Loantech.top Nedir? – Detaylı İnceleme

Bu incelememizde Loantech nedir, yasal mı, güvenilir mi, dolandırıcılık mı, nereye şikayet edilmeli, çalışma mantığı, kazanç oranları ve site sahipleri gibi soruların cevaplarını verdik.

Loantech.top Nedir? Çalışma Mantığı

Yardımlaşma adı altıda, günlük getiri sağlamak amacı ile kurulan bir borç verme platformudur. Yatırımlarınızı, farklı insanların ödünç alabilmesi için Loantech web sitesine yatırmanız gerekiyor.  Bu sayede günlük %3 kazanç alınabileceğini iddia ediyor.  Fakat yatırımınıza bloke koyuyor, bir süre geri çekmenize izin verilmiyor.

Yatırımınızı 22 günlük bloke sonrasında sadece % 34’ünü çekebiliyorsunuz, bu ödeme günlük % 3’lük gelire tekâmül ediyor.  Minimum yatırım 10 USD’dir. 2 farklı referans seçeceği bulunan sistemde %2 ile %15 arasında ekstra bir kazanç sağladığını dile getiriyor. Web sitesini incelememiz sonucunda çok ciddi kullanıcıya sahip olduğunu görüyoruz. Ziyaretçilerin çoğunluğunun Küba, Mısır ve Demokratik Kongo Cumhuriyetinden olduğunu görüyoruz.

Loantech bir yardımlaşma platformu gibi sunulan, hiçbir yasal iznine sahip olmayan bir yatırım platformudur. Aslıda Loatech.top kimseye borç vermiyor. Topladığı kripto paraları daha fazla yatırım alabilmek için kar ödemeleri içi kullanıyor. Bu tarz saadet zincirleri belirli bir süre sonra toplanan paraları alıp siteyi kapatırlar. Kripto para çekme talepleri, yatırım taleplerinden daha fazla olduğunda sistem kendini döndüremez ve kapatılır.

 

Loantech Referans

Loantech Referans Tablosu

 

Loantech Şirket ve Site Verileri

Loantech.top alan adı 24.08.2020 tarihinde, Namecheap tarafından kaydedilmiş olup cloudflare tarafından gizlilik koruması altına alınmıştır. Kripto para sektöründe Namecheap ve Cloudflare aynı anda gördüğümüz projelerin %99’un sahte, dolandırıcı, ponzi tabanlı siteler olduğunu çok net bir şekilde söyleyebiliriz. Sözde kurucu Chris D. Wright hakkında hiçbir bilgiye ulaşamıyoruz.

• Bilmemiz gereken en önemli nokta hiçbir işletme günlük %3 kazanç sağlayamaz.

• Saadet zincirinin kuralı sistem başlarında girenlere kazandırır onların daha çok yatırımcı bulmalarını sağlar. Sisteme geç dahil olanlar kaybetmeye mahkûmdur.

İngiltere merkezli belirttikleri adres, tüm dolandırıcıların kullandığı gibi sadece sanal ofis. Sistem kapatıldığında mağdur olan insanlar maalesef karşılarında hiçbir muhatap bulamayacak.

 

Kripto Teyit Loantech Yorumu

• Loantech.top web sitesini incelediğimizde, geçmiş yıllarda ortalama 7 milyon insanın birikimlerini kaybettiği MMM projesinin aynısını görüyoruz. MMM hakkında detaylı bilgi için tıklayabilirsiniz.

 • Birçok yatırımcıya ödeme yapmadığını bu sayfadaki yorumlardan görebilirsiniz.

• Kesinlikle uzak durmanızı öneriyoruz. Çok fazla devam etmeyeceğini üzülerek bildirmek zorundayız.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

 

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle