VeChain (VET) Coin Nedir? Yorum ve Geleceği

VeChain Coin nedir, VET Coin nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

 

VeChain Coin Çalışma Mantığı

VeChain (VET) blockchain altyapısı ile işlem yapan bir tedarik zinciri platformudur. Uzun bir geçmişi olan ve dijital dünyadan önce kendiliğinden gelişerek oluşan geleneksel tedarik zinciri yönetimini, blockchain teknolojisi ile birleştirerek dönüştürmeyi hedefleyen tasarım.

VeChain, doğru, şeffaf ve anlaşılabilir bilgi akışı, yüksek verimli işbirliği ve yüksek hızlı değer transferleri sunmak için güvenli ve dağıtılmış bir iş ekosistemi ve tedarik zinciri modeli platformu oluşturmak için geliştirilmiştir.

Hem küçük hem de büyük işletmeler tarafından kullanılmak üzere tasarlanan proje, şirketlerin ufak ölçekli ya da büyük ölçekli farketmeksizin her zaman ilerlemesi ve bununda tedarik zincirinde ki kusursuz işlem programına dayalı olduğunu vurgulayarak, herkes adına vizyoner bir taraf takınmaktadır.

• Ekibin Yorumu; Değerini, ekosistem içinde ki üyeler tarafından yaratan ve gerçek dünyadaki ekonomik sorunlara çözüm üreten faaliyetlerden alan halka açık blok zinciri.

• Şirketinin sloganı; Dünyanın lider blok zincir kurumsal uygulama hizmet platformu.


VeChain Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2015 yılında kurulmuştur. Kuruluşunun ilk yıllarında Ethereum blok zinciri üzerine tasarlanan ve bu ağda işlem gören VeChain, 2018 yılında kendi blok zincirine geçiş yaparak yeniden tasarlanmıştır.

VeChainThor, projenin kendi blok zinciridir. Ekip, projenin özgünlüğü açısından müşterilerine tam şeffaflık sunmayı hedeflemektedir. Örnek vermek gerekirse bir suyun marka olarak, müşteriye ulaşımından, şişesinin fabrikadaki üretim modeli ve bilgilerine dek tam anlamıyla hizmet vermektedir. Ek olarak firma açısından düşünülürse, nakliye, ortam sıcaklığı, kalite oranları gibi daha bir çok verinin dijital ortamda pürüzsüz bir şekilde aktarılması ve takip edilebilmesine olanak sağlayan platform bütünüdür.

 

VeChain

VeChain

Sunny Lu bilişim teknolojileri konusunda uzman bir isim. 2002’de başladığı kariyer hayatına, çeşitli firmalarda bilgi teknolojileri, bilişim alanlarında hizmet vererek kendini geliştirmiştir. 2010 yılında Louis Vuitton China isimli şirkette görev almaya başlamış ve çeşitli pozisyonlarda yükselmiştir. Buradan sonra 2015’de VeChain teknolojisini hayata geçirmiştir.

Şirket kurucusu ve CEO’su; Sunny Lu                                   Twitter; https://twitter.com/sunshinelu24

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

VeChain Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Tedarik zinciri, dünyadaki lojistik sürecin temelidir ve artık her alan gibi dijitalleşmeye mecburdur. Bu sürece öncülük eden projelerden birisi olan VeChain, müşteriler tarafından ve kurumsal firmalar açısından şeffaf bir iletişim ağı sağlaması, projenin değerinin uzun vadede artış gösterilmesine olanak tanıyan bir durum olabilir.

Şirketin Çin endüstrisi ve hükümetiyle detaylı bağlantılarının olması ve bu bağlantıları teknolojisi ve ileriye dönük hedefleriyle daha da güçlendirmeyi hedeflemesi, projenin dışardan görünümü açısından olumlu bir taraf oluşturmaktadır.

 

VeChain

VeChain

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Kucoin, Huobi Global, Bithumb

• Toplam arz 86.712.634.466 VET ve sahadaki rakam 64.315.576.989 VET.

• VET Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 13 Mart 2020 – $0.001678

• VET Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 17 Nisan 2021 – $0.2782

• VET Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 16. sırada bulunmaktadır.

Kripto Teyit VeChain Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Şirket ve ekip, dünyada hiç durmayan bir alana, tedariğe ve zincirlerine odaklanarak aslında sonu olmayan bir teknoloji oluşturmuşlardır.

• Blockchain teknolojisinin güvenilirliği, kurumsalların tedarik zincirini projeye emanet etmesini kolaylaştıran bir durum sağlayabilir.

• Asya bölgesinde ki ticaret hacmi belki de dünya üzerinde ki en yoğun alan, bu bölgede oluşturulan ve tanınan bir projenin yayılma hızı daha fazla olabilmektedir.

Negatif yorumlar;

• Blockchain teknolojisi gereği kaydedilen verilerin değiştirilemez ve kaybolamaz olması, kurumsallar ve hükümetler arasında ki ticari savaşların, vergi durumlarının ve haksız rekabet ortamlarının malesef var olması durumlarından dolayı, her şirketin kullanmak istemeyeceği bir teknoloji olabilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle