DigiByte Coin (DGB) Nedir? Yorum ve Geleceği

DigiByte Coin nedir, DGB Coin yorum, nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, projesi, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

DigiByte Coin Çalışma Mantığı

DigiByte halka açık kullanıma sunularak tasarlanan, geniş bir kitle hedefleyerek büyüyen ve merkezi olmayan bir blok zincir modelidir. Proje, güvenlik duvarlarına güvenen ve saldırı durumlarına karşı belirli önlemler alan dijital varlıklardır ve bu da onları para birimi, bilgi, mülk veya diğer önemli dijital veriler gibi değerli nesneleri korumak için ideal hale getirir.

DigiByte Blok Zinciri üzerinden gönderilebilen ürünler sonsuza kadar ağlarda ve bilgisayarlarda merkezi olmayan sabit bir genel defterde kayıt altında tutulur. Kullanıcıların değerli bilgilerini ve değerlerini, kolay, güvenilir, ve hızlı depolamasına olanak tanıyarak, kullanıcı hizmetlerini genişletmektedir.

• Ekibin Yorumu; Dijital varlıklar, akıllı sözleşmeler, merkezi olmayan uygulamalar ve güvenli kimlik doğrulama için kullanılabilen yenilikçi bir blok zinciridir.

• Şirketinin sloganı; Daha güvenli, hızlı, Geleceğe hazır.

 

DigiByte Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2014 yılında kurulmuştur.

DigiByte, para birimi olarak kullanıma uygun dijital bir varlık teknolojisidir ve resmi para birimi DGB’dir. Değer arz eden kayıtlar kullanımdaki birden fazla ağ veya düğüm üzerinde merkezi olmayan, değişmez bir genel kayıt defterine kaydedilir. DigiByte, düğüm anlamında en uzun, en hızlı ve en güvenli UTXO blok zincirlerinden bir tanesidir. Aslında, DigiByte blokları her 15 saniyede bir gerçekleşir ve kripto para birimlerinin yıldızı olan Bitcoin’den ortalama 40 kat daha hızlıdır.

DigiByte, sahip olduğu blok zincirinin genel işlemlerine yönelik potansiyel bir tehdit olarak yıkıcı saldırılardan koruması için tasarlanmış beş madencilik algoritmasına altyapısıdır diyebiliriz. Bunun yanı sıra, Bitcoin ve Litecoin gibi bir madencilik algoritmasına sahip olan projelerin yanı sıra güvenlik alanında daha ilgili davranan DGB, algoritmasına yönelik operasyonları uzun süre kesintiye uğratabilme tehditlerine karşın hazırlıklı bir yapıya sahiptir.

 

DigiByte Coin

DigiByte Coin

Jared Tate, bahsedilen blok zincirinin kurucusu ve yaratıcısıdır. DigiByte Holdings Limited’in kurucu başkanı olarak görev alan Tate, aynı zamanda Lifeboat Foundation isimli yeni para sistemleri başlığı altında kurulan vakfın danışma kurulu üyesi olarak görev almaktadır.

Şirket kurucusu ve CEO’su; Jared Tate                           Twitter; Jared Tate

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

DigiByte Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

DigiByte, diğer büyük ve kullanım alanları yaygın olan blok zincirleri ile rakebet ortamı oluşturmak ve daha iyi bir sonuç elde etmek için oluşturulan prejedir. Bu rekabet ortamında projenin öne çıkarılması için damga vurulan bazı prensipler ölçeklenebilirlik ve siber güvenlik konularıdır. Bu konualrda uzman ekipler tarafından yoğunlaşılarak, farklı algoritmalar ile projeyi her geçen gün daha iyi bir konuma getirmeye çalışan ekip, gün geçtikçe yaygınlaşarak kullanıcı kitlesinin genişletmek ve iyi hizmet sunmayı hedeflemektedir.

 

DigiByte Coin

DigiByte

 

 

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Bittrex, Huobi Global, Kucoin

• Toplam arz 14.339.850.201 DGB ve sahadaki rakam 14.339.850.201 DGB.

• DGB Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 20 Aralık 2014 – $0.00002028

• DGB Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 1 Mayıs 2021 – $0.1825

• DGB Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 80. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit DigiByte Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Bireylerin güvenli digital ortam olarak kullanabileceği gelişen bir ortam.

• Ekip ve teknoloji olarak, sağlıklı bir izlenim oluşturan bir platform.

• Özellikle güvenlik konularına tam odaklanması projenin temel prensibi açısından önemli ve bu olumlu bir durum.

Negatif yorumlar;

• Blok zinciri ve ağ düğümleri gibi teknolojilerin, yenilenen dijital dünyamızda yaygınlaşması, insanların hangi projeye odaklanıp güven duyacağı konusunda farklı seçenekler oluşturmaktadır. Bu alanda ön plana çıkmak teknolojinin bütünlüğü ve ilerlemesi ile ilgili olacak ve bu da uzun bir süreç gerektirecektir. Blok zincir teknolojisi olarak bireylerin bu alandaki kullanım seçeneğinin çok olduğunu görüyoruz.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle