Decred Coin (DCR) Nedir? Yorum ve Geleceği

Decred Coin nedir, DCR Coin yorum, nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, projesi, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Decred Coin Coin Çalışma Mantığı

 

Decred, temel olarak blok zinciri teknolojisi üzerine tasarlanmış kitle etkileşim aracıdır. DCR jetonu ve proje esası genel olarak açık yönetim, topluluk etkinlikleri ve sürdürülebilir finansman politikalarını kolaylaştırmak için oluşturulmuştur. Topluluk tarafından oluşturulan bir başlığın, yine topluluk tarafından konuyla ilgili tüm işlemleri ve değişikleri onaylayabileceği bir sistem bütünü. Topluluğun söylem çokluğu ile bir konu başlığını şekillendirebilmesi, elinde daha fazla DCR’ye sahip olan bireylerin daha etkin olması gibi bir durumu ortadan kaldırmaktadır.

Decred (DCR) , blok zincirinde merkezi olmayan yönetim anlayışı ve eşit karar alma mekanizması sunmaya öncelik veren bir kripto para birimidir . Amaç, doğrudan madenciler ve para sahipleri tarafından tarafsız oylanan ve uygun görülen durumun yürürlüğe sokularak iyileştirmeler oluşturulan ve özerk olarak çalışan bir kripto teknolojisidir. Proje, bu ademi merkeziyetçi hedeflere ulaşmak için temel aldığı Bitcoin protokolünden bazı temel değişiklikleri içeriyor.

 

• Ekibin Yorumu; Decred, güvenliği katmanlara ayıran ve teşvikleri dikkatlice hizalayan yenilikçi sistem!

• Şirketinin sloganı; Topluma Yönelik, Üstün Değer Deposu

 

Decred Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2016 yılında kurulmuştur.

Sistem, Proof of Work ve Proof of Stake’i teknolojilerini aynı anda kullanan bir sisteme bütününe sahiptir. Decred’in geliştirici ekibi, PoW ve PoS tarafından oluşturulan güçlü sistemin kullanıcılara önemli katkılar sağlayabileceğine inanıyor ve projeyi bu durum çerçevesinde geliştiriyor. Bitcoin madenciliği tarafında süreci ilerletmek için donanım ve enerji gereksinimleri son derece yüksek. Decred, madencilik donanımı olmayan veya madencilik yapmayan kullanıcılara onay görevleri atayarak dengeli bir ağ oluşturmayı amaçlamaktadır.

Kendi ağ sisteminde kullanılan bir oylama sistemine sahip. Bu oylama sistemi sayesinde, her kullanıcı ağdaki bir değişiklik hakkında konuşma hakkına sahiptir. Kriz anları varsa, demokratik bir oylama sistemi ile sorunu kolayca aşabilir. Ayrıca sistem kullanıcılarına sunulan cüzdan uygulaması Windows, macOs ve Linux üzerinde rahatlıkla kullanılabilir.

 

Decred Coin

Decred

Jake , şirketin kurucusu ve CEO’sudur. Şu anda projede aktif olarak proje lideri olarak görev yapmaktadır. Kripto para birimi ve blockchain teknolojisi ile olan ilişkisi uzun yıllardır devam etmektedir.. Jake Yocom-Piatt tarafından yazılan kod, Lightning Network Daemon’un oluşturulması da dahil olmak üzere Bitcoin ile ilgili birkaç projenin bileşiminde kullanıldı ve Jake bu konularda tecrübeli olduğunu kanıtladı.

 

Şirket kurucusu ve CEO’su; Jake Yocom-Piatt                            Twitter; Jake Yocom-Piatt

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Decred Coin Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Bitcoin ağındaki yoğunluk ve kullanım alanları genişledikçe, madencililerin ağ üzerindeki etkileri arttı ve sistem üzerinden sorun ya da geliştirmeler üzerinde ki etkiler daha merkezi bir hal almaya başladı. Bu durum sonucu bir eksiklik ya da sistem açığı keşfeden Decred tasarımcıları özgür ve eşit bir platform teknolojisi geliştirme ihtiyacı duydular ve bunu ilerlettiler.

Blok zincir teknolojisin en temel varlıkları kullanıcılardır. Teknolojinin ilerlemesi ve yaygınlaşması kullanıcıların etrafında ilerlerken, Decred’in bir topluluk projesi üzerine tasarlanması, kullanıcı sayısını daha fazla artırabilmektedir.

 

Decred Coin

Decred

 

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Bittrex, Huobi Global, Kucoin

• Toplam arz 12,957,427  DCR ve sahadaki rakam 12,957,427  DCR.

• DCR Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 28 Aralık 2016 – $0,3948

• DCR Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 17 Mayıs 2021 – $250,02

• DCR Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 55. sırada bulunmaktadır.

Kripto Teyit Decred Coin Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Bitcoin tasarımından parçalar içererek oluşması, referans olarak olumlu izlenimler oluşturabilir.

• Toplulukları bir araya getirerek ortak kararlar alınmasına olanak sağlayan bir teknoloji olması, eşitlik ilkesi açıından güzel bir durum.

• Referanslar ve şirket izlenimlerinin sağlıklı görünmesi, insanların projeye güvenmesini sağlayabilir.

Negatif yorumlar;

• Topluluk varlıkları hakkında farklı projeler olduğundan, rekabet ortamı olabilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle