Theta Fuel Coin (TFUEL) Nedir? Yorum ve Geleceği

Theta Fuel Coin nedir, TFUEL Coin yorum, nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, projesi, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Theta Fuel Coin Çalışma Mantığı

Theta, daha fazla kullanıcıya ulaşılmak ve yeni bir video düzen kurmak için tasarlanmış, kendi blok zincirine sahip merkezi olmayan bir video dağıtım ağıdır. Theta, merkezi olmayan video platformu ve veri dağıtımını teknolojisi ile bütünleşmiş aynı zamanda merkezi olmayan bir hizmet sağlamayı hedefleyen hizmet. Genel bakış, bir video akışını paylaşmak için aktarıcılara yapılan ödemeler, akıllı sözleşmelerin dağıtılması ve etkileşimi için uygulamaları ile ilgili ücretler gibi Theta blok zincirindeki tüm işlemlerin bütünü olabilir.

TFUEL, topluluk tarafından işletilen ve kullanıcıların katkıda bulunarak geliştirdiği birden fazla ağın ve bazı kurumsal doğrulayıcıların kullanmış olduğu ve herkes tarafından desteklenen bir ödeme aracıdır.

• Ekibin Yorumu; Blok zincir tabanlı, merkezi olmayan bir video platformu.

• Şirketinin sloganı; Sizin tarafınızdan desteklenen yeni nesil video teslimi.

Theta Fuel Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2019 yılında kurulmuştur.

Theta’nın temel misyonu, video akışını, veri dağıtımını ve uç hesaplamayı merkeziyetsiz hale getirerek endüstri yani sosyal ortamda diyebileceğimiz katılımcılar için daha verimli, uygun maliyetli ve adil hale getirmektir. Ağ, iç ekonomiye güç veren Theta ve Theta Fuel olarak bilinen iki yerel token ile kendi tasarımı olan öz blok zincirinde görev alır.

Theta’nın proje olarak etkin ve kullanılabilir olmasının üç ana temel sebebi vardır: İzleyicilerin ve kullanıcıların daha yüksek kaliteli görseller izlemelerine, içerik üreten ve ağa katkıda bulunan bireylerin kazançlarını iyileştirmelerine ve aracıların video platformlarına altyapı oluşturmada tasarruf sağlayarak reklam, abonelik ve diğer gelirlerini artırır. Ödüller TFUEL tokenları şeklinde geldiğinden, kullanıcılar hem ağ içeriğini izlerken hem de ağ kaynaklarını paylaşırken bir teşvike içinde hareket ederler.

 

Theta Fuel

Theta Fuel

Mitch Liu, oyun tasarımı, sanal gerçeklik, video programları konularında uzun yıllar deneyim sahibi olan bir isim. Aynı zamanda Tapjoy isimli video ve reklam tabanlı bir şirketin kurucu ortağı.

Jieyi Long, ortağı Liu gibi VR konularına hakim, video ve oyun platformlarına ilgili ve ek olarak blok zincir konusunda kendini geliştirmiş farklı patent sahib bir isim.

Bu iki isim Theta protokolü üzerine tasarlanan ilk Merkezi olmayan uygulama (DApp) olan canlı yayın platformu THETA.tv’nin kurucuları.

Şirket CEO’su ve kurucu ortağı; Mitch Liu                    Twitter; Mitch Liu

Şirket Kurucu Ortağı; Jieyi Long                                     Twitter; Jieyi Long

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Theta Fuel Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Güncel hayatlarımızda YouTube, Twitch, Netflix tarzı sosyal ortam ve video platform mekanizmaları olarak kullandığımız internet araçları hayatımızda oldukça yaygın hale geldi. Ancak, platformların arka planları için en büyük zorluk, bu içeriği müşteriye mümkün olan en iyi kalitede sunmaktır. Videonun sürekli olarak duraksadığı veya düşük görüntü kalitesinde sunulan hizmetler müşteri açısından olumsuz yansıtabilir. Theta Fuel müşterilerinin çokluğu ve sunum hızı olarak birbirini desteklediği teknik bir teknoloji oluşturarak, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir.

 

Theta Fuel

Theta Fuel

 

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Gate.io, Bithumb, Indodax

• Toplam arz 5,301,214,400 TFUEL ve sahadaki rakam 5,301,214,400 TFUEL.

• TFUEL Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 13 Mart 2020 – $0.0008894

• TFUEL Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 24 Mart 2021 – $0.5654

• TFUEL Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 66. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Theta Fuel Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Geleneksel yayın kanallarından sonra Youtube gibi çığır açan sınırsız video programı gibi bir mekanizmanın bir ilerisine geçen ve tamamen özgür ve merkezi olmayan bir video platformu oluşturan ekip, Youtube kurucuları dahil bir çok kişinin ilgisini çekmiş ve video platform olayını bir adım ileriye götürmüşlerdir. İnsanların yayın konusunda tercih etmesi için bir engeli olmayan platform, isim olarak uzun vadede akıllarımızda daha fazla yer edecek gibi duruyor.

Negatif yorumlar;

• Blok zincir teknolojilerinin genelde geleneksel kanallara karşıt olarak yeni teknolojiler olarak hayatımıza girmektedirler. Örneğin tedarik zinciri ile ilgili geleneksel durumun blok zinciri ve ağ üzerine taşınması bir geçiş olabilir. Fakat Tv serilerinin peşinden Youtube ve diğer güncel platformlar zaten halen güncel halde görevini sürdürmektedirler. Bu isimleri eskitmek gibi bir misyonu olmasa da, Theta güncel olan bu platformların yanında ön plana çıkmak için ekstra bir çaba sarfetmesi gerekebilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle