Öne Çıkan

Only Cryptos Güvenilir mi? Dolandırıcılık

OnlyCryptos nedir, Only Cryptos yorum, ne zaman çıktı, güvenilir mi, dolandırıcılığı, giriş, nasıl kullanılır, kapandı mı, telegram, hesaplama, bulut madenciliği, ekşi, patladı mı, şikayet, referans, kazanç, çekim ve ücretsiz bonus hakkında ki tüm soruları sizin için yanıtlamaya çalıştık.

Only Cryptos Nedir

Only Cryptos, cloud mining veya bir diğer ismi ile bulut madenciliği yaptığını öne süren, kullanıcılarına online olarak mining hizmet verdiğini söyleyen bir çeşit ponzi altyapısıdır diyebiliriz.

Herhangi bir Cloud mining sistemine dahil olan kullanıcılar, ödedikleri ücret dahilinde çeşitli sözleşmelere tabii olarak bir işlemci gücü kiralar ve/veya satın alır. Üretimi tamamlanmış herhangi bir kripto para kazım işleminde günlük, haftalık, aylık veya yıllık olarak ödeme alabilirler. Ödeme sistemi ve zaman kavramı şirketlerin çalışma şekillerine göre değişkenlik gösterebilir.

İnsanların birikimlerini, yatırıma dönüştürmeleri adına kulağa çok hoş gelen cloud mining sistemleri düşünüldüğü kadar güvenilir değildir. İnternet üzerinde sözde cloud mining hizmeti verdiğini söyleyen, tamamen kullanıcılarını dolandırmak amaçlı açılmış birçok web sitesi mevcuttur.

Only Cryptos Nasıl Kullanılır

Only Cryptos’a kayıt işlemini gerçekleştirdikten sonra sizden tek istenilen, siteye yatırım yapmanız. Ücretsiz bölümünde biriktirilen kripto paraları hesabınıza aktarabilmeniz için yatırım yapmanız isteniyor. Minimum yatırım oranlarının üzerinde dogecoin veya litecoin yatırma işlemini tamamladıktan sonra şahsi kripto para cüzdanı veya borsasına çekim yapılabileceğini aktarıyor.

Sitenin anasayfasında bulunan hesap makinesi yardımı ile yatırmayı düşündüğünüz miktarın, getirisini, kazanç oranlarını kolay bir şekilde görebilirsiniz.

Kiraladığınız hash gücü karşılığında elde edeceğiniz gelir; günlük, haftalık, aylık, 2 aylık, 3 aylık ve 6 aylık olmak üzere 6 farklı paket şeklinde sunduklarını söyleyebiliriz. Yatırımlarınız, kullanıcıların tercih edeceği süre boyunca sistemde kitli tutuluyor. Örneğin 1000 adet dogecoin yatırıldığını baz alırsak;

 

Only Cryptos Kazanç Tablosu

Only Cryptos Kazanç Tablosu

 

• Günlük Kazanç; 32 Adet Dogecoin

• Haftalık Kazanç; 224 Adet Dogecoin

• Aylık Kazanç; 961 Adet Dogecoin

• 2 Aylık Kazanç; 1923 Adet Dogecoin

• 3 Aylık Kazanç; 2884 Adet Dogecoin

• 6 Aylık Kazanç; 5769 Adet Dogecoin üretimi yapıldığını ve istenilen herhangi bir zamanda kendi hesabınıza çekilebileceğini öne sürüyor.

6 ay gibi kısa bir zamanda yatırımınızı ortalama 5 e katlayabileceğinizi, yatırım gerçekleştiren kullanıcıların %550 gibi kar kazancı garanti ettiğini söylüyor. Bu gerçekten inanılmaz bir oran.

Only cryptos Ne Zaman Açıldı

Onlycryptos alan adı 2017-12-01 tahinde kaydedilmiş olup, 2022-12-01 tarihinde uzatılmadığı takdirde kullanımı sona erecektir. Alan adı son güncelleme tarihi ise 2021-03-19 dur.

2 Nisan 2021 tarihinde Only cryptos web sitesi kullanıma açılmıştır.

Only Cryptos Güvenilir Mi

• Only Cryptos, şirket ve/veya şirket kurucuları hakkında herhangi bir argüman sunmamaktadır. Kesinlikle güvenilir değildir yatırım yapmayınız.

• Herhangi bir problem yaşadığınızda iletişim kurabileceğiniz ne bir adres ne de detaylı bir şirket verileri bulunmamaktadır.

• Alan adı Namecheap şirketine, noname (isimsiz) bir hesap ile kayıt oluşturulmuştur.

• Site hakkında ki tüm bilgiler Cloudflare tarafından gizli tutulmaktadır. Günümüzde yaşanan kripto para dolandırıcılarının yaygın olarak kullandığı bir yöntemdir. Bu sayede tüm bakiyeyi alıp, ortadan kaybolsalar da arkalarında bir iz bırakmamış olacaklar.

• Hesabınızda bulunan bakiyeyi çekemediğinizde ve/veya farklı bir problem ile karşılaştığınızda tek iletişim kaynağı bir e-posta adresidir. Tüm yatırımlarınızın bir sunucuya bağlı olduğunu unutmayınız.

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Only Cryptos Kripto Teyit Yorumları

• Only Cryptos kripto paraların takip edilemeyen yönünü kullanarak insanları kurdukları tuzaklara çekiyor. Tamamen ponzi, saadet zinciri mantığı ile çalışan dolandırıcılık sistemidir.

• Google aramalarında en çok ziyaretçi aldığı iller; Batman, Diyarbakır, Tekirdağ ve Gaziantep.

• Site kullanıcı ve/veya yatırımcılarının %90 gibi büyük bir bölümünü maalesef Türk ziyaretçiler oluşturuyor.

• Kripto teyit ekibi olarak araştırmalarımız sonucu Web site sahiplerinin Türk olduğunu düşünmekteyiz.

• Ciddi bir kullanıcıya sahip olduklarını söylememiz doğru olacaktır. Yakın geçmişte tüm kullanıcılarını mağdur eden; Dogespro, alldoge ve gumhash dolandırıcılığının bir benzeridir. Ayrıca bu web siteleri ile bağlantıları olduğunu düşünmemek elde değil.

• Yazımızı oluşturduğumuz esnada 3 ay önce açıldığını baz alarak; Çok kısa bir süre sonra kapanacağını, yatırımcılarına üzülerek söylemek durumundayız. Bu kazanç oranları ile çok fazla ilerlemeleri kesinlikle mümkün değildir.

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilir, bu sayfadan dolandırıcıları ifşa edebilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

1 Yorum
  1. ONLY CRYPTOS ÖDEME YAPMIYOR dolandırıcı paranızı alamazsınız kesinlikle güvenli değil..

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle