SwissBorg Coin (CHSB) Nedir? Yorum ve Geleceği

SwissBorg Coin nedir, CHSB Coin yorum, nasıl satın alınır, binance, airdrop, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

SwissBorg Coin Nedir? Çalışma Mantığı

SwissBorg, blockchain altyapısı ile tasarlanmış bir kripto para varlık yönetim platformudur. Tasarım aşamasında topluluk oluşturma felsefes ile yola çıkan ekip, kripto paralara yatırım alanında hizmet vermeyi hedeflemektedir. Projenin resmi para birimi dijital bir likit olan CHSB’dir. Tüm CHSB para birimi sahipleri, ağa dahil olarak gelişim gösterebilmesi için katkıda bulunabilmektedirler.

SwissBorg, kripto yatırım sürecini en basite indirgemeyi hedefleyerek, daha yüksek ekonomik değere sahip dijital para borsalarıyla bütünleşmeyi ve topluluk esaslı bir mülkiyet kavramı oluşturmayı amaçlayan, blok zincir tabanlı güvenilir varlık yönetim platformudur.

• Ekibin Yorumu; EUR, CHF ve GBP dahil 15 itibari para ile kripto para birimleri satın alın, satın ve takas edin.

• Şirketinin sloganı; Kriptolara yatırım yapmanın akıllı yolu.

SwissBorg Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur.

SwissBorg bir kripto para yatırım mekanizmasıdır. Şirket kurucuları ve proje liderleri merkezi İsviçre’de olan bu projeye fon olarak 53 milyon dolar yatırım toplamıştır. Liderler, ekip üyelerini 20’den fazla ülkeden oluşturarak uluslararası bir ekip tasarlamıştır.

SwissBorg’un değiş tokuş temelinde, kripto varlıklar ile ticaret yapmak ve yatırım yapmak için daha erişilebilir, daha güvenli ve daha hızlı bir yol sağlamak hedefi ile bir platform oluşturmak yatmaktadır. Kurucu liderlere göre, teknik anlamda yüksek bilgiler gerekmeksizin bireylerin varlıkları üzerinde çalışmasına izin vermek, projenin ana hedefleri arasında yatmaktadır.

SwissBorg Nedir

SwissBorg

Şirket Kurucu Ortağı ve CEO’su; Cyrus Fazel                                  Twitter; Cyrus Fazel

Şirket Kurucu Ortağı; Anthony Lesoismier-Geniaux

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

SwissBorg Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

SwissBorg’un geliştirici ekibi, kuruluşun tarihinden bu yana, güçlü teknoloji ve büyüyen bir kullanıcı topluluğunun tek başına başarı konusunda yeterli olmayacağını hissediyordu. Varlık yönetimi ile, kullanıcıların varlıklarını en iyi şekilde korumak bir numaralı öncelik olmuştu. Tam kapsamlı ve şeffaf bir güvenlik yaklaşımının benimsenmesi, projeyi takip eden kullanıcılarına yeterli güveni sağlayarak, dijital varlıklarının SwissBorg projesi ile güvende olduğunu kanıtlamaktaydı.

Bu çözümlerden çoğu, hesapların korunması ve güvenliğin nasıl sağlanacağı konusunda ve bir anahtarın saldırıya maruz kalmasını engellemek amacına odaklanan farklı bir yaklaşım içeriyordu.

Projeyi yönlendiren ekip çok yönlü hesaplama protokolleri tarafından desteklenen projenin güvenlik platformunun hesaplarının tamamen farklı bir yaklaşım etki getirdiğini öğrendiğinde onları tamamen ortadan destekleyerek tamamen yeni bir çözüm içeren bir güvenlik standardı bulduklarını anladılar. Diğer kullanıcılarının varlıklarını korumak için son teknoloji ürünlerini ellerinde bulunduran ekip, güvenlik başlığı altında projenin devam edeeğine inanarak, projeyi kullanıcıların gözlemlerine bu şekilde aktardılar.

SwissBorg Nedir

SwissBorg

 

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Uniswap (v2), HitBTC, YoBit, KuCoin

• Toplam arz 1,000,000,000 CHSB ve sahadaki rakam 1,000,000,000 CHSB.

• CHSB Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  24 Temmuz 2019 – $0.00477

• CHSB Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 4 Mayıs 2021 – $1.65

• CHSB Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 89. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit SwissBorg Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Proje, insanların kripto ile ilgili alım satımlarını desteklemek ve bir topluluk oluşturma hedefi ile yola çıktığından, kullanıcı oranı yüksek olabilir.

• Diğer borsalarla etkileşim halinde olarak güncel bir tasarım halinde olması, süreklilik açısından önemli.

• İnsanlara basit arayüzlerle trade etme olanağı sunması, kullanıcı açısından olumlu bir durum.

Negatif yorumlar;

• Borsalar ve kripto paralarla ilgili alım satım platformları, fiyat iniş çıkışları, güncel kalma ve güvenlik sorunlarıyla devamlı karşı karşıya kalmaktadırlar. Bu durumları süreklilik halinde sürdürebilecek güveni piyasaya sağlaması kullanıcı açısından önemlidir. Bunun incelenerek tercihlerin buna göre göz önüne alınması gerekir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle