Dogex Pro – Dolandırıcılık Uzak Durun

Doge coin yatırım sitesi Dogex Pro nedir, şikayet, yorum, yasal mı, güvenilir mi, dolandırıcılık mı, kapandı mı, açılmıyor, patladı, giriş, çalışma mantığı, kazanç ve site sahipleri gibi soruları yanıtladık.

Dogex Pro Nedir?

Dogex Pro, dogecoin cloud mining yaptığını söyleyen web sitesidir. Tek sayfa üzerinde, amatör bir html geliştiricisinin birkaç saat içerisinde oluşturabileceği web sitesidir. Herhangi bir üyeliğe gerek duymadan, sadece dogecoin adresiniz ile kayıt gerçekleştirip işlemlere başlama imkânı tanıyor. Gayet basit ve anlaşılır olması daha çok kullanıcı ulaşmasına olanak sağlıyor. Ücretsiz olarak tüm hesaplarda bulunan 100 GH/S hız sistemi daha anlaşılır hale getiriyor.

Dogex Pro Ödemeler ve Kazanç Oranları

Bu tarz sistemlerin geneli ücretsiz bölümden kazanılan ufak miktarları ve referans kazançlarını zamanında öder. Güven sağlaması ve daha çok yatırımcı toplayabilmek adına bu yolu izlerler. Ortalama %10 referans kazancını direkt ödediği için kullanıcılar etrafındaki insanları yatırım için ikna etmeye çalışır.

Dogex Pro ortalama yatırılan miktara aylık olarak %35 oranında bir kazanç ödediğini belirtiyor. Tüm sözde mining kazançlarını ve referans kazançlarını günlük ve anında ödeme yaptığını söylüyor. Kasalarını doldurana kadar bunu gerçekleştirebilirler. Referans ve ücretsiz bölümler için yapılan ödemeleri de varsayarsak. Yatırılan miktarın %50 si tekrar geri kullanıcıya ödeniyor. Bu rakamlar kesinlikle gerçek olmamak ile birlikte, böyle bir kazanç oranı imkansızdır. Dogecoin madenciliğini şahsınız olarak dahi yapsanız kazanç oranlarınız %1 ile %2.3 üstüne çıkamayacaktır. Tamamen saadet zinciri mantığıyla çalışır.

ÖNEMLİ; Herhangi bir web sitesine kripto para ile ödeme almanızı veya ödeme yapmanızı sağlayan birçok firma bulunmaktadır. Sistemdeki ödeme seçenekleri sizlere güven vermesin. Örnek vermemiz gerekirse; Belirli bir komisyon karşılığında Block.io ödeme sistemi ile siz de çok basit bir şekilde çalışabilirsiniz.

Dogex Pro Web Site Verileri

Dogex Pro Web Site Verileri

Dogex Pro Tamamen Dolandırıcılık

Dogex Pro site sahipleri Haber.com, Ekşi sözlük, Medium ve MaxiCep gibi kullanıcıları yüksek platformlara ücreti dahilinde reklam çalışması yaptırıldığını görüyoruz. Maalesef bu tarz kişi veya platformlar sadece aldıkları paraya odaklanarak, reklamını yaptığı sistemlerin güvenilirliğini sorgulamıyor. Dogex Pro ekibinin tek amaçları, olumsuz makale veya içerikleri gizlemek için backlink çalışmasıdır. Dogex kelimesinde sayfaları olumlu ve güvenilir haberler ile doldurmaktır.

• Dogex.pro alan adı, 2021-02-12 tarihinde (15 gün önce) Namecheap şirketine kayıt edilmiştir. Tüm genel bilgileri Cloudflare tarafından gizli tutulmaktadır. Dogexpro kod dizinlerinde birçok türkçe karakter hatası mevcuttur. Dogex pro dolandırıcı ekibinin Türklerden oluştuğunu kesinlikle unutmayınız.

ÖNEMLİ; Namecheap domain kayıt şirketi bitcoinle alan adı sattın almaya imkan sağlıyor. Site sahipleri sahte kullanıcı oluşturarak, bitcoin’in takip edilememe özelliğini kullanarak işlem yapıyorlar. Bu sayede yakalanmaları noname olarak site açıp kapatabiliyorlar. Son 2 yıldır her gün bu tarz dolandırıcılar 10larca site açıp insanları mağdur ediyorlar.

ÖNEMLİ; İçeriğimizi okumadan önce yatırım gerçekleştirdiyseniz, gönderim yaptığınız dogecoin cüzdan adresini ve blokchain txid dekontunu kesinlikle saklayınız. Site kapandığında transferlerin takip edilebilmesi için bu bilgiler gerekli.

• 58 bin kullanıcı, 212 bin adet deposit (yatırım) ve 57 bin adet whitdraw (ödeme) işlemi gerçekleştirdiklerini söylüyorlar. Tamamen yalan, kesinlikle inanmayınız 15 gün önce açılmış bir web sitesi için sunulan veriler tamamen asılsızdır.

• Dogecoin madenciliğini yaptıkları; şirket adresleri, gerekli belgeler, şirket kurucuları, herhangi bir destek veya kazım raporları hakkında hiçbir bilgiye yer verilmemiştir.

Dogex Pro Müşteri Hizmetleri

Dogex Pro Müşteri Hizmetleri 🙂

Kripto Para Teyit Dogex Pro Yorumu

• Kesinlikle saadet zinciri mantığıyla çalışan kripto para dolandırıcılığıdır. Yatırım yapmanızı önermiyor, yatırdığınız miktarı kesinlikle kaybedeceğinizi sizlere üzülerek söylemek istiyoruz.

• Bu tarz sistemler sizlerden daha fazla yatırım alabilmek adına birkaç kez ödeme gerçekleştirebilir. Youtube veya çeşitli forum sitelerindeki ödeme kanıtlarına inanmayınız. Bu yönteme kesinlikle inanmayınız.

• %50 gideri olan bir sistem ortalama 2 ay gibi bir süre açık kalacaktır. Site kapandığında karşınızda hiçbir muhatap bulamayacaksınız ve tüm yatırımlarınızı kaybedeceksiniz.

• Mağdur olan şahıslar, şikayet için yukarıda bahsettiğimiz reklam çalışması yapılan firmalar ile irtibata geçebilir. Ödemeyi takip edilemeyen kripto para ile yapmış olasalar bile, arkalarında e-posta adresi veya ip adresleri açığı bıraktıklarından emin olabilirsiniz. Emniyet güçlerine bu detayları bildirdiğinizde en azından dolandırıcıların yakalanmaları için elinizde detaylar bulunmalı.

• Fakat maalesef ülkemizde bu tarz dolandırıcılığın üzerine fazla düşülmüyor. Örn; Emniyet birimlerine dolandırıldım, ödemeyi kripto para ile yaptım dediğinizde. Karşınızda ki memurlar sizlere gülerek geçmiş olsun diyecekler.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

2 Yorumlar
  1. merhaba,500 tl lik doge almistım yaklasık 1 hafta once ve dogenin artması ile 480 tl geri ödeme aldım.size katılıyorum saadet zinciri seklinde bir sistem gibi geldi ama,surekli yeni yatırımcılar oldugu surece,giren kişinin ana parasından bizlere faiz oduyorlar..ne zamana kadar devam eder bilemem.

  2. Ödemiyorlar. Her 20 günde bir site adı değişip linkleri sıfırlıyorlar.

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle