Editörün Seçimi

Turkiye Mining Nedir? – Detaylı İnceleme

Bu incelememizde Türkiye Mining nedir, yasal mı, güvenilir mi, dolandırıcık mı, nereye şikayet edilmeli, çalışma mantığı, kazanç oranları ve site sahipleri hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Turkiyemining.com sitesini gelin birlikte detaylı bir şekilde inceleyelim. Maalesef çok zaman harcamadan sahte bir cloud mining sitesiyle karşı karşıya olduğumuzu göreceğiz.

Türkiye Mining Nedir? Güvenilir mi ?

Genel anlamda değerlendirmek gerekirse amatör bir ekip tarafından düzenlendiğini görüyoruz. Kullanılan yazılım, tasarım ve kullanıcılara verilen bilgileri araştırdığımızda hayal güçleri gerçekten takdir edilecek seviyede 🙂 Ayrıca sitenin birçok bölümü düzgün çalışmıyor.

Turkiye Mining, Amerika’da Silikon Vadisinde ve Alaska’ da bulunan AR-GE çalışması yaptığını söylüyor. Devlet desteği sayesinde mining cihazlarının üretimi için gerekli elektriğe hiçbir ücret ödemediklerini söylüyorlar. Keşke hangi devletten destek aldıklarını ve alınan izinleri de paylaşma cesaretinde bulunabilselerdi 🙂

Öncelikle dijital varlıkları hâlâ bir para birimi olarak gören bir ülke yönetiminin olmadığını bilmemiz gerekiyor. Mining cihazlarının dünyaya vermiş olduğu zararları düşündüğümüzde hiçbir devletin böyle bir çalışmaya izin verme ihtimali yok denilecek kadar azdır. Silikon vadisinde herhangi bir kayıtları bulunmamakla birlikte kullanıcılara verdiği adresin ( 5621 Arctic Blvd, Anchorage, Alaska – USA ) tamamen asılsız olduğunu görüyoruz.

Türkiye Mining Site Verileri

Turkıyemining alan adı 05.25.2020 tarihinde, Namecheap tarafından kaydedilmiş olup cloudflare tarafından gizlilik koruması altına alınmıştır. Kripto para sektöründe Namecheap ve Cloudflare aynı anda gördüğümüz projelerin %99’nun sahte, dolandırıcı, ponzi tabanlı siteler olduğunu çok net bir şekilde söyleyebiliriz. Sözde silikon vadisinde yer alan AR-GE çalışması yapan bir şirketin kurucusunu ve ekip arkadaşlarını gizlemelerinin farklı bir amacı olamaz.

Amatör bir ekip çalışmasının tek bir noktada başarılarını görüyoruz 🙂 turkiyemining.com alan adı 10 yıl kayıt altına alınmış. Bu sayede kullanıcılarını daha kolay ikna edebilmeyi hedefliyorlar. Unutmamamız gereken bir şey ise 10 yıllık alan adı alabilmek için ödenecek rakamın sadece 700 – 1000 TL olmasıdır.

Türkiye Mining Hesap Makinası

Türkiye Mining Kazanç Hesaplama

Turkiye Mining Kazanç Oranları

Turkiye Mining yatırılan miktarın 50 gün gibi kısa bir sürede amorti edildiğini savunuyor. Maalesef insanlar genelde amorti süresi kısa olduğu için yatırım yapıyor.
Örn;

* 1 Bitcoin yatırıma 60 gün sonra 1.23 BTC
* 1 Bitcoin yatırıma 90 gün sonra 1.85 BTC
* 1 Bitcoin yatırıma 180 gün sonra 3.71 BTC

Ödeyeceğini söylüyor bu gerçekten olağanüstü kazanç değerleri. Aslında bu kazanç oranları saadet zinciri ( Ponzi ) matematik kurallarına tamamen aykırı. Böyle bir tabloyla çok kısa süre sonra toplanan bitcoinler alıp sitenin kapanacağını, kullanıcılarını dolandırıp mağdur edeceklerini görmek hiçte zor değil.

Ayrıca tüm referans yatırımlarına %10 ödediğini söylüyor bu sayede daha fazla kitleye ulaşabiliyorlar. Bu tarz siteler genelde referans kazançlarını eksiksiz bir şekilde öder çünkü daha fazla kurban çekmelerini istemektedirler.

Turkiye Mining Kurucusu ve Şirket Detayları

Turkiyemining.com sitesinin kurucusu hakkında maalesef hiçbir bilgiye ulaşamıyoruz. Sözde ekip çalışanları hakkında :

Türkiye Mining Sahipleri

Türkiye Mining Kurucusu ve Ekibi

* Ceren Eylül
* Danny Peterson
* Jonathan Baker
* Mark Campbell
* Natalie Motsinger
* Güner Enç

Sadece isim ve Google aramalarında kolayca bulabileceğiniz fotoğraflar haricinde hiçbir bilgiye ulaşılamıyor, ekip olarak sunulan isimlerin tamamen hayal ürünü olduğunu görüyoruz. Sitenin alt bölümünde verilen TurkMine Group isminde hiçbir şirkete ulaşamadık.

Turkiyemining.com sitesi net bir dolandırıcılık projesidir lütfen yatırım yapmayınız.

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.  

1 Yorum
  1. İYİ GÜNLER PEKİ YATIRIM YAPABİLCEĞİMİZ GÜVENİLİR BİR SİTE AVRMI

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle