Kusama Coin (KSM) Nedir? Yorum ve Geleceği

Kusama Coin nedir, KSM Coin nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, projesi, yorumları, twitter, tahmini, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Kusama Coin Çalışma Mantığı

Kusama, herhangi bir blockchain projesinin veya uygulamalarının tamamlanıp hizmete sunulmadan önce denenerek test edilmesine olanak sağlayan geliştirici arayüz platformudur. Bu şekilde, Kusama’nın Polkadot projelerinin erken sürümlerini test etmek isteyen geliştiriciler için bir tür sanal alan görevi gördüğü söylenebilir.

Kusama, Polkadot ile aynı kod yazılımına sahiptir fakat Polkadot ağında yayınlanmadan önce tasarım şeklini, çalışabilirlik durumunu, projenin eksiklerini ya da geliştirilebilecek yönlerini belirleyip, bu başlıkların incelenebildiği ve tekrar çözüme götürüldüğü geliştirici ve denetleyici platformdur.

Kusama, Polkadot ağının sahip olduğu özelliklerden daha fazla seçeneğe sahiptir ve projelerin yayınlanmadan önce daha geliştirilebilir olmasına olanak sağlar. Mevcut yada tasarım aşamasında ki bir projeye yenilik üretebilme imkanı sunar.

• Ekibin Yorumu; Radikal Yenilik için Ölçeklenebilir, Çok Kanallı Ağ.

• Şirketinin sloganı; Özel blok zincirinizi başlatın!

Kusama Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2016 yılında kurulmuştur. Projenin resmi para tokeni KSM’dir. Teknik anlamda kullanıcılara sunulan hizmet çok yönlü olabilir. Kusama’da bir proje başlatmanın avantajlarından bir tanesi, Polkadot ağında yayınlanmadan önce bir kullanıcı tabanı oluşturarak proje sunumundan önce toplulukta ilgi görmesine ve yorum oluşturulabilmesine izin vermesidir.

Polkadot ve Kusama, birbirleriyle bağlantılı iki projedir. Her iki projede birbirleri üzerinden destek alabilir. Yeni teknoloji geliştiricileri açısından, kullanım alanı oldukça geniş ve yeni imkanlarla dolu bir platform olması ile bilinir.

 

Kusama Coin

Kusama

Proje sahibi isim Gavin Wood. Bu isim Ethereum ve Polkadot kurucuları arasında yer alan bir isim. Alanında uzman ve ismini duyurmuş olan bir bilgisayar bilimcisi. Aynı zamanda bu teknolojileri ürettiği ve oluşturduğu şirket olan Parity Technologies’in kurucusu.

Ek olarak merkeziyetsiz web yazılım protokolleri alanındaki teknolojileri geliştirmek ve uygulamaları beslemek için oluşturulan Web3 Vakfı’nın kurucusu.

Şirket kurucusu ve CEO’su; Gavin Wood                             Twitter; https://twitter.com/gavofyork

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter  bizi kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Kusama Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Maden ocaklarında, tehlikeli durumlardan bazıları olan karbonmonoksit yayılması ve farklı yeraltı gazlarının açığa çıkarak çalışmakta olan maden işçilerine olumsuz zarar vermesini engellemek amacı ile kanarya kuşları etrafa konuşlandırılırmış. Bu kanarya kuşları önceden gelen bir gaz tehlikesini tepkileriyle belli ederek, maden işçilerini uyarırmış.

Şirket, bu kanarya kuşlarının vizyonunu, Kusama projesine aktararak projenin ağda yayınlanmadan önce olumsuz taraflarını kullanıcıya belirtir ve bir kanarya kuşu görevi görerek, projeyi hatalarından ayıklar. Projenin görsellerinde zaten bir kuş imgesi görebilirsiniz.

Büyük ya da ufak ölçekli teknoloji üreticileri Kusama’yı hali hazırda kullanmaktadır. Yeni tasarımlar için sunmuş olduğu imkanlar kullanıcıları kendine çekerek, ismi dahada yaygın hala getirmektedir.

 

Kusama Coin

Kusama

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Kucoin, Huobi Global, Gate.io

• Toplam arz 9.651.217 KSM ve sahadaki rakam 8.470.098 KSM.

• KSM Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 14 Oca 2020 – $0.9143

• KSM Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 15 May 2021 – $614.64

• KSM Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 39. sırada bulunmaktadır.

Kripto Teyit Kusama Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Şirket ve teknik ekip olarak, daha önce başarılı işlere imza atmış olmaları, projenin güvenilirliğini ve kullanılabilirliğini arttırmaktadır.

• Yeni bir tasarımın hatalarından ve eksik yönlerinden ayıklanmasına sebep olması, yeni bir teknoloji geliştirmek isteyen ya da halihazırda bir sürümü güncellemek isteyen geliştiriciler tarafından bu projenin kullanılmasına sebebiyet vermektedir.

• Polkadot gibi öncü bir projeyle isminin beraber olması, iki projeninde birbirlerine destek olarak gelişmeye açık bir durum yaratılması, kullanıcıların ilk izlenimi açısından olumlu bir durum oluşturmaktadır.

Negatif yorumlar;

• Sadece Polkadot ağı için hizmet veriyor olması, ve bu ağda yayınlanan ve tasarlanan projelere odaklanıyor olması, çok geniş bir kapsamdan yoksun kalmasını sağlayabilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

 

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle