Harmony Coin (ONE) Nedir? Yorum ve Geleceği

Harmony Coin nedir, ONE Coin nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Harmony Coin Çalışma Mantığı

Harmony, merkeziyetsiz uygulamalar için yüksek verim sağlayan, hızlı ve açık bir blok zincir modelidir. Blok zincir mekanizmasının büyük sorunlarından olan ve ekosistemi rahatsız eden yüksek ücretler, yavaş işlem hızları ve ölçeklenebilirlik gibi başlıca sorunlara bir çözüm olarak tasarlanan ve oluşturulan Harmony, tüm teknoloji yığınını sıfırdan oluşturarak gelişmiş protokoller ve yeni ağ mühendislikleri ile ileriye taşınmış bir sistem tasarlamak amacında.

Ethereum, akıllı sözleşme alanında ki önemli bir blok zinciriydi ve piyasaya sürüldüğü tarihten itibaren teknoloji ve kullanım alanında ilerleme kaydetti. Ethereum ağı kullanılmaya devam edilip piyasadaki çoğu merkezi olmayan uygulamaya ev sahipliği yaparak, kendi ağını biraz yormuş oldu ve Ethereum teknolojisi tüm ağ trafiğine cevap veremez hale geldi.

Ekip, Ethereum ile kendi teknolojisi arasında bir köprü oluşturarak işlemlerin daha hızlı ve kolay tamamlanmasını sağlamak adına tasarlanmıştır.

• Ekibin Yorumu; Ethereum Uygulamalarını ve Çapraz Zincir Finansmanı Ölçeklendirme.

• Şirketinin sloganı; Varlıklar ve Koleksiyon Ürünleri için Açık Pazarlar!

Harmony Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur. Projenin tasarımı, hiçbir platformun ademi-merkeziyet ve ölçeklenebilirlik arasında tatmin edici bir denge sağlayamaması üzerine planlanan bir projedir.

Harmony saniyede 2000 işlem sayısına ulaşmaktadır. Ethereum’un ERC-20 ve ERC-721 ağ standartlarına benzer şekilde, Harmony, kendi ağ tasarımını HRC-20 ve HRC-721 olarak tasarlamıştır. İşlem için oluşturulan bu ağlarda kendi para birimi olan ONE kripto para birimini kullanmaktadır.

Harmony

Harmony

Stephen Tse, eğitimini Pensilvanya Üniversitesi’nde doktora yaparak tamamladıktan sonra, iş hayatına Microsoft’ta araştırma stajyeri olarak başlamıştır. Daha sonra Google’da mühendis olarak görev almış ve 2011 yılında Spotsetter isimli sosyal arama platformunu kurmuş, geliştirmiş ve Apple’a satmıştır. Ardından Apple’da mühendis olarak görev alarak kariyer hayatında önemli bir döneme ulaşan Stephen, 2016 yılında Vocie Al isimli ses programını tasarlayıp kurduktan sonra 2017 yılında günümüze ulaşan Harmony projesinin temellerini atmıştır.

Şirket kurucusu ve CEO’su; Stephen Tse                                                   Twitter; https://twitter.com/stse

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Harmony Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Harmony, DApp’ler (Merkezi Olmayan Uygulama) gibi, geniş ve yaygın bir dünyaya hizmet vermeyi amaçlayan, hazırda mevcut ya da piyasaya çıkacak olan uygulamaların kullanım alanlarını rahatlatan ve bu amaçla tasarlanan mekanizmadır. Bu vizyona sahip farklı projeler olsa da, teknik açıdan geliştirilebilir olabilmesi, alanında öne çıkmasını sağlayabilir.

Ölçeklenebilirlik, ağ ücretleri ve ağ trafiği gibi önemli sorunları ele alan, ve blok zinciri üzerinde ki gelişmiş ve yoğun ağa bir katkıda bulunmak üzere tasarlanan proje, geliştirilebilirliğe açık ve sağlam bir teknik ekibe sahip olması nedeni ile kullanabilirlik alanında yaygın bir seyir izlemektedir.

Harmony

Harmony

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Kucoin, Huobi Global, Gate.io

• Toplam arz 13.016.029.552 ONE ve sahadaki rakam 9.507.132.552 ONE.

• One Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 13 Mart 2020 – $0.001257

• One Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 29 Mart 2021 – $0.2233

• One Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 89. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Harmony Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Projenin ele aldığı sorun önemli ve geliştirilerek birçok kullanıcı kitlesine yarar sağlayan bir konu.

• Kurucu ve teknik ekip alanında uzman ve güvenilir.

• Kendi sistemi ile Ethereum ağını birleştirmesi aynı zamanda kullanıcı kitlesini de birleştirmek anlamına gelebilir ve bu da olumlu bir büyüme sağlayabilir.

Negatif yorumlar;

• Ölçeklenebilirlik, ağ traği ve ücretler gibi üç ana başlığı ele alan birden fazla, farklı projeler bulunmaktadır. Bu durum blok zinciri açısından olumlu çözümler üretse de bu alanda geliştirilen projeler adına bir rekabet ortamı yaratmaktadır.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

 

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle