Öne Çıkan

Gumhash Nedir? Doge Madencilik İnceleme

Doge coin yatırım sitesi gumhash com nedir, referans, yorum, yasal mı, güvenilir mi, dolandırıcılık mı, nereye şikayet edilmeli, çalışma mantığı, kazanç ve site sahipleri gibi soruları yanıtladık.

 

Gumhash Nedir? Çalışma Mantığı

Gumhash.com kullanıcılarının dogecoinin yatırımlarına faiz ödediğini, dogecoin mining yaptığını söyleyen web sitesidir. Oldukça sade ve kolay kullanıma uygun tasarıma sahip. Dogecoin hakkında, Elon Musk’ın paylaşımlarını web sitelerinde görebilirsiniz. Güven kazanmak adına gerekli tüm çalışmaların yapıldığını görüyoruz…

Sisteme kayıt olabilmeniz veya giriş yapabilmeniz için; Gumhash telegram kanalına katılıp api üzerinden gelen kodları web sitesine girmeniz gerekiyor. Mail onay olarak düşünebilirsiniz. Telegram bu hizmetini ücretsiz bir şekilde tüm kullanıcılara yönelik gerçekleştiriyor. Bu onay kodu sayesinde ciddi bir güven kazanıp yatırım alıyor. Kurulumu oldukça basit olan sistem sayesinde kullanıcılarının tüm hareketlerine bildirim olarak yanıt veriyor. Bu olay sizleri aldatmasın, kesinlikle yatırım yapmayınız.

Gumhash

Gumhash Yatırım Oranları

Gumhash Ödeme Sistemi ve Referans Oranları

Kayıt olan kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde dogecoin kazanmaları için 50mh/s güç veriyor. Ücretsiz ortalama kazanabileceğiniz dogecoin miktarı 1 ay gibi bir sürede 111 adet dogecoindir.

Yatırım gerçekleştirmeyen kullanıcıların 3 gün içerisinde web sitesine girmedikleri takdirde, hesaplarının silineceğini bildiriyor. Kullanıcıyı sistemde tutmak için böyle bir yol izliyorlar. Yatırım yapılan miktara ortalama %60 ve üzeri kazanç sağladığını söylüyor.

• Minimum 500 adet dogecoin yatırabilir veya çekim yapabilirsiniz. Parça parça yapılan yatırımların kabul edilmeyeceğini söylüyorlar.

• Referansların yaptığı yatırıma ortalama %5 kazanç ödediğini söylüyor.

Gumhash Site Sahipleri ve Verileri

Gumhash.com alan adı GoDaddy şirketine kayıt gerçekleşmiş, 02-02-2022 tarihinde son bulmaktadır. Cloudflare koruması olduğu için herhangi bir sunucu veya ip bilgilerine ulaşamıyoruz. Web site sahipleri hakkında en ufak bilgiye ulaşılamıyor. Ne kadar ispat edemesekte site sahiplerinin Türk olduklarından kesinlikle eminiz 🙂

Tamamen dolandırıcılık faaliyetinin kullanıcılarının %90’ı Türkler oluşturuyor. Maalesef bu gerçekten çok üzücü 100lerce insan ciddi bir kayıp yaşayacak. Fakat çok fazla kullanıcıya sahip değil. Alan adı 3 yıl kadar eski olsa da web sitesi 2021 Ocak ayının ortalarında açılmıştır. Ortalama 1 aylık diyebiliriz fakat bu kadar kısa sürede iyi bir kullanıcıya sahip olduğunu söyleyebiliriz.

 

Gumhash Kripto Teyit Yorumu

• Kesinlikle saadet zinciri (ponzi) platformudur. Yatırım yapmayınız, web sitesi dogecoinleri topladıktan sonra kapatılacak ve zararı karşılamak için hiçbir muhatap bulamazsınız.

• Alan adı GoDaddy firmasına kayıtlı bu güzel bir haber, website sahiplerinin tüm orijinal bilgileri mevcut. Herhangi bir kayıpta şikayet için GoDaddy firması müracaat için ilk firma olacaktır.

• Aylık ortalama %60 kazanç getirisi verdiğini söyleyen tamamen dolandırıcılık sistemidir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

12 Yorumlar
  1. Site kazandiriyor ancak çiftlik bank gibi ne zaman gideceği belli olmaz ufak bi yatirim sonrasi paranizi cektikten sonra ordan gelen doge ile tekrar oraya yatirim yapmamanizi tavsiye ediyorum . Şuan baya kazançlı durumdayım.

  2. Ark site patladi gecmis olsun cekim yapilamiyor muhattap bile yok

  3. Ben yeni çekim yaptım. Patlama falan yok. En azından şimdilik

    • Ben yatırdığım dogecoinler üzerinden kazılan dogecoin miktariyla ilgili ödeme isteme talebinde bulundum normalde 3 dakikada olması gereken olay 27 saat geçti halen sonuclanmadi pending yazıyor. Aradan 24 saat geçtikten sonra yeniden kazilanlari çekmek istediğimde bekleten ödemeleriniz var diyerek hata veriyor. Yani bir türlü netice alamıyorum. Sanırım dolandirildik.

    • İki gündür sayfadan para çekemiyorum sorununun ne olduğunu çözebilen yada çekebilen var mı

  4. Para mı çekemiyorum ödeme işlemim sıraya girdi o yüzden çekim olmuyor yapabilen var mı yada bu sorunu nasıl çözebilirim

    • İşlem dökümünde tx bilgisi silindiği için ödeme hiçbir zaman olmayacak. Dolayisiyla site acik kalsa da ödeme alamayacağız. Dolandirildik.

  5. Dolandırıldık beyler

  6. İletişim veya şikayet adresi gibi bir şey bilenler varmı acaba.

  7. Arkadaşlar site çöktü sakin yatırım yapmayın

  8. Cevapla
    Mehmet Abdulkadir ALTUNKAYNAK Nisan 10, 2021 at 9:20 am

    Kesinlikle dolandırıldık. Bize mustehaktır

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle