Bancor Coin (BNT) Nedir? Yorum ve Geleceği

Bancor Coin nedir, BNT Coin yorum, nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Bancor Coin Çalışma Mantığı

Bancor coin, akıllı dijital likitler oluşturmaya ve bu likitlerin zaman farketmeksizin fiyat keşfi sağlamaya yardımcı olan altyapı bir platformu diyebiliriz. Kullanıcıların, diğer kripto paralarla hemen takas edilebilecek akıllı paralar oluşturmasına olanak tanır.

Eşleşmek için gerekli olan bir alıcı veya satıcı aramaya gerek yoktur, yeni madeni paraların oluşturuldukları anda alınıp satılmasına izin verir. Yeni madeni para yaratıcıları, bir borsada listelenmelerini ve madeni paralarına ilgi duymalarını beklemek zorunda değiller. Proje, akıllı para değişiminin yolunu açarak kolaylık sağlamayı hedeflemektedir.

Bancor, ağda kullanılan tokenların sorunsuz bir şekilde dönüştürülmesini sağlamak üzerine vizyon edinmiştir. Bu, bir değişim veya üçüncü taraf platformlarına olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Protokol ayrıca ağ tarafından desteklenen belirteçler için kendi kendini yöneten birkaç havuz bulundurur ve güvenilirliğini arttırır.

• Ekibin Yorumu; Token ticareti yapın ve en sevdiğiniz tokenleri kuruluşun merkezi olmayan borsasında stake ederek faiz kazanın!

• Şirketinin sloganı; En hızlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli ticaret!

Bancor Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur.

Bancor, tüccarlar tarafından alınıp satıldığında ödenen ücretlerin bir payı karşılığında kullanıcıları kripto varlıklarını havuzlarda kilitlemeye teşvik etmeyi amaçlayan bir yazılımdır .

Bu şekilde ekip, piyasalara likidite sağlamak için tasarlanmış yerleşik bir mekanizma olan, ancak bunu doğrudan yönetmek için bir finans kuruluşuna ihtiyaç duymadan, otomatik piyasa yapıcı (AMM) olarak adlandırılan şeyin işleyişini kolaylaştırmaya çalışıyor.

Bancor

Bancor

Bancor Vakfı, iki kardeş olan Galia ve Guy Benartzi tarafından Eyal Hertzog ve Yudy Levi ile birlikte kuruldu. Bu ekip daha önceki projelerde beraber görev alarak, birbirleriyle tecrübe kazanıp bugün hala bu projede aktif olarak görev almaktadırlar. Her biri alanında uzman farklı kariyerle sahiptirler ve alanında başarlılı işlere imza atmışlardır.

Şirket Kurucu Ortağı ; Eyal Hertzog                                     Twitter ; https://twitter.com/eyal

Şirket Kurucu Ortağı ; Yudi Levi                                            Twitter ; https://twitter.com/yudilevi

Şirket Kurucu Ortağı ; Galia Benartzi                                   Twitter ; https://twitter.com/galiabenartzi

Şirket Kurucu Ortağı ; Guy Benartzi                                     Twitter ; https://twitter.com/benartzi

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Bancor Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Bancor, 2016 yılında faaliyete geçen ve merkezi İsviçre’de bulunan Bancor Vakfı’na ait bir projedir. Blockchain tasarımlarını ve fintech startup’larını ölçeklendirme ve geliştirme fikrini hayata geçirecek alanında uzman bir ekip tarafından desteklenen şirket, bugüne kadar yapılmış en başarılı ICO’lardan birini gerçekleştirmesi ile ünlüdür. 3 saat kadar kısa bir sürede toplanan 153 milyon dolar ile önemli bir başarı elde etmiştir.

Kullanıcılar üzerinde bu güveni sağlayarak, iyi hizmet ve ileri teknoloji sunması, kalıcı olmasının yanı sıra uzun vadede çok daha iyi konumlarda olacağının kanıtlayıcısı niteliğindedir.

Bancor

Bancor

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Huobi Global, Coinbase Exchange, Bittrex

• Toplam arz 203.026.344 BNT ve sahadaki rakam 203.026.344 BNT.

• BNT Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 13 Mart 2020 – ₺1.01

• BNT Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 10 Ocak 2018 – ₺85.58

• BNT Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 86. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Bancor Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Digital paraların alım satım konularında altyapı hazırlayıcı bir görev edinmesi, kullanıcıların güvenilir bir platformda işlem yapmasının önünü açmaktadır.

• Yeni piyasaya sürülen kripto paraların dahi platformda yer alabilmesi, yeni proje takipçileri açısından olumlu bir durum.

• Likit olarak birden havuz mantığında çalışması, müşterileri korumaya yönelik bir işlem olduğunu yönünde anlaşılabilir.

Negatif yorumlar;

• Proje, temelde bir borsa ya da trade niteliğinde olduğundan, güvenilirlik, app hızı ve kullanıcı memnuniyeti açısından çok dikkatli olmalı, bu konularda ufak haberler dahi projenin karalanması ve müşteri kaybına sebep olan kar topu niteliğinde olabilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle