WazirX Coin (WRX) Nedir? Yorum-Geleceği

WazirX Coin nedir, WRX Coin yorum, token, nasıl satın alınır, binance, airdrop, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

WazirX Coin Nedir? Çalışma Mantığı

WazirX Hindistan merkezli bir kripto para borsasıdır. Dijital paraların alım satımları için uygun ortamları oluşturması ve kullanıcılara güvenli bir alan yaratarak kripto paraları satın alması için oluşturulan bir platformdur. Hem mobil uygulama hem de internet arayüzü olarak müşterilerine ulaşma imkanı sunar. WazirX platformuna havale yöntemi ile para gönderilerek dijital para satın alınabilinir. Alınan dijital değerler WazirX cüzdanına eklenir.

WazirX her borsa gibi, kullanıcılarından işlem ücreti alarak işlem yaptırmaktadır. Genel kurumsal borsa yüzdelerinden fazla uzaklaşmayan platform, her işlem için yüzde 0,2 komisyon talep etmektedir.

Borsanın, platform için daha uygun işlemler gerçekleştirmesi ve farklı arayüz kullanımları için, resmi para birimi olan WRX isimli dijital kripto para birimini müşterilerine ve tüm kripto market kullanıcılarına sunmaktadır.

• Ekibin Yorumu; Hindistan’da kripto para birimi satın alın, satın ve ticaret yapın. Şimdi ticarete başlayın.

• Şirketinin sloganı; Hindistan’ın en güvenilir kripto para borsası.

WazirX Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2018 yılında kurulmuştur.

WazirX platformu Hindistan’da kurulduktan hemen sonra Hindistan hükümeti ülkede kripto platformlarının kurulmasını ve kripto ticaretinin yasaklandığını duyurmuştu. Bu haber aslında olumsuz gibi gözükse de haberden hemen önce kurulan ve ülkede insanların tek bilip kullandığı arayüz olan WazirX’e yaramıştır. Bu yasakların tekrar kalkma tarihi olan 2020 yılına kadar platformun tek ve rakipsiz oluşundan kaynaklı popülerliğini sürdürmüştür.

Hükümet yasaklarından itibaren hali hazır da platforma kayıt olup paralarını aktarmış olan bireyler, P2P teknolojisi ile ticarete devam etti. Bu süreçte WazirX, tüm ülke genelinde yasak olan kripto dünyasında dahi, platformunu kapatıp gitmek yerine, kullanıcılarına uzun vadede hizmet vermek için kurulduğunu ve güvenlik duvarının güçlü olduğunu kanıtlamış oldu.

Süreç boyunca insanların ticaretini gerçekleştirdiği P2P teknolojisi hakkında detaylı bilgi edinme isteyen kullanıcılar için bir link bırakıyorum;

P2P Teknolojisi Nedir?

WazirX

WazirX

Bir teknoloji üniversitesin de bilgisayar bilimi üzerine eğitim alan Nischal Shetty, yazılım ve yazılım geliştirme üzerine çok çalışmış ve risk odaklı biri olduğunu kanıtlayarak, bir çok alanda kurucu ünvanı almıştır.

Şirket Kurucusu ve CEO’su; Nischal Shetty                                             Twitter; Nischal Shetty

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

WazirX Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Şirket ve ekip, kendi bölgelerinde ve dünya genelinde ki müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor. Öyle ki şirket sloganları bile Hindistan bölgesinin en güvenilir borsası olduklarını vurgulamaktan geçiyor. Henüz 3 yıllık bir borsa olmalarına rağmen, müşterilerine bir mağduriyet yaratmamaları ve iyi hizmet, düşük işlem ücretleri gibi kolaylıklar sunmaları, daha çok müşterinin kendi bölgelerine esasen kendilerini daha fazla tercih etmelerine sebebiyet vermektedir.

Daha ileri ki zamanlar da kullanıcı kitlesinin genişlemesi ve Hindistan gibi çok  fazla insan sayısının bulunduğu coğrafyaların kripto dünyası ile tanışmasıyla, hali hazırda bölgenin en bilinirliği yüksek ve güvenilirliği fazla borsasına kayıtlar çoğacaktır. Çin’den doğarak tüm dünyaya açılan Binance’i göz önüne alarak Hindistan doğarak tüm dünyaya açılan WazirX neden olmasın? Sonuçta Hindistan nüfusu, Çin nufüsu kadar kalabalık. Tek fark kripto kullanım sayısı ve bu da tüm dünyada her geçen gün yaygınlaşarak genişlemekte.

WazirX

WazirX

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, FTX, Gate.io, Poloniex

• Toplam arz 985,546,668 WRX ve sahadaki rakam 293,763,596 WRX.

• WRX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  13 Mart 2020 – $0.05524

• WRX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 5 Nisan 2021 – $5.94

• WRX  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 113. sırada bulunmaktadır.

Kripto Teyit WazirX Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Hindistan halkı için ülkede ki ilk kripto alım satım platformlarından olması ve kullanıcılar açısından her hangi bir güvensiz olay yaşanmaması, platformun o bölge için yükselen isim olduğunun bir işaretidir. Bir borsa için müşterileri ile her hangi bir sorun yaşanmamasından daha önemli bir sorun bulunmamaktadır.

Negatif yorumlar;

• Hindistan, ülke ve hükümet gereği kripto dünyasına dönem dönem pek sıcak bakan bir bölge değil. WazirX borsası merkezi bir borsa olması ve ileride yaşanılan bir kripto ticaretinin yasaklanması haberi ve farklı ülkelerde zaman zaman görüp şahit olduğumuz borsaların kapanması gibi tatsız olaylar, bu borsanın da o tarz haber dönemlerin de kullanıcıları açısından bir mağduriyet doğurabilmesi sonucu oluşturabilmektedir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle