BitTorrent Coin (BTT) Nedir? Yorum-Geleceği

BitTorrent Coin yorum, BTT Coin nedir, token, nasıl satın alınır, binance, airdrop, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

BitTorrent Coin Nedir? Çalışma Mantığı

BitTorrent, eşler arası dosya paylaşım ağı olarak bilinen bir protokol bütünüdür. Video klipleri, ses dosyaları, resim bütünleri ve çeşitli dijital dosyaların paylaşılması için neredeyse 2000’li yılların başından beri kullanıma açık olan ve insanların tarafından benimsenmiş bir arayüzüdür.

Bu protokolü benzersiz yapan önemli konularından bir tanesi, herhangi bir dosyayı indirmiş veya indirme sürecinde olan tüm kullanıcılar arasında hızlıca dağıtmasıdır. Bu program dosyaları onlarca küçük parçaya bölüp paylaştırması ile bilinir ve paylaştırmaya başlamadan önce tüm dosyayı indirmenize gerek yoktur. Dosyanın bir parçasına sahip olduğunuz anda, o parçayı diğer kullanıcılarla paylaşmaya başlayabilirsiniz. Bu projeyi bu kadar hızlı yapan budur ve bu bir artı etkidir.

• Ekibin Yorumu; BitTorrent geçmişte yaşadığımız birçok ölçeklendirme endişesini hafifletmemizi sağlar.

• Şirketinin sloganı; BTT tarafından desteklenen dünyanın en büyük dağıtılmış ağı.

BitTorrent Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2004 yılında kurulmuştur.

2012 yılında yapılan bir araştırmaya göre BitTorrent projesi, Kuzey Amerika topraklarında ki internet trafiğinin %12’sini ve Asya-Pasifik bölgesindeki toplam trafiğin %36’sını kaplamaktadır. Telif hakları konularında bir dönem tamamen bu projenin hedef alınması, kullanım çokluğunun bir yansımasıdır.

Bir web sayfasına ait bir dosya verisi indirmek istediğinizde, bilgisayarınız web sunucusuna bağlanır ve verileri doğrudan o sunucuya (bilgisayarınızın bağlı olduğu ağ) indirir. Verileri indiren her bilgisayar, verileri web sayfasının merkezi sunucusundan indirmesi ile, BitTorrent projesinin temel çalışma prensini uygulamış olur. Eşler arası bir protokol olduğunu belirttiğimiz proje, torrent programını bilgisayarına indiren ve yükleyen bir grup bilgisayar kullanıcısı, merkezi bir sunucuya ihtiyaç duymadan birbirleri arasında veri aktarır.

BitTorrent Nedir

BitTorrent

Bram Cohen, Amerika Birleşik Devletleri asıllı bir yazılım programcısı. Kariyer hayatı boyunca BitTorrent’e odaklanıp onlarca başarı ve ödül kazanmış bir isim.

Ashwin Navin, internete bağlı olabilen tüm varlıkların verilerini elde ederek, televizyon seyircileri üzerine analiz gerçekleştiren bir platform olan Samba Tv’yi hayata geçirmiş ve hala Ceo’luk görevini devam ettirerek kariyer hayatını önemli ölçüde ilerletmiştir. BitTorrent’in kurucu görevini üstlenmesi, isminin önceki yıllardan itibaren gündemde olmasını sağlamıştır.

Justin Sun, şirketin Ceo’sudur. Justin Sun ismini bir çok kripto ilgilenini duymuştur. Kendisi bir teknoloji girişimcisi ve TRON ağının kurucusudur. Aktif olarak Tron, Bittorrent ve Peiwo şirketlerinde Ceo olarak görev yapmaktadır.

Şirket Kurucu Ortağı; Bram Cohen                              Twitter; Bram Cohen

Şirket Kurucu Ortağı; Ashwin Navin                            Twitter; Ashwin Navin

Şirket Ceo’su; Justin Sun                                                 Twitter; Justin Sun

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

BitTorrent Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

BitTorrent projesi, herkes tarafından bilinen ve uzun yıllardır aktif olarak bilgisayar kullanıcıları tarafından kullanılmakta olan bir projedir. Kullanım mantığı insanlar tarafından bilinen, ne işe yaradığı özümsenmiş ve aslından kullanıcılar ve bireyler açısından fayda sağlayan bir proje olması, uzun yıllar aktif olarak hayatımızda yer etmesinin bir işareti niteliğinde olabilir.

Kurucularının projeyi ortaya attığı yıldan bugüne kadar, gün gün projeyi insanların bilgisine kazıyan ekip ve proje özü, artık mantık olarak hayatımızın bir projesi olacaktır.

BitTorrent Nedir

BitTorrent

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Coinbase Exchange, Uniswap (V2), Balancer

• Toplam arz 100,000,000 GTC ve sahadaki rakam 14,198,202 GTC.

• BTT Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  25 Mayıs 2021 – $3.05

• BTT Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 11 Haziran 2021 – $18.05

• BTT  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 253. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit BitTorrent Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• BitTorrent projesi köklü ve önceki yıllara dayanan bir kuruluş tarihi olması ile, nerdeyse herkes tarafından bilinen bir dosya paylaşım platformu olmuştur. Bir çok kişi Torrent kelimesini bilip, bilgisayarına dosyasını indirerek veri paylaşımında bulunmuştur. Günümüz teknolojisinde ne olduğu bilinen ve herkes tarafından amaç – görev ilişkisi anlaşılabilen çok az proje vardır. BitTorrent bunlardan birisi olup bilinirlik seviyesi ile bir çok projeyi gerisinde bırakmaktadır.

Negatif yorumlar;

• Torrent, halk arasında bazen dijital dosyaların paylaşılmasında bir korsanlık yöntemi olarak bilinebilmektedir. Kullanıcılar arasında ki bu bakış açısı aslında bir noktada yanlış olsa da bu bilinirliği yıkmak kolay olmayabilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

1 Yorum
  1. Bittorrent coin geleceği 2022, 2023, 2025 ve 2030 yıllarında çok iç açıcı olabilir sanki. Ben geleceğinden umutluyum. HepKredi de aynı düşüncelere sahip zaten.

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle