Polygon (MATIC) Coin Nedir? Yorum ve Geleceği

Polygon Coin nedir, Matıc Coin nasıl satın alınır, tahmini, geleceği,negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

 

Polygon Coin Çalışma Mantığı

Polygon, Ethereum ağı üzerine teknolojisini konuşlandırarak, ağın ölçeklendirme sorununu çözmeyi, daha hızlı ve daha uygun maliyetli işlemler sağlamayı hedeflemektedir.

Merkezi olmayan uygulamaların (Dapp) her geçen gün dahada artması, ölçeklendirme sorununu devamlı gündemde tutmaktadır. Matic Network (MATIC), blockchain ağı katmanını güncellemek yerine, ikinci katman bir ölçeklemeyi amaçlamaktadır. Matic Network’ün esas amaçlarından biri, ağ üzerindeki etkileşimde bulunan işlemler arasındaki karmaşıklığı azaltmaktır.

Sade, basit arayüzlü ve kullanıcıların rahat edebilecekleri hızlı bir Blockchain görmeyi hedefleyen ekip, ağın daha iyi yerlerde olabileceğini öngörüyor.

• Ekibin Yorumu; Polygon, Ethereum’un ve egemen blok zincirlerinin en iyilerini çekici bir özellik setinde birleştirir. Geliştiriciler için geliştiriciler tarafından oluşturulmuştur.

• Şirketinin sloganı; Polygon, Ethereum uyumlu blok zinciri ağları oluşturmak ve bağlamak için bir protokol ve çerçevedir.

Polygon Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Merkeziyetsiz uygulamaların güzel ve çözüm üreten projeler olmaları, mevcut olan blockchain sistemlerinin kullanıcıların isteklerini karşılamasında yeterli değil. Proje ekibi bu noktada yavaş onay işlemlerinin ve yüksek gas ücretlerinin önüne geçmeyi hedefleyerek hizmet verici bir nokta hedefliyor.

Ölçeklenebilirlik, yüksek verimlilik, kullanıcı deneyimi, güvenlik, Birlikte Çalışabilirlik ,tek noktadan DeFi platformu gibi ana başlıkları vizyon olarak vurgulayan ekip, hazırda bulun ya da yeni tasarlanacak olan Defi’lerin işini kolaylaştıracak gibi görünüyor. Ethereum ağında ki Proof of Stake kontrol noktalarını kullanarak sistemi hızlandırmayı hedeflemiştir. Proof of Stake kontrol noktolarınu kullanan bir Matic Network ağ üzerinde 65.536 işlem yapılabilmesine olanak sağlamaktadır. Projenin devamında yeni eklenen zincirler sayesinde bu sayının artması sağlanabilmektedir.

• Sitenin tıklanma olarak dağılımına baktığımızda, en çok ziyaretçi alan ülkelerin başında Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan ve Avustralya gelmektedir.

Matic

Matic Network

Mevcut blockchain sisteminin kullanılabilirlik ve rahatlıktan yoksun aynı zamanda pahalı ve yavaş olduğunu ve yeni bir sistem gerektiğini vurgulayan ekip, Polygon’un herkese hitap edebilir durumda olduğunu belirtiyor.

Araların’da Ethereum’da görev almış danışmanların da bulunduğu şirketin, ekip kurucu ortaklarını aşağıya bırakıyorum;

• Kurucu Ortak ; Jaynti Kanani

• Kurucu Ortak ; Sandeep Nailwal

• Kurucu Ortak ; Anurag Arjun

• Kurucu Ortak ; Mihailo Bjelic

Polygon’un resmi web sitesi 2018 yılında kurulmuştur.

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Polygon Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Günümüzde blockchain ve kripto dünyasının ortaya çıkmasında rol oynayan en büyük etkenlerden bir tanesi olan merkeziyetli uygulamalar ve finanslar gün geçtikçe yerini merkezi olmayan uygulama ve finans sistemlerine bırakıyor. Teknolojinin bu noktasında ortaya çıkan sorunlardan bazıları ise ölçekleme ve yavaşlık sorunlarıdır. Blockchain kullanıcılarına zorluk oluşturan blok onaylarının yavaşlığı ve yüksek gaz ücretleri, sistemde yeni çözüm projeleri doğurmaktadır.

Polygon Coin, bu çözümlerden bir tanesi olma misyonunu üstlenirken, kullanıcıların hem Ethereum ekosisteminden yararlanmalarına hem de ağ üzerinde yeni çözümler üreterek basit işlemler sağlamalarına olanak vermiştir.

 

Polygon

Polygon – MATIC

 

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Coinbase Pro, Huobi Global, FTX

• Toplam arzı 10,000,000,000 MATIC ve sahadaki rakam 5,188,388,130 MATIC.

• Matic Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 9 Mayıs 2019 – $0.003012

• Matic Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 30 Nisan 2021 – $0.9407

• Matic Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 40. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Polygon Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Blockchain teknolojisi üzerine yoğunlaşmış olması kalıcı bir teknoloji sunabilir.

• Ağ üzerinde bu sorunu yaşayanlar Matic Network’e yönelebilirler.

• Ekibin ve yol haritası gibi unsurların internet sitelerinde açıkca belirtilmiş olması proje sağlığı açısından olumlu.

Negatif yorumlar;

• Bu tarzda ki ölçekleme projeleri rekabet gerektiren bir çatı altında toplanması, kullanıcının farklı projelere kaymasına olanak sağlayabilir.

• Projenin temel olarak Ethereum ağı üzerine yoğunlaşması bir sınırlama durumu yaratabilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle