Dusk Network (DUSK) Coin Nedir? Yorum ve Geleceği

Dusk Network Coin nedir, DUSK Coin nasıl satın alınır, grafik, twitter, tahmini, geleceği, negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

 

Dusk Coin Nedir? Çalışma Mantığı

DUSK Network coin, gizli mülkiyet durumunu temsil eden, programlanabilir akıllı sözleşmelerin düzenlenmesini sağlayan, gizlilik odaklı bir blok zinciri protokolüdür. Sanal olmayan dünyada, kişinin elinde bulunan menkul kıymetleri, akıllı sözleşmeler haline getirmek için tercih edilen ve temel amacı gizlilik altyapısı dayanağı olan proje platformudur. Sadece kullanıcılar (menkul kıymet barındıranlar) ve platform düzenleyiciler tarafından denetim yapılmasına olanak verir.

Dusk Network, proje lideri Jelle Pol’e göre, düzenlenmiş finansal piyasaları dijitalleştirmek için tasarlandı. Ekip geleneksel finans sektörü ve blok zinciri teknolojisini harmanyalarak ekonomik alanda gelecek teknoloji rolünü üstlenmeyi hedeflemektedir.

• Ekibin Yorumu; Dusk Network, menkul kıymetler için bir teknolojidir. İşletmelerin finansal araçları belirtmek ve maliyetli süreçleri otomatikleştirmek için kullandığı açık kaynaklı ve güvenli bir blok zinciri (DLT) altyapısı.

• Şirketinin sloganı; Finansal Uygulamalar için Gizlilik Blok Zinciri.

Dusk Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2018 yılında kurulmuştur. Kuruluş aşamasında 7 milyon Euro civarında yatırım toplayan Dusk Network’ün merkezi Amsterdam, Hollanda’da bulunuyor. Proje bir süre önce halka açık bir test ağına taşındı ve ‘Zero-Knowledge’ denilen veri güvenliği algoritması ile konuşlandırılarak tamamen güvenlik felsefesine olanak tanıyan bir blok zinciri protokolü olarak şekillendi. Bu durum şirket hedeflerine göre projeyi güvenli bir dApp (Merkezi Olmayan Uygulama) ekosisteminin omurgası haline getirecek.

Dusk, tasarım olarak vurguladığı güvenli zincir modeli açısından kullandığı ve yukarıda bahsedilen Zero-Knowledge yani sıfır bilgi teknolojisinin en güncel modeli olan Plonk arayüzünün, proje  ve kullanıcıların güvenliği açısından yeteri kadar öneme sahip oduğunu vurgulamaktadır. Plonk işletmelerin güvenli ve sıkı bir gizlilik içinde işlem yapmasına olanak tanıyan teknoloji modelidir. Bu konuyla ilgili ekibin kulanıcılara yayınladığı makaleyi buraya bırakıyorum; https://dusk.network/news/zero-knowledge-plonk-demo

 

Dusk

Dusk Network

Emanuele Francioni, proje ve teknoloji lideri olarak hizmet vermektedir. Geçmiş yıllarını robotik ve otomasyon mühendisliği üzerine tamamlamış bir yüksek mühendis olan Francioni, önceki kariyer döneminde Avrupa’nın en büyük navigasyon sistemleri firması olan TomTom’da mühendislik yapmış ve ayrıca blockchain sektörüyle yoğun bir şekilde ilgilenmiştir.

Fulvio Venturelli bir yazılım mühendisidir. Proje yönetimi ve yazılım altyapısı konusunda uzmanlaşmıştır. Emanuele ile birlikte IoT, sensör ağı, konumlandırma sistemi ve blok zinciri alanında dört patent yayınlayan Venturelli kariyer hayatında Amazon, Excite, TomTom gibi büyük firmalarda görev almıştır.

 

• Proje ve Teknoloji Lideri; Emanuele Francioni                              Twitter; https://twitter.com/autholykos
• Proje ve Teknoloji Lideri; Fulvio Venturelli                                     Twitter; https://twitter.com/fulviuus

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Dusk Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Dusk Network, finansal piyasaların gereksinimlerini ve ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır. Proje, herhangi bir ticari kuruluşun sermaye varlığını güvence altına almak, bireyler için güvenlik duvarı oluşturmak ve kıymetli varlıkların gizliliğini üstlenen tam bir finansal hizmet protokolüdür. Tüm kesimlere hitap eden küresel finans anlayışı ile yola çıkan proje yakın zamanda Hollanda Borsası NPEX’in hissedarı olmuştur.

Ticari kurumların ve bireylerin güvenliği açısından blok zincir teknoloji üzerine tasarlanan projenin kullanılabilirlik alanı oldukça yaygın. Güvenlik duvarından ödün vermemeyi planlayan ekip uzun dönemde daha başarılı noktalara gelmeyi hedeflemektedir.

 

Dusk

Dusk Network

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Bittrex, Gate.io, Bitfinex

• Toplam arzı 500.000.000 DUSK ve sahadaki rakam 368.103.806 DUSK.

• UTK Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 13 Mart 2020 – $0.01106

•UTK Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 22 Temmuz 2019 – $0.6148

•UTK Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 405. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Dusk Network Coin Yorumu

Pozitif yorumlar

• Ticari kurum ve bireylerin ekonomik alanları hakkında güvenli bir ağ oluşturmaları kullanışlı ve yaygın bir proje olmalarını sağlayabilir.

• Şirket kurucularının alanında uzman mühendisler olmaları ve kariyer hayatlarında önemli adımlar atmaları güvenilirliği arttırmaktadır.

• İnternet sitelerinde, düzenli kaynak olarak güncellemelerini makale şeklinde yayınlamaları, projeyi takip etmek isteyenler için bilgi edinilebilir bir alan oluşturmaktadır.

Negatif yorumlar;

• Bireylerin ve şirketlerin menkul değerler kapsamında, geleneksel kanalda devlet ve sistem tarafından detaylı kontrol altında takip edildiklerini biliyoruz. Bunların dijital alanda şifrelenmesi tarzı projelerin yasallaşarak ilerlemesi uzun bir döneme yayılabilmektedir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle