Bitcon Work İnceleme – Btc Mining SCAM

Bu incelememizde bitcon work nedir, referans, yasal mı, güvenilir mi, dolandırıcılık mı, nereye şikayet edilmeli, çalışma mantığı, kazanç oranları ve site sahipleri gibi soruları yanıtladık.

 

Bitcon Work Nedir? Çalışma Mantığı

Bitcon work nedir? Sorusunun cevabını maalesef veremiyoruz. Muhtemelen web site kurucuları da tam olarak ne iş yaptıklarını bilmiyorlar. Hiçbir bilgiye yer verilmemiş sadece ne yapmadıklarını iletmişler 🙂

Genel olarak baktığımızda siz bize Bitcoin, Litecoin ve Dogecoinlerinizi yatırın. Bizler yatırımlarını değerlendirip, para kazanıyoruz ve kazandığımız miktarı değerli kullanıcılarımıza dağıtıyoruz diyorlar. Bitcon work günlük %3.5 garanti kazanç verdiklerini ve uzun yıllardır sektörde faaliyette olduklarını ekliyorlar.

 

Bitcon Work Sahte Deposit İşlemleri

Bitcon Work Sahte Deposit İşlemleri

 

Bitcon Work Ödeme Sistemi ve Referans Oranları

İnsanları daha çabuk kandırabilmek için block ağlarındaki transferlerini, api yöntemi ile kendi sitelerine yapılmış gibi gösteriyorlar. Kontrol ettiğinizde işlemlerin gerçek olduğunu göreceksiniz. Herhangi bir işleme otomatik olarak isim atayarak işlem sahteciliği yapıyorlar.

Bitcon work sisteminde 3 farklı ödeme mevcut, minimum yatırım ve geri çekim limitleri;

• Bitcoin; 0.0005 adet

• Litecoin; 0.05 adet

• Dogecoin; 500 adet

Referans gelirleri %15 gerçekten çok cömert bir ekip olduğu kesin. Davet edilen kişinin yatırım yaptığı miktarın %15 bir üst referansına direk verdiğini söylüyor. Evet bu ödemeleri yapıyor olabilirler örn; 100 usd yatırım getiren kişiye 15 dolarını ödüyor, sisteme daha fazla kişi getirmesine teşvik ediyor. Kalan 85 usd kasaya kalıyor. Bazı sistemler birkaç kez ödeme yapabiliyor. Bu tarz sistemlerden aldığınız ödemeler tamamen güven sağlamak içindir.

Bitcon Work Ücretsiz Bitcoin

Her saat ücretsiz bonus dağıtıyor. Yatırım yapılmasa da bu ücretleri genelde öderler, ortalama 1 ay gibi bir sürede 5 usd düzenli bonus alan kullanıcılara ödeyebilirler. Ücretsiz bölümü sayesinde güven kazanıp yatırım almayı hedefliyorlar. Bu dolandırıcıların reklam yöntemidir, ücretsiz bitcoin dağıtıyoruz sloganı ile kullanıcının ilgisini çekerler.

Bitcon Work Site Bilgileri

Bitcon.work alan adı NameCheap web sitesinde noname bir şekilde 2020-12-21 tarihinde satın alınmış, 2021-12-21 tarihinde son buluyor. Ortalama 50 gün önce alan adı kayıt edilmiş teknoji şirketi yatırımlara her gün %3.5 kazanç oranı garanti ediyor. Kulağa gerçekten çok hoş geliyor 🙂 Tüm bilgileri CLOUDFLARE tarafından gizleniyor. Bu yüzden haricî hiçbir bilgiye ulaşamıyoruz.

 

Bitcon Work Kullanıcı Aktifliği

Bitcon Work Kullanıcı Aktifliği

 

Tasarımları incelediğimizde amatör bir ekip tarafından yapıldığı kanısına varsakta, arka planda bu işlerden çok iyi anlayan insanların olduğunu görüyoruz. Ortalama 50 gün önce açılmış bir web sitesinin kullanıcı değerleri gerçekten çok ama çok yüksek. Henüz içerikleri ındex dahi almamış fakat spam kullanıcıları alexa gibi bir şirkete yedirmişler, tebrik ediyoruz arkadaşları 🙂

 

Bitcon Work JivoChat

Bitcon Work JivoChat

 

• Bir yatırım şirketinin ücretsiz jivochat kullanılması daha çok etkiledi teyit ekibimizi 🙂

• Trustpilot web sitesinde olumsuz yorumları görünmez hâlâ getirmek için birçok olumlu sahte yorumlar mevcut. Ödemelerini alamayan insanları bu sayfada görebilirsiniz.

Kripto Teyit Bitcon Work Yorumu

• Kesinlikle saadet zinciri mantığı ile çalışan ponzi bitcoin mining projesidir.

• Ücretsiz bitcoin bölümünü dahi kullanmanızı önermiyoruz. Muhtemelen harcadığınız vakit boşa gidecektir.

• Yatırım yapıp kayıp yaşayan arkadaşlar Jivochat, NameCheap ve CLOUDFLARE’e mail yolu ile şikayette bulunabilirler. Bitcon. work site kurucularının bilgilerine sahip olan, bu 3 firma olduğunu unutmayınız.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

 

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle