Badger Coin (Dao) Nedir? Yorum ve Geleceği

Badger DAO Coin nedir, BADGER Coin nasıl satın alınır, grafik, twitter,  geleceği, negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

 

Badger Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Badger coin, mümkün olduğunca çok akıllı sözleşme kontratında, teminat olarak Bitcoin kullanımını hızlandıran ve bunun içinde gerekli ürünleri ve altyapıyı  oluşturan teknoloji bütünüdür. DAO; kısaca bilgisayar kodları tarafından yönetilen bir yazılım sistemidir ve merkezi olmayan bir platformu temsil eder. Platform, Badge Builders olarak bilinen geliştiricilerin, Bitcoin’i olabildiğince çok sayıda blockchain için teminat olarak göstermesine olanak tanıyan sistemdir ve bir geliştirici, her teminat için madencilik havuzundan BADGER tokenleri kazanabilir. Geliştiriciler şirket yada bireysel davranabilir.

Akıllı sözleşmeler, alıcı ve satıcı arasındaki sözleşmenin doğrudan kod satırlarına işlenen bir tür sözleşmedir. DAO bu sözleşmelerde teminat olarak Bitcoin kullanılması için gerekli şartları yerine getiren sistem bütünüdür.

 

• Ekibin Yorumu; DAO, Bitcoin’i DeFi’ye getirmek için ürün ve altyapı oluşturmak için tasarlandı.

• Şirketinin sloganı; Bütün, tüm parçaların toplamından daha büyüktür.

 

Badger Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2020 yılında kurulmuştur. Şu anda Badger DAO’da iki ürün bulunmaktadır. İlki, BTC varlıklarında uzmanlaşmış bir DeFi getiri toplayıcısı olan Sett’tir. İkinci ürün ise, BTC fiyatı ile güncel olarak sabit tutulan Digg isimli tokendir.

Bu iki ana temel yol topluluk tarafına aktarılarak işlem yapılmasını sağlar. Badger kullanıcıları, DAO’ya yeni ürün fikirleri sunabilir ve videolu bir sunum aracılığı ile daha büyük topluluğa sunabilir ve onaylandıktan sonra Badger DAO ekibi onu gerçekleştirmek, finanse etmek ve pazarlamak için birey yada kurum ile iletişime girebilir.

Kullanıcı ve şirket tarafından geliştirilmeye sunulan proje, sürekli tasarıma açık ve yeni kanallar üretmeye müsaittir.

 

Badger Dao Nedir

Badger Coin

Şirketin Ceo’su ve kurucusu Chris Spadafora, kariyer hayatına proje koordinatörü, operasyon müdürlüğü gibi çeşitli görevlerle başlamış, daha sonra 2010 yılında Spadafora & Associates şirketinin kurucusu ve Ceo’su görevlerini üstlerenerek kariyer hayatını şekillendirmiştir. Ardından Fitness Decor, North Block gibi şirketlerin kurucusu olarak tecrübelerini genişletmiş ve 2017’de Alwayshodl.com‘u kurmuştur.

 

• Şirketin kurucusu ve CEO’su; Chris Spadafora.                                    Twitter; https://twitter.com/spadaboom1?s=20

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Badger Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Akıllı sözleşmeler, blockchain açısından hayati öneme sahiptir ve sanal dünyanın gelişmesiyle beraber gün geçtikçe her alanda yaygınlaşmaktadır. Badger Dao’nun bu teminatlar için Bitcoin kullanımını yaygınlaştırıcı bir proje olması, piyasadaki belkide en güvenilir kripto para birimi olan Bitcoin’in kullanıcı kitlesinin bu projeyle ilgilenmesine sebep olabilir.

Badger’in tek bir görevi var, Bitcoin’i Defi’de toplamak. Bugün Defi’de, ( Merkezi Olmayan Finans ) bir çok kurumsal kuruluşun dahil olmadığını düşünürsek bile 50 milyar doları aşan bir likidite mevcut. DeFi, kurumların katılımını zorlaştıran çeşitli düzenleyici ve operasyonel zorlukları beraberinde getirir. Doğru hamlelerle, kurumsal yatırımcılar Bitcoin’i hedef alabilir ve DeFi bir sonraki sermaye dalgasını oluşturmak için gerekli alan olabilir.

Bu sebeple, Badger tarzı teknolojilerin, gerekli standart ve uygunlukları düzenlemesi, uzun vade açısından yararlı bir hamle olacaktır.

 

Badger Dao

Badger DAO

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Gate.io, Huobi Global, FTX

• Toplam arzı 21.000.000 BADGER ve sahadaki rakam 8.603.194 BADGER.

• UTK Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 5 Aralık 2020 – $2.77

•UTK Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 9 Şubat 2021 – $89.50

•UTK Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 405. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Badger DAO Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Bitcoin güvenliği ve kullanım alanının yaygınlığı nedeniyle, akıllı sözleşme teminatlarında BTC kullanım oranı yüksek olacağından, bu durum proje için yararlı olabilecektir.

• Defi’lerin ( Merkezi Olmayan Finans ) gün geçtikçe bireysel ve kurumsal olarak yaygınlaştığını düşünürsek, bu tarz projelerin yaygınlaşma süreçleri hızlanabilir.

Negatif yorumlar;

• Altcoinlerin de BTC kadar etkin kullanıcısı olduğu kripto para piyasasında, Bitcoin bazında bir proje hazırlamak, altcoin ile ilgilenen insanları projeye çekme konusunda olumsuz etki oluşturabilmektedir.

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle