Öne Çıkan

Bee Network Kandırıyor – Umut Tacirleri

Bee Network nedir, ne işe yarar, coin, fiyat, değeri, güvenilir mi, yorumlar, para çekme, dolandıcılık mı, şikayet, ne zaman borsaya girecek gibi tüm soruları sizler için yanıtladık.

Bee Network Nedir?

Bee Network sadece Apple Store’da ve Google Play Store’dan indirebileceğiniz bir uygulama. Bee sistemi herhangi bir blokchain ağına bağlı değil. Herhangi bir kripto para birimi değildir. Adet sayısı hakkında hiçbir bilgi verilmiyor.

Bee Network’ü Googlee Play Store ve Apple Store’da yayınlayan aslında bir mobil oyun firması. Bee uygulamasını da bir oyun başlığı altında paylaşıldığını unutmamanız gerekiyor. Sisteme ne kadar çabuk dahil olursanız o kadar çok kazanç elde edebileceğinizi web sitelerinin birçok bölümünde özellikle belirtiyorlar.

Bee Network Sloganı

Bee Network Sloganı 🙂

Bee Çalışma Mantığı ve Yol Haritası

Paper’ie Paper’i okuduğumuzda, çok kısa ve amatör bireyler tarafından hazırlandığını görüyoruz. Toplam kullanıcı sayısının dünya çapında 1 milyar kişiye ulaştığında coin dağıtımının son bulacağını belirtiyor. Hedefleri gerçekten inanılmaz 😬 Uygulamaya katkıda bulunan kişilerin daha fazla ödüllendirileceğini belirtiyor. Uygulama tamamen, referans yöntemi ile çalışıyor.

• Geçmiş yıllarda 1 Bitcoin’in çok değersiz olduğunu Bee Network’ün de aynı yolu izleyeciği yönünde gereksiz, profesyonellikten tamamen uzak bir metin görüyoruz.

• Sms onayı istemesinin bir amacıda telefon numaralarınızı satarak gereksiz birçok firmadan reklam kampanyası okumak zorunda kalmanızı sağlayacak.

• 2024 yılında oluşumunu tamamlayarak borsalara açılmayı hedefliyor 🙂 2021 – 2024 yol haritası gerçekten çok saçma. Tamamen bitcoin halving (block ödül yarılanması) mantığını uyarlanmıştır. Ödüllerin her yıl düşürüleceğinden bahsedilmektedir. Özet geçersek 2024 yılına kadar herhangibir kazaanç sağlamanız imkansız.

Kripto Para Teyit Bee Network Yorumu

Pozitif Yorumlar

• Bee.com alan adı 3 haneli ve pahalı bir domain (Ortalama değerine bakabilirsiniz). İnsanlara güven vermesi tamamen bununla alakalıdır.

Negatif Yorumlar

• Platformda elle tutulur hiçbir şey bulunmuyor. Oyun sistemleri için bir pazar oluşturup, tüm oyun sektörünü dijital ödeme boyutuna taşımayı hedefliyor. Bu işlemi yıllardır gerçekleştiren ciddi başarılara imza atmış birçok kripto birimi mevcuttur. Geç kalınmış bir proje diyebiliriz 🙂

• Sistem tamamen reklam kazanç odaklı çalışıyor. Bee Network sisteminde tek kazanan uygulama kurucularıdır. Kullanıcı sayısına bakarsak 2024 yılına kadar da kazanmaya devam edecekler.

• Ortada kesinlikle bir proje yoktur ve tamamen zaman kaybıdır. Uygulamayı silmenizi, şiddetle öneriyoruz. Aksi halde tek yaptığınız uygulama sahiplerini zengin etmek olacaktır.

• Kullanıcılarının büyük bir bölümünü Mısır ve Suudi Arabistan oluşturuyor. Sistem tamamen umut tacirliği yapmaktadır.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

1 Yorum
  1. Cevapla
    gökhan REFERANS KODU: gocel Mart 23, 2021 at 7:08 am

    Kripto para Btc’nin ilk çıktığı zamanlardaki gibi şuan kazım işlemi yapılıyor, 24 saatte 1 kere girip tıklıyarak kazım (mining) periyodunu çalıştırıyorsunuz.. Dikkat çekici projeye benziyor. en nihayetinde yatırım riskiniz de yok. uygulama indir, günlük login ol geç. yarın öbür gün prim yapar iyi ki dersin, yapmassa da siler geçersin… 2022’nin başlarında 1 bee 1 dolar olması bekleniyor, gelecek vaad eden bir coin olduğunu söylüyebilirim. Herhangi bi para ödemiyorsunuz, günlük girip 1 kere tıklayıp kazma işlemi yapıyorsunuz.. Belki 1 btc olamaz ama onun gittiği yoldan gidiyor kesinlikle.. Bee.com yazıp uygulamayı indirebilirsiniz REF: gocel yazabilirsiniz referanssız kayıt olmuyor kesinlikle. Kaybedecek birşeyiniz yok çok hızlı büyüyen bir Coin belli bir seviyeye para ile satılabilecek, bu süreçte sizin kazdığınız bee’ler sizin artınız olacak. REF: gocel

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle