Horizen Coin (ZEN) Nedir? Yorum ve Geleceği

Horizen Coin nedir, ZEN Coin yorum, nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Horizen Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Horizen, tamamen gizliliğe odaklı bir kripto para birimi ve blok zinciri ağıdır. Aynı tarzda gizlilik temelli kripto para birimi Zcash’ten bir hard fork olarak şekillendirilmiştir. Akıllı sözleşmeleri ve uygulama yazılımlarını da olabildiğince özel ve güvenli hale getirmek isteyen bir sistemle bütünleşmiştir.

Horizen, merkeziyetsiz bir altyapı tarafından desteklenerek, güvenlik başlığı ile birlikte çalışabilir bir blok zinciri sistemidir. Ölçeklenebilir veri gizliliğine odaklanır ve bu nedenle, işletmelerin ve geliştiricilerin Zendoo olarak bildiği eşsiz yan zincir teknolojisi kullanarak bireysel veya halka açık blok zincirleri oluşturmasına olanak tanır.

Projenin blok zinciri teknolojisi, sektörün belası olan %51 saldırılarına dahi dayanıklıdır. Ekip ve şirketin bu saldırıları dahi özenle def etmesi, projenin sağlam temelli olduğunu herkese kanıtlar niteliktedir.

• Ekibin Yorumu; Veri bütünlüğünün ve gizlilik özgürlüğünün sağlanması

• Şirketinin sloganı; Sphere by Horizen, hesaplarınızı ve hizmetlerinizi yönetmek için en iyi araçtır.

Horizen Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur.

Horizen’in ölçeklenebilirlik alanında başarılı girişimleri, bireylerin kullanıcıların ve geliştiricilerin proje üzerinde ki  en büyük düğüm ağında kendi genel veya özel blok zincirlerini hızlı ve düşük bütçeli bir şekilde tasarlamalarına olanak sağlayan bir altyapı diyebiliriz. Ölçeklenebilirlik sorununu çözüme kavuşturmuş olan proje, Zendoo tarafından desteklenen tamamen özelleştirilmiş, birlikte çalışabilir bir blok zinciri, ekosisteme ticari kullanıma uygun bir modele getirerek sunmuştur.

Yukarda bahsettiğimiz Zendoo Nedir?  Horizen’in yan zincir ve ölçeklendirme çözümüdür. Piyasadaki tamamen merkeziyetsiz ve tamamen özelleştirilebilir yan zincir protokolüdür. Zendoo, işletmelerin ve geliştiricilerin Horizen projesinin tamamen dağıtılmış, güvenli ve gizliliği koruyan mimarisinde, blok zinciri uygulamalarını daha uygun maliyetli ve daha hızlı bir şekilde oluşturmasını sağlar.

Horızen Nedir?

Horızen

Robert Viglione, Zen Blockchain Vakfı’nın kurucu ortağı ve başkanı. Birleşik Devletler Hava Kuvvetleri’nde proje yöneticisi olarak görev alan Viglione, bilişim konusunda uzun yıllar mesai harcayan bir isim.

Rolf Versluis, Zen Blockchain Vakfı’nın kurucu ortağı ve yönetici danışmanı. Bilişim sektöründe deneyimli bir isim ve  bir madencilik işletmesine sahip. Rolf, ABD Denizaltı kuvvetlerinde nükleer eğitimli bir subay olarak çalışmıştır.

 

Şirket Kurucu Ortağı; Rolf Versluis                                                             Twitter; https://twitter.com/rolfversluis
Şirket Kurucu Ortağı ve CEO’su; Robert Viglione                                    Twitter; https://twitter.com/robviglione

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Horizen Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Horizen, sağlam ve sürdürülebilir bir ekosistem oluşturmak için insanları teşvik ederek güçlendirmeyi ve dünyayı, teknoloji ve ekonomiyi bir araya getirerek ilerlemeyi hedeflemektedir.

Blok zincir teknolojisi gitgide hayatlarımızda daha fazla yer almakta ve kazınmaktadır. Projenin, bireylerin ya da kurumsalların kendi blok zincirlerini tasarlamaları için gerekli teknolojiyi sunması düğümlerin artması açısından olumlu olabilmektedir. Sunduğu teknolojinin temellerinde güvenlik kelimesini barındırarak, kullanıcılara yeterli güveni sağlayarak kullanıcı sayısını arttırmaktadır.

Horizen, projenin devam etmesi ve geri planda kalmaması adına, bireysel yada kurumsal geliştiricilere her zaman açıktır. Bu süreçte geliştiricilere ya da herhangi bir katkı mekanizması içine giren kullanıcılara, sistemin temel para birimi olan ZEN ile ödeme yapılabilmektedir.

Horızen Nedir?

Horızen

 

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Huobi Global, Gate.io, KuCoin

• Toplam arz 11.134.250 ZEN ve sahadaki rakam 11.134.250 ZEN.

• ZEN Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  31 Temmuz 2017 – ₺26.47

• ZEN Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 8 Mayıs 2021 – ₺1,439.42

• ZEN Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 65. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Horizen Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Proje bir hard fork çatallanmasından doğarak gelişim göstermiştir.

• Blok zincir modellerini insanlara bir tasarım hizmeti olarak sunması, kullanıcı kitlesinin gelişmesi açısından olumlu bir süreç.

• Şirketin temel prensiblerinde güvenlik ve gizlilik başlıkları olması, kullanıcıların kalıcı olmasını sağlamaktadır.

 

Negatif yorumlar;

• Blok zincir ve gizlilik tasarımları gibi teknolojiler, kripto ve blok zincir teknolojilerinin çıktığı ilk güncen itibaren hayatlarımızda mevcuttur. Bu tarz projelerin kullanım alanları sınırsız olsada, rekabet oranları malesef ki yüksek olabilmektedir. Kullanıcıları bu değişken piyasada kendi radarına çekebilmek ayrı bir enerji gerektirebilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle