Avalanche Coin (AVAX) Nedir? Yorum-Geleceği

Avalanche Coin nedir, AVAX Coin yorum, token, nasıl satın alınır, fiyat, binance, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumlar, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Avalanche Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Avalanche, hızlı işlem sürelerinin olduğu ve düşük transfer ücretlerine sahip bir blok zincir ağıdır. Ava Labs isimli bir teknoloji şirketi tarafından oluşturulan proje eylül 2020’de hayata geçirildi.

Projenin tanıtım ve başlangıç aşamasında, önemli yatırım şirketlerinden 20 milyon dolara yakın bir likit topladıktan sonra proje, AVAX tokeninin halka sunulması ile aynı gün içinde 42 milyon dolar daha toplayarak arayüz açısından önemli ölçüde gelişim imkanı yakalamıştır.

Avalanche ağı, tek değil birden fazla blok zincir teknolojisinin bütününden oluşur ve saniyede 5000’e yakın işleme olanak sağlayan, güvenli bir altyapı teknolojisi kullanır. Avalanche, ağının yeni bir teknoloji üretme tavrı takınması ile devrim niteliğinde bir konsensüs motoru oluşturmak için Nakamoto konsensüsü ve Klasik konsensüs arayüzleri birleştirme çabası olduğu, teknoloji firmaları tarafından savunulan bir kavram olmuştur.

Nakamoto Konsensüsü Nedir?

Klasik Konsensüs Nedir?

• Ekibin Yorumu; Avalanche, merkezi olmayan finans uygulamaları için açık, programlanabilir bir platformdur.

• Şirketinin sloganı; Çığ üzerine inşa edin. Sınırsız İnşa Edin.

Avalanche Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2020 yılında kurulmuştur.

Defi projeleri her geçen gün yeni projeler ve hayatlarımıza katkılar sunarken sorunlarını da beraber getirmektedir, Ethereum ağı ve sunduğu Defi tasarım imkanları ile Ethereum ağında işlem gören projelerin yüksek ağ ücretleri nedeniyle kullanıcılarını genel ekosistemin dışında fiyatlandırılıyor. Ethereum fiyatının para birimi olan ETH’nin değer biriminin artması ile birlikte, Ethereum’daki en basit işlemler bile kullanıcılar için yeterince pahalı hale gelirken, daha karmaşık Defi sözleşmeleri ile etkileşimler daha yüksek maliyetlere maruz bırakılmaktadır.

Avalanche projesi tamamlanıp test aşaması denenirken, dünyanın her yerinden bağımsız tarafların katılımı ile 1.000’den fazla blok üreticisinin rekorunu kırdı. Ana ağ belirteçleri ve token dağıtımlarının yüzdelik kısımda ki en fazla oranı özel yatırımcı olmayıp, yerel kullanıcılardan oluşması, projenin söylem kararlarının kullanıcılar olduğunun bir kanıtı olabilmektedir.

AVAX, Avalanche platformunun blok zincir ağını güvence altına almak, işletim ücretleri için ödeme almak, eşler arasında transfer sağlamak ve Avalanche platformunda yeni ağlar oluşturmak için oluşturulan kullanıcılara sunulan bir değerdir. Ayrıca AVAX coin, işlemleri 1 saniyenin altında doğrulayabilen ve tüm Ethereum geliştirme araçlarını destekleyen ilk akıllı sözleşme platformu olma özelliği taşımaktadır.

Avax Nedir

AvaxEmin Gün Sirer, Türk ve Amerika vatandaşlığı olan bir bilgisayar bilimcisidir. Halen IC3’ün eş direktörü Cornell Üniversitesi’nin bilgisayar bilimleri alanında doçentlik görevini sürdürmektedir. Ağlar arası eşlere, arayüz işletim sistemlerine ve bilgisayar trafikleri konularına uzmanlaşmıştır. 2020 yılında ekibi ile beraber hayata geçirdiği Ava Labs projesi ile kariyer hayatını sürdürmektedir.

Şirket Kurucusu ve CEO’su; Emin Gün Sirer                                                          Twitter; Emin Gün Sirer

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Avalanche Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Geliştiriciler, projenin güvenliği, işlem hızı ve ücretleri ile ilgili olabildiğince diğer projelerden sıyrılmak ve fark yaratmak üzerine tasarım oluşturmak istemektedirler. Avalanche ve resmi para birimi olan Avax, günlerin ilerlemesi ve Defi yaygınlığının artması ile sunduğu teknolojinin daha fazla alanlara yaygınlaşması mümkün olabilir. Ekibin ve Ava Labs şirketinin, projenin gündemden düşmemesi ve yarar sunması açısından bir gayret içerinde olması, güven duygusunun artması için bir neden olabilir.

Avax Nedir

Avax

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Huobi Global, Gate.io, Kucoin

• Toplam arz 385.922.102 AVAX ve sahadaki rakam 172.418.164 AVAX.

• AVAX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  31 Aralık 2020 – ₺24.28

• AVAX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 10 Şubat 2021 – ₺521.87

• AVAX  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 46. sırada bulunmaktadır.

Kripto Teyit Avalanche Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Avalanche, kurulduğu tarihin yakın bir zaman olduğunu göz önüne alarak incelediğimizde, elde ettiği finansal havuz ve proje başarısı anlamında iyi bir konuma gelmiş görünüyor. Teknolojisi bakımından sunduğu hizmetin en önemli faktör olduğu ve bu anlamda ihtiyaçları karşılaması, projenin sürekliliği anlamında önemli bir alan.

Negatif yorumlar;

• Defi oluşturma imkanları sunan ve blok zincir ağlarının tasarımları ile ilgili sonuçlar oluşturan projeler her geçen gün çoğalmaya devam ediyor. Rakiplerin artması projelerin daha çok ilerlemesi ve daha çok aktif kalması anlamına gelmektedir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle