Reef Coin Nedir? – İnceleme – Teyit Yorumu

Bu incelememizde Reef Coin nedir, reef finance nasıl satın alınır, geleceği,negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Reef Finance Coin Nedir?

Reef Coin, herhangi bir DeFi protokolünün entegrasyonuna izin veren bir likidite toplayıcı ve çok zincirli akıllı veri sistemidir. Altyapısı Polkadot ile oluşturulmuştur. Güvenlik modelini ekosistem genelinde paylaşırken zincirler arası entegrasyonları sağlar. Reef, perakende yatırımcılara önemli teknik engeller olmadan DeFi’ye erişim sağlarken karar verme sürecine yardımcı olmak ile kalmıyor sistemi hızlandırıyor.

Altyapısı, ekosistemi oluşturan ve entegre eden bir akıllı sözleşmeler zinciridir. Bu, sistemin temel bileşenidir ve “basket engine” olarak bilinir. Analitik motor ve likidite toplayıcı ile iletişim kurarak, kullanıcının kullanımı kolay tek bir arayüzden birden fazla DeFi platformunda pozisyonlara girip çıkmasına müsaade eder.

Reef Finance Coin Çalışma Mantığı

Reef Coin ekibi, tüm platformlar arasında birlikte çalışabilirliği sağlamak için blockchain teknolojisinden ve DeFi’den yararlanmanın bir yolunu düşünen başka kimse olmamasına rağmen, platformu gerçekleştirdi. DeFi’nin karmaşıklığına bir çözümün gerekli olduğunu düşünerek, herhangi bir doğrulama olmaksızın bir çözüm üzerinde çalışmaya başladılar.

Reef ekibi üyelerinin uzun bir birlikte çalışma geçmişi var, bu da güçlü ilişkiler ve sinerji yarattı. Birçok ekip üyesi, kripto firmaları için ticaret algoritmaları ve analitik araçlar oluşturma konusunda çalışmalarını hızlandırıyor. Ekip, blok zincirleri çalıştıran yazılımı oluşturma konusunda tecrübelidir.

Reef Coin Yatırımcıları

Reef Coin Yatırımcıları

 

Reef Coin Geçmişi, Geleceği ve Piyasa Değeri

Reef Coin, Eylül 2020’de İco öncesi özel müşterilerine 0.00095 $ maliyeti ile yaklaşık 4.3 milyar dolarlık bir satış gerçekleştirdiğini duyurdu. Borsalarda Aralık 2020 tarihinde işleme açıldığında 0,02792 dolardan talep gördü. Özel yatırımcıları ciddi bir kazanç elde etti.

Reef Coin 2020 – 2021 yol haritasını başarı ile gerçekleştirdi. Kullanıcılarına verdiği sözlerinn büyük bir bölümünü gerçekleştirdiğini görüyoruz.

• Dolaşımda olan toplam Reef coin; 3.026.721.973 adet

• Toplam Reef Coin adeti; 20.000.000.000 adet

• Tüm zamanların en düşük fiyatı; 0.02781 Usd

• Tüm zamanların en yüksek fiyatı; 0.05471 Usd

Reef Finance Coin Şirket ve Kurucu Bilgileri

Şirket kurucusu ve Ceo’su Denko Mancheski, Makedonya’da doğmuştur. Web geliştiricisi olan Denko Mancheski uzun yıllardır yazılım sektöründe çalıştığını söylüyor. Fakat şirket Ceo’su ve ekibi hakkında detaylı bir bilgiye ulaşamıyoruz. Şahısların kendi makaleleri haricinde herhangi bir net bilgi maalesef yok.

 

• Web sitesini en çok ziyaret alan ülkeler;

• Amerika Birleşik Devletleri: %48

• Kanada: %14

• Hindistan: %8

Binance, Huobi Global, Uniswap ve Bkex Borsalarında işlem görmektedir.

Reef Coin Yol Haritası

Reef Coin Yol Haritası

Kripto Para Teyit Reef Coin Yorumu

Pozitif Yorumlar;

• Yol haritalarını kullanıcıları ile paylaşmaları ve bu süreci başarı ile yönetmeleri gayet olumlu.

• Web sitelerin kullanıcı oranlarına baktığımızda, Amerika Birleşik Devletleri büyük bölümü oluşturuyor.

• Yatırımcıları arasında birçok real şirket bulunuyor.

Negatif Yorumlar;

• Şirket Ceo’su ve ekip hakkındaki bilgilere ulaşamıyoruz. Ayrıca Ofis veya herhangi bir detaylı adres bildirmiyorlar.

• 20 Milyar adet bulunan Coinin sadece 3 milyar adeti dolaşımda. Şirket sahipleri Coin adetinin büyük bir bölümünü bünyesinde bulunduruyor.

• Yatırım yapmaya karar vermeden önce, bir balinanın veya şirket sahiplerinin sadece birkaç milyon adet Reef Coin’i satarak piyasa değerini çökertmesi çok kolay olacağı için bu önemli ayrıntıyı bilmeniz gerekiyor. Kesinlikle çok riskli bir yatırım aracı.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle