Synthetix Coin (SNX) Nedir? Yorum-Geleceği

Synthetix Coin yorum, SNX Coin nedir, token, nasıl satın alınır, binance, airdrop, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Synthetix Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Synthetix, merkezi olmayan finans platformlarının önde gelen isimlerinden biridir. Synthetix, sentetik varlıkların kullanımlarını müşterilerine sunmak için tasarlanan bir arayüz olma özelliği taşıyarak, bu alanda ki özelliği projenin özel olmasını sağlayan bir nitelik konumundadır.

Proje, kullanıcılar için sentetik varlıkların ticaretine olanak tanır. Biraz daha konuyu açmamız gerekirse, hisse senetleri, para birimleri, kripto para birimleri yada örneğin bir Tesla hissesi gibi gerçek varlıkları temsil eden dijital varlıkların platforma aktarılarak aynı değeri üzerinden işlem yapılması ile ilgilidir.

Hayatımızda yer alan bir çok gerçek varlıklar ve değerler hala geleneksel finans merkezleri üzerinden kontrol edilmektedir ve hakimiyet merkezi bir noktadadır. Synthetix, bu işlemleri merkezi olmayan, sürekli günün her saati aktif olan, küresel ve izinsiz kripto dünyasına taşımak istiyor.

• Ekibin Yorumu; Defi’de türev ticaretinin bel kemiğidir ve herkesi, çok çeşitli varlıklara zincirleme ulaşmasına olanak tanır.

• Şirketinin sloganı; Türev Likidite Protokolü.

Synthetix Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur.

Synthetix, merkeziyetsiz bir değişim teknolojisi ve gerçek varlık ihraççısı olarak tasarlanan ve Ethereum ağı üzerine inşa edilen bir Defi ekosistemidir. Kullanıcıları teşvik etme amacı ile stake yöntemi kullanılır ve kullanıcılara da kazandıran bir sistem doğurur.

Kullanıcılar, gerçek zamanlı varlık fiyatlarını gerekli altyapı sağlacılar aracılığı ile izleyen sentetik varlıklar oluşturarak herhangi bir gerçek varlık üzerinde spekülasyon oluşturabilirler. Geleneksel finansal sistemlerden daha farklı bir şekilde Synthetix platformunda hesap dahi açmadan işlemlere başlanılabilir. Basitçe platforma giriş, SNX jetonları yatırılarak yapılabilir.

Ayrıca, sentetik varlıkları kullananlar, bu varlıkların alıcıları tarafından oluşturulan ücretlerden pasif bir gelir elde edebilirler.

Synthetix Nedir

SynthetixBilgi teknolojileri konusunda uzmanlaşmak üzere yola çıkan, sanatla ve sporla ilgili bir isim Kain Warwick. 2009 yılında Pouncer isimli uygulamayı hayata geçirmiş ardında ise Ai isimli çevrimiçi bir müzik perakendecisinin kurucusu olmuştur. Bunları Avustralya’da hayata geçiren isim, daha sonra takipçileri için yapay zeka ve sınırsız teknolojiler konusunda bir roman sunmuştur. 2017 yılında ‘Blockchain Avustralya’ kurumunda danışma konseyi üyesi görevini üstlenmiş ve olaya hakimiyetini genişletmiştir. Daha öncededen kurucusu olduğu farklı projeleri de olan Kain Warwick, 2016 aralığında Synthetix’i hayata geçirmiştir.

Şirket Kurucusu; Kain Warwick                                           Twitter; Kain Warwick

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Synthetix Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Sentetik varlıklar, günümüzde değerli varlıkların, mesela önemli bir şirketin hisse senetlerinin, bir altın biriminin, para çeşitlerinin yada aklınıza gelen kendini kanıtlamış farklı değerlerin, dijital ortamlara aktarılarak suni olarak değerlere bürünmesidir ve bunların üzerinden kullanıcılar, incelediğimiz platformlar gibi yerlerden bu değerler üzerinden bahis ve farklı işlemler gerçekleştirerek işlem yapabilmektedirler.

Sentetik varlıkların kullanıcılarının bilinirliği, bu sayının daha fazla artabilme olasılığı olarak potansiyel sunabilmektedir. Synthetix’de kullanıcılarına bu imkanlardan yararlanma imkanı sunmaktadır. Bu anlamda kendini kanıtlamış bir platform olması, güvenilirlik konusunda sorun yaşanmaması anlamına gelebilmektedir.

Synthetix Nedir

Synthetix

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Coinbase Exchange, Huobi Global, KuCoin

• Toplam arz 215.258.834 SNX ve sahadaki rakam 114.841.533 SNX.

• SNX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  5 Ocak 2019 – $0.03242

• SNX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 14 Şubat 2021 – $28.77

• SNX Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 80. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Snythetix Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Platformun, merkezi olmayan bir arayüze sahip olması bazı kullanıcılar için dikkat çeken ve tercih sebebi olmasına olanak tanıyan bir durumdur. Daha farklı olarak sentetik varlıklara ev sahipliği yapması borsayı farklı kılan bir özelliktir.

Negatif yorumlar;

• Merkezi borsalar günümüzde merkezi olmayan borsalara göre daha fazla talep gören platformlar halindedirler. Bu durum bu tarz platformlarının kendini kanıtlamasında daha fazla gayret göstermesi anlamına gelmektedir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle