye ayrılan bütçe, gerçek tüzel kişiler veya ekipler, arz esnasında katılımcılarının destekleri, market değerleri…

ÖNEMLİ; Ayrıca Naryex borsasının da markette herhangi bir kayıt işlemi bulunmuyor. Gösterilen hacimlerin doğruluğunu denetleyen hiçbir birim yok.

Wdr Coin Satış Paketleri

Wdr Coin Satış Paketleri

Wider Coin Güvenilir mi? Sözde Kazanç Oranları

Wider Coin’i incelediğimizde hiçbir projesi bulunmayan, kullanıcılarından sadece ödeme almaya odaklı ve karşılığında hiçbir güvence sunamayan web sitesi görüyoruz. Kesinlikle güvenilir bir platform değildir.

Tüm yapılan yatırımlara minimum %12 referans ödemesi yaptığını söylüyor. 10 usd ile 12.500 usd arasında yatırım paketleri bulunuyor. Ayrıca coinleri web sitelerinde saklı tuttuğunuz takdirde, aylık %20 ve üzeri faiz ödediğini belirtiyor. Kazançlarınızı günlük, haftalık ve aylık olarak çekebilme imkânı sunuyor. Günlük çekimler, referans kazançları ve faiz ödemeleri sayesinde daha fazla yatırımcı bulması kolaylaşıyor.

• Sürekli ödeme gerçekleştirdiği için insanları bu tuzağa daha hızlı çekebiliyorlar.

WDR Coin Latoken ile Bağlantısı

Latoken işletmesi ile olan bağlantısını piyasaya çok farklı lanse ettiriyorlar. Kesinlikle itibar etmeyiniz, latoken gerekli ücreti ödeyen tüm şahıs veya web sitelerini listeleyebiliyor, hakkında bir makale yazabiliyor. Birçok dolandırıcı Lakoten’in bu sorumsuz davranışını referans alıp, güven duygusu oluşturuyor. Bu tamamen yanlıştır ve Latoken gerekli açıklamayı bu şekilde yapmıştır;

LATOKEN SORUMLULUK REDDİ

LATOKEN’in bu projeden ücret alabileceğini lütfen unutmayın. Lütfen bu sayfadaki bilgilerin ABD vatandaşları veya ikamet edenler için olmadığını unutmayın.

LATOKEN, herhangi bir yatırım, yasal, vergi, finansal tavsiye veya token fiyat performansı veya başarılı bir kaynak yaratma garantisi vermez. Bu web sayfasındaki bilgiler bir proje tarafından sunulmuştur ve açıkça belirtilmediği sürece LATOKEN tarafından onaylanmamış veya doğrulanmamıştır. Ne LATOKEN ne de memurları, direktörleri, temsilcileri ve çalışanları, bu web sayfasındaki bilgilerin yeterliliği, doğruluğu veya eksiksizliği ile ilgili herhangi bir türden, açık veya zımni herhangi bir garanti vermemektedir.

WDR Coin Referans Tablosu

WDR Coin Referans Tablosu

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Kripto Teyit Wider Coin Yorumu

• Herhangi bir kayıp yaşadığınızda karşınızda hiçbir muhatap bulamayacaksınız. Web sitelerinin domainleri GoDaddy firmasına kayıtlı fakat tüm kişisel bilgileri gizlenmiş.

• Kripto paraların takibi çok zor ve ülkeler tarafından para birimi olarak görülmediği için şikayet ettiğinizde bir sonuç alamayacaksınız.

• Tamamen saadet zincirlerine uygun bir referans tablosu mevcut. Alt 10 üyenizin yatırımlarından sürekli olarak kazanmaya devam ediyorsunuz.

• Wider Coin kesinlikle güvenilir değildir. Yatırım yapmayınız, uzak durunuz. Çeşitli platformlarda gördüğünüz ödeme kanıtlarına inanmayınız. Sadece referans kazancı için paylaşımları yapılmaktadır.

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilir, bu sayfadan dolandırıcıları ifşa edebilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

54 Yorumlar
    • Valla biz tıkır tıkır paramızı alıyoruz iddaanızı ispatlamazsanız para alamadığınız için iftara attığınızı düşüneceğiz

    • Merhaba kolaygelsin dilerim ben de smart trade coin aldim toplam hepsine uyelik dahil 36 tl ödedim 15000 bin smarttrade coin alındığını soylediler 1 ay sonra toplam 27.450 dolar alacaktim benim kayıt tarihi 24 şubat ve 24 mart arasi yanlız 15 mart da borsaya girdiği için benim para eriyip kaydoldu şu an hesapta 480 dolar var bu nasıl oldu 27.450 dolardan kalan 480 dolar

      • Bu projeye çomak sokmak isteyen arkadaşlar kazançları ve projenin mükemmelliğini gören akıllı yatırımcılar size kanmaz.. ilk yatırımcılardanım bende gayet güzel kazanıyorum.. widercoin yöneticisine ve ekibine teşekkür ediyorum mükemmel bir sistem var .. güvenliğinden tutun kazanclarimiza kadar 💪

      • 36 tl ile 27000 dolar vay neler varmış arkadaş 🤣🤣🤣

        • Elinizde bir belge bilgi olmadan, zan ve tahmin ile karalama yapmak iftira atmak kanunen suç olduğunu biliyorsunuz, ama yinede bunu yapmaktan vazgeçmiyorsunuz .

          Demek sizin bir beklentiniz vardı olmadı, yada bazı mecralardan aldığınız menfaat sizi bu saçma sapan asılsız mesnetsiz iftiralama ve karalama yapmaya yönlendirdi.

          Bu dediklerinizin 10 da 1i doğru olsaydı zaten gerekli şikayeti yapma cesaretiniz olurdu.

          Yazıklar olsun,Elle tutulur,proje ve yol haritasıyla çok ciddi bir istikamette emin adımlar ile büyüyen, dünyaya açılan ve bunun için bu konuda binlerce samimi bu projeye gönül verip ülkemize kazanç sağlayacak ekonomik değeri çöpe atmaya çalışmak, karalamak sizin ne haddinize…!

          Haddinizi bilin ya belgeyle konuşun, yada çekilip kümesinize dönüp oyalanın .

          Herhangi başarısı bilgi donanımı olmayan sizler millete bir fayda vermekten ziyade zarardan başka bir şey vermezsiniz,veremezsiniz…!

          Varsa cevabınızı acil paylaşın, cevabınızı alın vesselâm …!

        • İleride ben paraları alırken sana bu yazını hatırlayacağım Kaldı ki dolandırıcı olsalar ne ofisler açılır ne toplantılar düzenlenir nede lansmanlar yapılır hemde birçok ünlü isimler lansmana katılır. Bu yüzden yol yakınken derhal bu görüşünüzden uzak durun..

  1. Borcu olan insanların borcunu bile kapattığı bi platforma yapılan yoruma bakın!!!
    10 sene öncesinde bitcoine yapılan konuşmaların aynısını yapmışsın kardeşim.
    Şimdi de kafanı duvarlara vuruyorsun ah 10 sene önce btc alsaydım diye.
    Yapma yaptırma böyle yorumlar.

    • Coin market cap ye kayıtlı. İftira attığınız, yalan yazdığınız burdan belli. Bu nefret kin nerden. Bilmiyorum ama. Aksini ispat edemediğiniz sürece wider yöneticilerinin size tazminat davası açma hakları saklidir bence…

    • Elde sensin dilde sen gonuldesin bastasin, fatihin İstanbul’u fethettiği yastasin. Hahahaha. Popcornumu aldim izliyorum pampa.ponzinin olayi zaten ilk girenlere kazandirmasi. Sadece son giren olmamaya dikkat edin 😉

    • Meyve veren ağaç taşlanır misali veya kedi yetisemedigi cigere mundar dermiş Allaha şükür projenin başından bu yana icindeyim ve kazanıyorum

  2. ben bu siteyi cimere şikayet ettim ya iftira ve dolandırıcılık yapiyorlar cimer incelesin sahipleri kim kimin adamları belli değil

  3. Yaptınız yanlış bende widerdeyim gayet iyi para kazanıyorum millete iftira atmayı kesin

  4. Siz var ya adi köpekler iftiracı orospu çocukları sizin ananızı karınızı sikeyim ben nereden yalan söyleyeceğinizi şaşırmışsınız Amına kodumun köpekleri anasız avratz köpekler yalancı köpek soyları iftiracı orospu çocukları

  5. Karektersizce yazı yazmayı kendine bırak wdr coine inanan insanlara saygısızlık edip kendini gizleyerek yazı yazmışsın yazını sil biz çok şükür dolandırıcılığını görmedik paramızı da cekiyoruz istediğimiz zaman senin gibi boş konuşanlara itimat etmeyiz…

  6. Bu tarz projelerde istediğinizi alamayınca neden karalama kampanyası başlatırsınız arkadaş anlamamki bu da bir sektör her projeye dolandırıcı diyonuz vala çok şükür yatırımcıyız bizde gerçekdende kazanıyoruz kanıtlarıylada sunabilirim herkes ekmeğinin peşinde istediğini alamayınca bu tarz haberlere başvurmanız sizin ayıbınız ne kadar çabalasanızda büyümeye devam ediyor wider coin muhattap bulamıyor diyosunuz adamların ofisleri var onu geçtim telegram kanalında birebir direk görüşme sağlıyosun onu da geçtim zoom toplantıları ve otel toplantıları oluyor birebir özel görüşebiliyorsun daha ne istersin arkadaş anlamadımki siz böyle karalamaya devam bizde kazanmaya ve büyümeye devam iyi günler herkese 🙂

    • bu kadar basit ve alacaklı gibi konuşmanız sizin kalitenizi ve düsürtlüğünüzün ne kadar ortada olduğu ironik bir durumdur. Bende sizin hakkıkızda bir sürü iftira atabilirim. emin olun inandırırımda. yazık , sadece gülüyorum size. haber yapacaksanız DOĞRU , DÜRÜST VE İTİBARLI olunuz.

    • Bu kadar kolay mı? Çamur at izi kalsın…bunu yazan onaylayan kişi ve editör arkadaş kanıtla gelsin lütfen… sadece soruyorum projeye girmiş mi?…Ödeme alamayan var mı?…Dolandırılan var mı?…Telegram grubu açık olan bir topluluk şüpheye düşen girsin sorsun…Artık ne çıkarınız var ise nefretinizde boğulun…

  7. Siz şerefsizsiniz yalan atmaya utanmıyor musunuz 10 sene önce bitcoin e de iftira attınız şimdi durum ne yalancı bunlar inanmayın widercoin projeleri olan ve gayetde güvenilir bir platform bunlar başarılı bir projeye bok atıyorlar

  8. Cevapla
    Sennapcankimoldugumu Nisan 8, 2021 at 11:58 am

    Karaktersiz bir sayfa sadece kadaralama üzerine kurulmuş bir sayfanız sistemin içine bile dahil olmadan bir projeyi kolayca karalayabiliyorsunuz.bir kere bile alım satımı i yapmadığın coin hakkında kolayca yorum yapabiliyorsun gerikafali, yobaz bir sayfadan ibaretsiniz

  9. siz dalgamı geçyosunuz…😀çok komik iddalar bunlar

  10. Cevapla
    Ahmet umut yıldırım Nisan 8, 2021 at 12:22 pm

    Wider projesine ilk giren kişilerden birisiyim.5bin tl lik yatırımım hatıra sayılır bir rakama ulaştı.ger ayda paramı alıyorum.peşin yargılı olmadan önce keşke wider yöneticilerinden geri bildirim alıp yorumunuzu ona göre yapsaydınız.

  11. bunu yazan dolandırıldı mı? yoksa bunu yazmasının başka bir nedeni mi var😂 çünkü ben az bir miktarla başladım, yatırdığım parayı kazandım, ayrıca her ay maaşımdan fazla gelirim oluştu widercoin sayesinde. nerdeyse tanıdığım herkes katıldı ve yüksek miktarla katılanlar ev araba aldı ne saçmalıyorsunuz

  12. Lan yürüyün gidin,WİDER COİN de nerede dolandırıcılık gördünüz,Siz önce kendi yaptığınız işlerde ki üç kagitciligi yada dolandiriciliginizi açıklayın.wider tam gaz devam ediyor çıktığından beride eksiksiz dediklerini yaptılar ve yapıyorlar,kazanç ıda gayet güzel.milleti dolandirmiyor aksine kazandırıyor. Kim yada kimler böyle bir iddia ada bulunuyor bilmem,bu iş dolandiricilikmi yoksa degilmi önce araştırsın.ben kazanıyorum hemde ekip kurmadan.on yargıyla yaklaşma gel kendi hozlerinle gör.

  13. Cevapla
    SANAL MAFYA ÇIKMIŞ:)) Nisan 8, 2021 at 1:19 pm

    Kesinlikle bunu yazan kişilerin projeden para talep etmiş olma ihtimali yüksek ve maalesef istediğini alamayınca projeyi kötülüyor…Arkadaş 1000 Dolar yatırımım var 3 ayda kurun yükselmesiyle yatırdığımı çıkartıp kara geçtim…Yazık kaç kişinin emeği ve yatırımı olan ayrıca lansmanları ve İstanbul da ofisleri olan bir projeden bahsediyoruz.

  14. Allah belanızı versin iftira atan lanet kişi çamur atmaya çalıştığınız widercoin in yatırımcısıyım.ve sizin gibi hazmedemeyen lanetler her zaman olacaktır.sinsilik etmiycen yiyorsa çık millete karşı bu tezini savun da görelim.

  15. Sizi gerçekten anlamıyorum. Evet maalesef bu sistem birgün patlayacak bunu göremiyorsunuz.

    Latoken saçmalığını yazmış.

    Referans tablosu gerçekten basbas bağarıyor. Yazı gayet başarılı tüm eksik yönlerini, sebeplerini yazmış.

    Coin Market Cap’de wider coin diye birşey yok. Google yazın rica ediyorum. Çiftlik bank tan hiçbir farkı yok, kayıp yaşadığınızda üzmeyecek miktarlar dışına çıkmayın. Sonra işler ters gittiğinde yini burada ağlarsınız.

    • Serhat misin nesin ne bok olduğun belli değil bı bok bildiğin yok s…nden salliyorsun.ben de widerdeyim ve her ay paramı alıyorum ve çok büyük projeler var.bunlarin hepsini yaşıyorum.sen yasamadigin halde bı bok bilmediğin halde sallıyorsun.amacin ne bilmiyorum.birde senin için herşey coin marketcap ise eğer bak bakım oraya wider var mı yok mu.oradaki wider coinin varlığı fevkelade kapak olur sana.

    • Keşke Bu ülkede bana güvenin diyen herkes widercoin gibi para kazandırsa 4 aydır bu coindeyim allah bin bereket versin herkese tavsiye ediyorum wider alın bu sayfa dolandırıcıdır inanmayin para basana reklam yapar böylesi

    • yatırdığım parayı 4 ayda aldım. artı olarak bir aylık gelir aldım. dediğiniz olsa bile zarar nerede? yeterince araştırmadan her şeye çiftlikbank diyen insanlara anlatmak zor.

      • Ya arkadaş anlamıyorum ki bu nasıl birşey biliyor musunuz güneşliği bile çekili pencereden evi izlemeye çalışıyorsun sonra gidip ev ahalisi hakkında yorum yapmaya çalışıyorsun bana özelden ulaşabilirsin sana dekontlarla beraber çektiklerimi ve hesaplarımı paylaşabilirim cidden yazık size ya ciğerci kedisi olmaya devam edin ama bana ulaşın görüşmek isterim cidden ben mi yanlış yapıyorum her hafta para çekerek siz mi yanlış yapıyorsunuz art niyetli yorum atarak:)

      • Yalan yanlış şeyler yazmayın

  16. Elinizde bir belge bilgi olmadan, zan ve tahmin ile karalama yapmak iftira atmak kanunen suç olduğunu biliyorsunuz, ama yinede bunu yapmaktan vazgeçmiyorsunuz .

    Demek sizin bir beklentiniz vardı olmadı, yada bazı mecralardan aldığınız menfaat sizi bu saçma sapan asılsız mesnetsiz iftiralama ve karalama yapmaya yönlendirdi.

    Bu dediklerinizin 10 da 1i doğru olsaydı zaten gerekli şikayeti yapma cesaretiniz olurdu.

    Yazıklar olsun,Elle tutulur,proje ve yol haritasıyla çok ciddi bir istikamette emin adımlar ile büyüyen, dünyaya açılan ve bunun için bu konuda binlerce samimi bu projeye gönül verip ülkemize kazanç sağlayacak ekonomik değeri çöpe atmaya çalışmak, karalamak sizin ne haddinize…!

    Haddinizi bilin ya belgeyle konuşun, yada çekilip kümesinize dönüp oyalanın .

    Herhangi başarısı bilgi donanımı olmayan sizler millete bir fayda vermekten ziyade zarardan başka bir şey vermezsiniz,veremezsiniz…!

    Varsa cevabınızı acil paylaşın, cevabınızı alın vesselâm …!

  17. Cevapla
    SANAL MAFYA ÇIKMIŞ:)) Nisan 8, 2021 at 1:56 pm

    Kesinlikle bunu yazan kişilerin projeden para talep etmiş olma ihtimali yüksek ve maalesef istediğini alamayınca projeyi kötülüyor…Arkadaş 1000 Dolar yatırımım var 3 ayda kurun yükselmesiyle yatırdığımı çıkartıp kara geçtim…Yazık kaç kişinin emeği ve yatırımı olan ayrıca lansmanları ve İstanbul da ofisleri olan bir projeden bahsediyoruz.
    Coin Market Cap’de listelenen ve insanları mağdur eden o kadar çok proje varki….bu bir kıstas olabilir mi?…Ön satıştan aldığım Binance listelenmesi muhtemel ve listelenen projelere de giriyorum kar ettiğim gibi zarar ya da beklemede olduğumda çok proje var…
    Sonuç olarak Wider projesi iyi gidiyor ilerisi için umut veriyor inşallah böyle devam eder. Böyle kafasına göre kötülemek ne kadar kolay.

  18. Surada 3 kuruş para kazanacaksın diye burada rızkını kazanmaya çalışan insanlara engel olma 3 ayda 50 bin tl para versene bana haber yapmak için haber yapma kardeşim madem o kadar dürüstsun piyasada bi sürü haksız kazanç sağlayan firmalar var onları haber yap çok ta paraya ihtiyacın olursa yatırımını buraya yap kazanırsın

  19. Lan bu yazıyı yazan sahtekar varlık varlık yorumumu yayinlasana yiyorsa çık millete karşı iftiralarını ispatla ispatlamazsan ben seni.

  20. Malesef dolandırıcı olarak piyasada olanlar var. Ama wider Coin ve projesi gerçekten boş bir şey değil. Evet bende sonradan katıldım bu projeye ve keşke daha önce katılsaymışım diyorum. Bir sorun olsa anında ulaşıyoruz. Telefon, mail ve yüzyüze ulaşabiliyoruz. Bu projeye inanmayan zaten gelmesin. Ama daha sonra bilinirliği arttıkça bu fiyatlara zaten bulamazlar ve malesef bu treni de kaçırmış olurlar.

  21. Ponzi Sistem her dönem kendisine yeni görünümler bulur. Ürünle başladı, sistemle devam etti ve yatırımla bir önceki dönemi kapattı. Şu dönemin popüler ponzi yapısi ise kripto para görünümlü olmaları.
    Her ponzi yapaisinda olduğu gibi ilk girenler kazanacak ama sistem yeni kurbanlar bulamadiginda yine patlayacak. Ve işin kötü yanı herkes yaptığı işin ponzi olduğunu bilmesine rağmen nasıl olsa kazandım diyerek susması.

    • Mehmet dostum o kadar haklısın ki, olayı net bir şekilde açıklamışsın ama maalesef anlatamazsın, seni anlamayacaklar dostum. Sisteme yeni yatırımcılar girmediğinde ödeme yapmayacaklar ve toplanan paraları alıp kaçacaklar. Yorumları okudukça gülüyorum 🙂 Yorum sahipleri umarım kardayken sistemden çıkarlar yoksa tüm bakiyelerini kaybedecekler. Bunun olmasını kesinlikle istemem ama görünen köy kılavuz istemez.

      İşin en kötü tarafı sızınde söyledığınız gibi referans kazancı alan insanlar bildiği halde sesini çıkarmıyor. Sistem patlasada onlar zarar etmiyor. Olan kazanmaya ihtiyacı olan sistemlerden haberi olmayan cahil insanlara oluyor.

      Kolay para kazanmak insanı zehirler, gözleri hiçbir şey görmez. Biz ne dersek diyelim linç yiyeceğiz. Bu yüzden bazen kayıp yaşamak güzeldir. Daha büyük zararlardan korur insanı, inş böyle saçma bir sisteme yüklü miktarlar yatırmıyorlardır.

      Wider in siteleri kapandığında ilk işim yorumları okumaya buraya geleceğim 🙂

  22. Kripto para sektöründe bazı mağduriyetler yaşayan biri olarak widercoin sunulduğunda uzak duracagimi söyledim. Sonra araştırmalarımı derinleştirince daha önce ticaretine güvendiğim insanlarında buraya yüklü miktarlarda yatırım yaptığını gördüm ve bende yatırım yaptım. İyi ki de yapmışım. Siz neyin dolandırıcılığından bahsediyorsunuz acaba ?
    Yüzeysel araştırmalar yaparak nereye varabilirsiniz ki..

    • Arkadaşlar merhaba.
      Ben de yaklaşık 2-3 ay önce girdim 0.20 TL civarında aldım şu an 0.55 TL banada ponzi geldi ama denemek istedim 5000 TL batarsa batar diye koydum. Yatırdığım parayı çoktan çektim. Eşime 0.30 kuruştan 2 ay önce 7000 TL ilk paket aldım bugün 6000 TL çekilebilir parası var 10000 olduğunda çekicem onuda. Bir arkadaşıma birkaçtan önce 10000 TL lik paket aldırdım işallah ondada ana paramızı çekince arkamıza yaslanıp izlemeyi planlıyoruz. Artık ponzi mi çıkar yoksa 1-2-3 dolarlarımı görür şansımıza 🙂 ama çok geç değil alın bir miktar deneyin derim yatırım tavsiyesi değildir :)) toplantıları lansmanları vs sağlam bir çalışma İle geliyorlar ama bildiğim kadarıyla sürekli sağlam çalışmalar yapıyorlar ofisler falan var ve açılmaya devam ediyor. Yatırdığımız paranın yanına iki sıfır koyma dileğiyle 😉

  23. Arkadaşlar merhaba.
    Ben de yaklaşık 2-3 ay önce girdim 0.20 TL civarında aldım şu an 0.55 TL banada ponzi geldi ama denemek istedim 5000 TL batarsa batar diye koydum. Yatırdığım parayı çoktan çektim. Eşime 0.30 kuruştan 2 ay önce 7000 TL ilk paket aldım bugün 6000 TL çekilebilir parası var 10000 olduğunda çekicem onuda. Bir arkadaşıma birkaçtan önce 10000 TL lik paket aldırdım işallah ondada ana paramızı çekince arkamıza yaslanıp izlemeyi planlıyoruz. Artık ponzi mi çıkar yoksa 1-2-3 dolarlarımı görür şansımıza 🙂 ama çok geç değil alın bir miktar deneyin derim yatırım tavsiyesi değildir :)) toplantıları lansmanları vs sağlam bir çalışma İle geliyorlar ama bildiğim kadarıyla sürekli sağlam çalışmalar yapıyorlar ofisler falan var ve açılmaya devam ediyor. Yatırdığımız paranın yanına iki sıfır koyma dileğiyle 😉

  24. Arkadaşlar merhaba.
    Ben de yaklaşık 2-3 ay önce girdim 0.20 TL civarında aldım şu an 0.55 TL banada ponzi geldi ama denemek istedim 5000 TL batarsa batar diye koydum. Yatırdığım parayı çoktan çektim. Eşime 0.30 kuruştan 2 ay önce 7000 TL ilk paket aldım bugün 6000 TL çekilebilir parası var 10000 olduğunda çekicem onuda. Bir arkadaşıma birkaçtan önce 10000 TL lik paket aldırdım işallah ondada ana paramızı çekince arkamıza yaslanıp izlemeyi planlıyoruz. Artık ponzi mi çıkar yoksa 1-2-3 dolarlarımı görür şansımıza 🙂 ama çok geç değil alın bir miktar deneyin derim yatırım tavsiyesi değildir :)) toplantıları lansmanları vs sağlam bir çalışma İle geliyorlar ama bildiğim kadarıyla sürekli sağlam çalışmalar yapıyorlar ofisler falan var ve açılmaya devam ediyor. Yatırdığımız paranın yanına iki sıfır koyma dileğiyle

  25. Arkadaş bir yorum yazmış kendisini bilir kişi olarak tayin ederek, ancak bir emeğe bir sisteme kötüleme yapıp dolandırıcı gözüyle bakılmasını sağlamaya çalışıyorsan bunda bir çıkar gözettiğin çok nettir. Varsa bir ispat sunarsınız, yoksa kenarda bekleyip ispat bulana kadar beklersiniz. Suç sizde de değil gerçi, eli klavye tutan herkes kendini bilir kişi ilan ettiğinden dolayı yaftalamayı marifet sayan kitleden birisiniz. Size net bir soru ne kadar para talep ettiniz ve size vermediler? Bu yazının amacı ne yazık ki başka türlü açıklanamaz. Sonuç olarak, tekrar edeyim bir iddia varsa ispat etmekle yükümlüsün! Şöyle olacak böyle olacak varsayımlarıyla hiç bir projeyi kötüleyemezsin!

    • türkiyede ponzi sistemi yasak ve bu sistem ile para toplamak kanun dışı araştırın öğrenin. Nerden mi biliyorum şuan sizin yaşadıklarınız duyguları bende yaşadım ve tecrübe ettim sonunda pramidin altında kalan binlerce gariban ezilecek şuan kazanıyorum diyenler alttan gelenlerin parasını aldıkları için ses çıkarmayacak. Rabbim gözünüzü açar inşallah.

      • Ponzi sistemi olması için paranın firma üzerinden geçmesi gerekiyor. Burdaki para al sat şeklinde kullanıcılar arasındaki işlemlerle gerçekleşiyor. Yani sen tokeni firmadan değil şahıslardan alıp şahıslara satıyorsun. Firmanın karı ne diye sorarsanız sanıyorum ellerinde 20 milyar wider var. Adamların malı 3 kurustan 50 kurusa çıkmış doğrumu. Adam kaçarsa zaten kerizdir. O yuzden patlama çatlama imkanı bence yok. Siz firmaya odersiniz ödemeyi onlardan alırsınız onu anlarım ama bu tamamen arz taleple borsada işlem görüyor. Ytd

  26. Merhaba arkadaşlar genç yatırımcı kripto paraya yeni adım atmış biri olarak kazanmaya başladım iyi bir sistem bu zorlu günlerde bi çok yuku hafifletti.

  27. patlamış galiba bakım falan yazmışlar..

    • Aynen kardeş patladı dedilerki biz coinmarketcape, coingecko, coincost ve üzerine global borsaya giriyoruz patlatalım gitsin dediler sen bir nörolojiye görün istersen thodex mağduru seni, çamur at izi kalsın kafasında olduğunuz sürece siz kaybetmeye mahkumsunuz ve eziksiniz hepte böyle kalacaksınız birileri batsin biz izleyelim demek yerine geleceğime nasıl yatırım yaparım diye düşün fakir furyası

  28. artık coinmarketcap e de girdi, bu da dolandırıcılık diye bilip bilmeden atıp tutanlara kapak oldu. bence sizde geç kalmadan yatırımınızı yapın sonra çok pisman olursunuz 🙂 zamanında bitcoin için atıp tutanların kafası bu yazdıklarınız. projede vaad edilen ne varsa birbir gerçekleştiriyorlar. laf değil icraat var. oyüzden uzun vadede daha çok kazandıracak wider, emin olabilirsiniz…

  29. Selamün aleyküm Widercoin sadece naryex ve latokende değil coinmarketcap p2p borsası ve daha kaç tane daha borsalarda mevcut ben 4 aydır içindeyim bu işin ve deli gibi kazanıp çekmeye devam ediyoruz neden böyle karalama yapmış olduğunuzu anlamış değilim Widercoin com güzel projeleri olan bi coin şimdilik siz izlemeye devam edin biz kazanmaya devam edelim 😁

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle