The Graph Coin (GRT) Nedir? Yorum ve Geleceği

The Graph Coin nedir, GRT Coin yorum, nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

The Graph Coin Çalışma Mantığı

The Graph Ethereum ve benzer ağlarda aşt yapı ve veri sorgulamaları için indeks protokolü ve tasarım aracıdır. Web3 dünyasında ve Defi’lerde ki ( Merkeziyetsiz Protokoller ) uygulamalar için API ile ilgili veriler sağlar. Verilere ulaşım sağlamak isteyen herkes özgürce API’ler oluşturabilir ve yayınlayabilir. Şuan The Graph projesi Etherum ve IPFS ile ilgili verileri indeksleyebilmektedir.

API nedir? Uygulama Programlama Arayüzü olarak açılım sağlayan cümle, bir uygulamanın işlevlerine uzaktan  erişilerek bu işlevlerin aktif olarak kullanılmasını sağlayan arayüzdür.

IPFS nedir? Açılımı gezegenler arası dosya siteminin kısaltması şeklindedir. Sistem, içerik adresli bir sistemde kalıcı ve dağınık bir web oluşturmayı hedefleyen bütüncül yaklaşım.

• Ekibin Yorumu; Ethereum ve IPFS gibi ağları sorgulamak için bir indeksleme protokolü!

• Şirketinin sloganı; API’lerin canlılığı için merkezi olmayan gelecek!

The Graph Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2020 yılında kurulmuştur.

The Graph’ın çalışma tarzı kolay şekliyle Ethereum tabanlı herhangi bir veriyi arayıp, nitelendirip, bulmak için kullanılabilmektedir. Farklı blockchain arayüzlerinin indeskleme üzerine çalışmaları mevcut olsada, veri nitelendirme konularında belirli sorunlara sahip olabilmektedir.

The graph, blockchain tabanlı varlıkların veri bilgilerinin nasıl edinileceğini ve aktarılacağını tanımlayan alt sunumlar hazırlayabilmektedir.

Graph protokolü, birden farklı blockchain tabnlı ağ ve düğümleri aynı zamanda merkeziyetsiz uygulamalar  (dApp) arasında ki aracı görevi gören katmandır. Uygulamaların tasarım sürecinde, ağ düğümleri ve kullanıcı bireyler arası etkileşim oluşturan giren akıllı kontratlar bulunur.

 

The Graph

The Graph

Qualcomm, HP, TapSavyy, MuleSoft, Workflo gibi bir çok önemli firmada yazılım mühendisliği, Ceo ve çeşitli depertmanlarda görev alan Yaviv Tal, 2018 yılında Graph projesini kurarak kariyer hayatına önemli bir dönemeç daha eklemiştir.

Şirket CEO’su; Yaniv Tal         Twitter; Yaniv Tal

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

The Graph Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

The Graph, blockchain ağı üzerindeki ve uygulamalar arasındaki veri aktarım problemlerinin çözüm sürecini sağlar. Bu çözüm veri aktarım işlemlerinin merkeziyetsiz bir şekilde endekslenmesi ve sıralanması ile sonuca ulaşmaktadır. Aynı zamanda basit tasarımlı, uygun ücretli ve güvenilir API’ların kullanımına olanak sunmaktadır. Özellikle veri konusunda önde gelen merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarını Graph projesinin sunduğu hizmetten faydalanmaktadır.

Bir çok projenin The Graph ile beraber çalışması, projenin çözüm odaklı bir rol üstlendiğinin göstergesidir ve bu süreç uzun bir zaman diliminde daha yaygın bir hal alacaktır.

 

The Graph Nedir

The Graph

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Huobi Global, Coinbase Exchange, KuCoin

• Toplam arz 10.000.000.000 GRT ve sahadaki rakam 1.245.666.867 GRT.

• GRT Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 17 Aralık 2020 – $0.001935

• GRT Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 12 Şubat 2021 – $0.9571

• GRT Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 87. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit The Graph Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Başta Ethereum olmak üzere bir çok blockchain tabanlı merkeziyetsiz finans uygulamalarının önemli problemlerini çözme hedefli yola çıkarak, bu konuda yol kat etmiş olan şirket ve ekip, bir çok kurumun ve bireyin güvenini kazanmış bulunmaktadır.

• Varlıkların veri bilgileri gibi önemli bir konunun aktarılmasında ki rol oynaması ile, proje bir çok alanda eksik olan bir faktörü yerine getirmektedir.

 

Negatif yorumlar;

• Varlık verileri ve blockchain merkeziyetsizliği gibi tamamen güvenlik içeren protokoller projenin kemik  yapısını oluşmaktadır. Bu alanda veri güvenilirliği tüm kurumsal yada bireysel kişiler için önemli olup, Graph ekibinin bu konuda ki dikkat kabiliyetini sürekli en üst safada tutması gerekmektedir. Uzun ve hatta sonsuz güvenlik duvarları taviz verilmemesi gereken proje bütünlüğü ile oluşmaktadır.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle