Fantom Coin (FTM) Nedir? Yorum ve Geleceği

Fantom Coin nedir, FTM Coin yorum, nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Fantom Coin Çalışma Mantığı

Fantom , yüksek performans düzeyine sahip, ölçeklenilebilir ve güvenli bir akıllı sözleşme platformudur. Günümüzde gelişen akıllı şehirleri ve onu oluşturan tüm hizmet birimlerini sağlıklı bir çalışma bütünü için kullanılabilecek DAG tabanlı bir platform oluşturan dağıtılmış teknoloji bütünüdür.

Fantom, yüksek hızlı ve üstün performanslı bir platform olarak, gelişen ve gelişmekte olan akıllı şehirler için BT altyapısının ana teknolojisi olabilmek için her geçen gün gelişiyor. Saniyede ortalama 300.000 işlem tamamlama ve birden fazla hizmet alanları arasında iletişim kurma yeteneği tasarlanan proje, yüksek dozajlı verileri güvenli bir şekilde depolama ve işlevsel halde aktarma işlevi yürütüyor.

Fantom ekibi proje üzerinde geliştirme çalışmalarını sürdürürken hizmet alanı olacak maddeleri ve hizmet verecekleri alanları tasarlayarak, platform üzerinde kamu hizmetleri, akıllı ev sistemleri, sağlık, eğitim, trafik yönetimi, kaynak yönetimi ve çevresel etkenler ile ilgili alanlar gibi sosyal ortamların temel dinamik teknolojisi olma yolunda ilerliyor.

• Ekibin Yorumu; Fantom, dijital varlıklar ve dApp’ler için hızlı, yüksek verimli bir açık kaynaklı akıllı sözleşme platformudur.

• Şirketinin sloganı; Tek platform, sonsuz çözümler.

Fantom Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2019 yılında kurulmuştur.

Geniş bir uygulama ve aktif görev yelpazesine sahip olan proje, geniş bir kitleye hizmet vermeyi hedeflemektedir. İşlemleri onaylamak için bir DAG teknolojisini kullanmaktadır ve ağdaki düğümler, DAG teknolojisinin kullanımı sayesinde bunları eşzamansız olarak aktif edebilir. DAG teknolojisi farklı veri parçalarını bir araya getirerek veritabanı oluşturan geniş kapsamlı bir teknolojidir. Fantom altyapısında bu teknolojiye yer vererek işlemlerini hızlandırmayı hedeflemektedir.

Şehirlerimizde bahsedilen alanlarda ki yaygın başlıklar ile ilgili merkezi olmayan uygulamalar (dApps) ve dijital varlıklar ile insanlara açılan teknolojik bir kapı olabilir.

 

Fantom

Fantom

Eğitimini Sdney’de tamamlayan ve ardından iş hayatında çeşitli şirketlerde bilişim ve bilgi teknolojileri konusunda görev alan Kong, 2016 yılında Horyzon isimli bir blockchain tabanlı hisse yönetim platformunun kurucu ortağı olmuştur. Ardından yine çeşitli şirketlerde teknolojiden sorumlu başkan ve danışman olarak görev almıştır. 2020 yılında Sdney üniversitesinde kripto paralarla ilgili öğretim asistanı olan Michael Kong, aktif olarak Fantom Vakfı’nın ceo’su görevini sürdürmektedir.

 

Şirket CEO’su; Michael Kong           Twitter; Michael Kong

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Fantom Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Fantom, gıda teknolojisi, tedarik zinciri yönetimi, ödeme ve dünya çapında akıllı şehir programları gibi gerçek dünyadaki kullanım alanlarının yaygın durumlarında uygulanmaya çalışmaktadır. Günümüzün teknolojik devrimlerinde sosyal ve şehir otamlarında yol alabileceğimiz ve evlerimizden sosyal ortamlarımıza kadar bir çok alanda teknolojik devrim yaşacağımız önümüzdeki yıllarda, blockchain teknolojisi gibi geniş kapsamlı bir teknoloji üzerine tasarlanan bu fikrin, hızlı işlem ve düşük işlem ücretleri gibi insanları kullanıma iten etkin maddeleri ile, yaygın bir proje olma yolunda ilerlemektedir.

 

Fantom

Fantom

 

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Gate.io, FTX, KuCoin

• Toplam arz 2.545.006.273 FTM ve sahadaki rakam 2.545.006.273 FTM.

• FTM Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 13 Mart 2020 – $0.001935

• FTM Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 10 Mayıs 2021 – $0.9571

• FTM Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 91. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Fantom Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Yeni gelişen şehirlerin tüm hizmetlerinin teknolojisel görevini üstlenmek gibi bir vizyone sahip proje, uzun zaman dilimlerinde başarılı durumlara imza atabilir.

• İşlem hızları ve ölçeklenebirlik gibi konularda yüksek verim sağlaması, bireylerin projeye ilgisini artırabilir.

• Düşük işlem ve altyapı sağlamlığı, ekibin ilgisi ve geliştirimesi için oluşturan vakıflar gibi, tamamen ilerlemeye yönelik bir proje.

Negatif yorumlar;

• Şehirler ve günümüzde ki alışık olduğumuz yaşam alanlarını kökten değiştirmek gibi yüksek kapsamlı bir projenin, insanların gözünde yer edilebilir bir hizmet olabilmesi uzun vadeye serilen bir yolculuk olabilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle