Cred Coin (LBA) Nedir? Yorum-Geleceği

Cred Coin yorum, LBA Coin nedir, token, nasıl satın alınır, para çekme, okex, tahmini, Lba coin kimin, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Cred Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Cred, kredi kartlarınızı bağlayıp çevrimiçi ödemeler yapabildiğiniz bir dijital ödeme uygulamasıdır. Bu arayüz, bireylerin ve kullanıcıların kredi kartı ödemelerini daha erken, zamanında ve otomatik hale getirmeyi amaçlamaktadır. Kredi kartı faturalarını zamanında ödeyen üyelerine ödül yöntemi ile teşvik sağlayan platform, kredi kartı ve sahiplerinin daha düzenli bir finans hayatına sahip olmalarını hedeflemektedir.

Cred, sunduğu bu finansal hizmeti, tüm kredi kartı sahiplerine sunmamaktadır. Kredi ve banka puanı belirli bir limitin üstünde olanlar, bu platformdan yararlanabilmektedir. Uygulama, banka hesabınızın kayıtlı olduğu telefon numaranız üzerinden kredi puanınızı kontrol etmektedir. Uygulamaya girmeye uygun limit puanına sahip değilseniz, bekleme listesine alınırsınız.

CRED Uygulamasını banka kartları yada Cash bakiyesi ile ödeme sağlamak için de kullanabilirsiniz. Kullanıcılar kredi kartlarını kullanarak projenin uygulaması ile herhangi bir ödeme yaptıklarında, kullanıcılar CRED jetonları ile ödüllendirilir ve teşvik sağlanır. Kullanıcılar biriken puanlarını online internet alışverişlerinde, bilet rezervasyonlarında veya çeşitli platformlarında ödeme yapma işlemlerinde ödeme yaparken indirim sağlamak için de kullanabilirler.

• Ekibin Yorumu; Sigorta, lisans ve likidite için payımızı alıyor ve gerisini size iade ediyoruz.

• Şirketinin sloganı; Dijital Bankacılıkta Adalet Simgesi!

Cred Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2018 yılında kurulmuştur.

Platformun kullanıcılar sunmuş olduğu ve esasen bir geri ödeme yöntemi olan ‘faturayı öldür’ seçeneği ile biriken jetonlarını gerçek paraya çevirerek kullanabilirler. Bu yöntem seçeneği kullanıldığında, biriken tüm CRED jetonları ile uygulamada kayıtlı olan kredi kartına aktarılır.

Uygulama, tüm kredi kartı etkinliklerinizi ve harcama düzeninizi izleyerek kullanıcılara raporlar gönderir. Uygulama kredi kartınızdan tahsil edilen beklenmedik ücretler veya masraflar hakkında kullanıcıları bilgiler göndererek tüm ödemeleri açıklığa kavuşturmaktadır ve kullanıcılara yaklaşan ödemeler hakkında haber verir.

Cred Coin Nedir

Cred

2000 li yıllardan itibaren girişimcilik ruhu ile çeşitli şirketleri hayata geçiren ve ceo görevlerini üstlenen Kunal Shah, alanında uzman bir teknoloji tasarımcısıdır. 2010 yılında Freecharge isimli şirketin kuruculuğunu yapmış ve 2016 yılında $450M’a  satmıştır. Ardından çeşitli şirketle danışmanlık yapmış ve 2018 yılında şuan incelediğimiz projesini hayata geçirmiştir.

Şirket Kurucusu ve Ceo’su; Kunal Shah                                            Twitter; Kunal Shah

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Cred Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Teknolojinin ilerlemesi ve finansal çeşitliliğin artması ile bireyler yaşadıkları süreçte farklı ödeme yöntemlerine ulaşabilmektedirler. Fakat dijitalleşen dünyamızda artık daha fazla banka kartları ya da kredi kartları tercih edilmektedir. Bankacılık sektörü ve kullanıcılar arasında, ödemelerin geç yaşanması problemleri en başından beri olağan sorunlar haline gelmiştir. Şirket Ekibi ve teknolojisi, bireylerin kredi kartı ödemelerinin zamanında yapılmasını sağlayarak, projesini buna göre şekillendirmiştir.

Bu proje, bankacılık sektörü ve kullanıcıları arasında ki iletişimi daha sağlıklı hale getirmek ve finansal denge modeli oluşturmak amacında olup, her iki tarafa yarar sağlayarak aynı zaman da platform kullanıcılarına ödül sistemi ile çeşitli ödeme kanallarında indirim kazanma imkanı sunmaktadır.

Bu büyük ödeme ve gecikme problemlerinden sıkılan ve finansal hayatını düzene sokmak isteyen kullanıcılar her geçen gün artması ile ele aldığımız finansal proje önümüzde ki günlerde daha fazla değerlenebilmektedir.

Cred Coin Nedir

Cred

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Huobi Global, Gate.io, Bithumb Global, Binance DEX

• Toplam arz 1.000.000.000 LBA ve sahadaki rakam 990.410.205 LBA.

• LBA Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  14 Haziran 2021 – ₺0.008568

• LBA Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 23 Mayıs 2018 – ₺2.98

• LBA  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 1283. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Cred Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Bankalar, kullanıcılar ve ödeme platformlarının oluşturduğu bir üçgende, ödeme aksaklıklarını engellemeye yönelik bir proje olan Cred arayüzü, banka puanlarının azalmamasını yani aslında tüm finansal hayatının daha sağlıklı olmasını isteyen kullanıcıların, tercih sebebi olması yolunda ilerlemektedir.

Negatif yorumlar;

• Bu gibi uygulamalar, kullanıcıların kişisel verilerini ve bilgilerini uygulamalarda depolaması gerekir. bunun gibi uygulamaların veri bilgileri saldırıya uğrayabilir ve bu uygulamalarda hassas kullanıcı bilgileri başka bir alana transfer edilerek zarar görebilir. Kullanıcılar herhangi bir çevrimiçi ödeme uygulamasını tercih edip kullanmadan önce, kendi bilgilerini korumak için platformların uyguladığı güvenlik önlemlerini araştırmaları gerekmektedir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle