WOZX Coin Nedir? EFFORCE – Teyit Yorumu

Bu incelememizde Wozx Coin nedir, efforce nasıl satın alınır, geleceği,negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Wozx Coin, Efforce Nedir?

Wozx Coin, şirketlerin veya bireylerin enerjiyi yeniden geliştirme projelerini kripto para birimi kullanarak (güneş panelleri kurma) kitle fonlaması yapmasını mümkün kılarak çeşitli endüstrilerin enerji verimliliğini artırmayı amaçlayan kripto para birimidir. Bu girişimleri finanse eden yatırımcılar, karşılığında şirketin enerji tasarrufunun bir kısmını satın almaktadır.

Katkıda bulunanlar ve kitle fonlaması yaptıkları şirketler arasında anlaşmalar oluşturmak, Ethereum blok zincirinde akıllı sözleşmeler kullanan Efforce platformu aracılığıyla gerçekleştirilir. Efforce aynı zamanda tokenize enerji tasarrufu yaratmak için Ethereum kullanıyor. Bunlar, alınıp satılabilir hatta coin’i elinde bulunduran katılımcılar için enerji maliyetlerini dengelemek için kullanılabilir hale getiriyor.

 

Efforce Coin Çalışma Mantığı

Aslında dünya piyasasında Wozx Coin’in çalışma mantığında bulunan birçok şirket mevcuttur. Efforce’yi diğerlerinden ayrı kılan özellik, yüksek maliyeti ve karmaşık bir süreci kolaylaştırabilmesidir. Farklı kripto para projelerinde olduğu gibi, bunu bankalar, komisyoncular ve avukatlar gibi aracılar yerine akıllı sözleşmeler kullanarak başarabilmesidir. Gerekli tüm protokolleri ortadan kaldırarak. Blokchain teknolojisi, akıllı yazılımlar sayesinde merkeziyetsiz ve daha hızlı işlemler gerçekleştirebilmesi.

Wozx Coin Geçmişi ve Piyasa Değeri

Efforce, WOZX kripto para birimi için bir ICO satışı gerçekleşmedi. Bunun yerine, özel bir satış satış işlemi gerçekleştiren Wozx ekibi Haziran 2019’da 450 milyon WOZX jetonu satışını gerçekleştirdi. Gerçekleşen satışta 1 adet Wozx Coin fiyatı 10 cent olarak belirlenmiştir. Toplamda 450 milyon dolarlık satışa imza atan Efforce kripto para sektörüne giriş yapmıştır.

• Efforce coin’in 0.10 usd ICO fiyatının doğru olduğunu varsayarsak, WOZX coin satıştan çok kısa bir süre sonra 3,60 $ USD’nin üzerinde zirveye ulaşarak 36 kat değer kazanmayı başarmıştır.

• Bu yükseliş çok iyi görünse de, tarihi itibarı ile kripto para ayı sezonunda bu tarz sert işlemler kesinlikle güven kaybı oluşturuyor.

Efforce (WOZX) Coin Ekibi

Efforce (WOZX) Coin Ekibi

Wozx Coin Şirket ve Kurucu Bilgileri

Şirket Kurucusu (Ceo) Jacopo Visetti, Milano Cattolica Üniversitesi’nden Finans ve Harvard Üniversitesi’nden Makroekonomi mezunudur. Hakkında kendi oluşturduğu birkaç platform dışında herhangi bir net bilgiye ulaşamıyoruz.

Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, Wozx platformunda elektirik müh. olarak listelendiğini görüyoruz. Fakat kendisi ile yapılan röportajlarda, Wozx Coine sahip olmadığını fakat desteklediğini söylüyor. Araştırmalarımız sonucu, Steve Wozniak aslında sadece reklam yüzü olarak kullanıldığını görüyoruz.

Kariyerinde Apple’n kurucu ortaklığı bulunan Steve Wozniak, ücret karşılığı Efforce coin şirketine katıldığı sonucuna ulaşıyoruz. Böylesine büyük bir isimle piyasaya girmek zekice bir hamle. Çalışma ofisleri Malta’da bulunan Efforce şirketinin web sitesini en çok ziyaret alan ülkeler;

• Dominik Cumhuriyeti: %60

• Türkiye: %10

• Ukrayna: %7

Olarak görüyoruz. Dominik Cumhuriyeti, Karayiplerdeki Hispanyola adasında yer alan ülke konumundadır.

Steve Wozniak - Wozx Coin

Steve Wozniak – Wozx Coin

Kripto Para Teyit Efforce Yorumu

Pozitif Yorumlar;

• Marketteki sıralaması ortalama 350 dir. Gelişime ve ilerlemeye açık bir tablo sergiliyor.

Negatif Yorumlar;

• Toplamda 1.000.000.000 adet bulan Wozx Coin’in %80 i 3 farklı cüzdanda bekletiliyor. Yatırım yapmaya karar vermeden önce, bir balinanın sadece birkaç milyon WOZX Coin’i satarak piyasa değerini çökertmesi çok kolay olacağı için bu önemli ayrıntıyı bilmeniz gerekiyor. Kesinlikle çok riskli bir yatırım aracı.

• Steve Wozniak, sadece reklam yüzü olduğunu unutmayınız. 2017 yılı kripto para, boğa sezonunda bu yöntem sayesinde milyonlarca insan mağdur oldu.

• Teknoloji şirketinin en önemli silahının web sitesi olduğunu düşünürsek; Kullanıcısının büyük bir bölümünü Dominik Cumhuriyeti halkı oluşturması, yatırım dünyasında pek hoş karşılanabilecek bir durum değildir.

• Piyasada toplamda 53.000.000 adet Wozx Coin bulunurken, şirket sahiplerinin elinde 947.000.000 adet bulunması gerçekten inanılır gibi değil.

• Ekibin Amerika da yaşadığını baz alırsak, şirketin Malta merkezli olması ilgimizi negatif yönde çekiyor.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle