Nicehash Miner Nedir? Güvenilir Mi?

Bu incelememizde Nicehash nedir, miner kullanımı, geleceği, negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi,  download, komisyonlar, fiyatları hakkında ki soruları yanıtladık.

NiceHash Nedir ? İşlevi ve Amacı

NiceHash, şahsi bilgisayarınızın işlemci gücünü online olarak alıp satmak işlemini gerçekleştirebileceğiniz pazar yeridir. Bu işlem gücü, kripto para birimi sözlüğünde hashing gücü olarak bilinir. İşlem gücünüzü Bitcoin ile takas edebileceğiniz bir hizmet sunar.

• Bilgisayarınızın işlemci gücü düşük olsa bile, herkes kendi hash gücünü satabilir. Madencilik donanımına aşırı miktarda para harcamadan madencilikten yararlanmak isteyen herkes hash gücü satın alabilir.

NiceHash, Nisan 2014’ten beri faaliyet gösteriyor, bu nedenle kripto para birimi madenciliği ve takası hakkında bilgi birikimine, ciddi bir tecrübeye sahip. Kripto para dünyasına açtığından beri, 160.000’den fazla yeni madenci, satış ve alış işlemleri 3,2 milyondan fazla sipariş almayı başardı. 173.000’den fazla BTC varlığı ile dünyanın en büyük hashpower pazarı haline geldi.

Dünya çapında kripto para meraklılarının güvenini kazandığını söylemek doğru olacaktır. Başarısının bir diğer nedeni de düşük ücretleri ve kullanım kolaylığıdır, bu iki madde sektörde zirveye taşımaya yeterli olmuştur.

 

Nicehash Miner İşleyiş Mantığı

Nicehash Miner İşleyiş Mantığı

 

NiceHash Çalışma Mantığı

NiceHash, hem hash gücü satıcıları hem de hash gücü alıcıları tarafından kullanılabilir. Potansiyel kullanıcı tabanını önemli ölçüde artırır ve satıcılar alıcı, alıcılar satıcı konumuna geçebilir. Sisteme kayıt gerçekleştirildiği anda hashpower alım, satım işlemine başlayabilirsiniz. Satıcılar isimsiz (Noname) şekilde kullanıcı hesabı oluşturup satış gerçekleştirebilir. Tüm ödemeleri bitcoin ile yapabilir veya alabilirsiniz.

• Sunucu şirketlerini şu anda Amsterdam, Chennai, Hong Kong, San Jose, Sao Paulo ve Tokyo’da hizmet vermektedir. Yüksek performans alabilmek için bulunduğunuz bölgeye en yakın konumu kullanabilirsiniz.

1 günlük, 1 haftalık ve 1 aylık olarak net kazanç miktarını görebileceğiniz hesap makinası mevcuttur. Bu sayfadan kazanç oranlarını hesaplayabilirsiniz.

NiceHash Paketleri ve Fiyatlandırma

NiceHash’ta herhangi bir sabit bir abonelik planı bulunmamaktadır. Minimum 0,005 BTC yatırım ile başlayabilirsiniz. Fiyatlar tamamen bitcoin’e endekslidir. Fiyatlar, kripto paraların piyasa değerlerine ve belirli bir algoritmaya yönelik toplam hashing gücüne bağlı olarak sürekli değişiklik göstermektedir. Çeşitli ağlardan ve borsalardan aldığı gerçek zamanlı fiyat bilgilere göre satış listesi her 10 saniyede bir yeniler.

Sistemde sabit bir paket mevcuttur fakat diğer yatırım araçlarına göre başlangıç fiyatı pahalıdır. Ancak sözleşme boyunca bu fiyat sabit kaldığı için en çok tercih edilen sistemdir. Sabit fiyatlı paketler 24 saatlik süre ile sınırlıdır.

Hashing Gücü Satın Alma Komisyon Ücreti;

• Minimum yeni sipariş fiyatı: 0.0001 BTC’dir fakat iadesi veya iptali yapılamaz.

Hashing Power Satma Komisyon Ücreti;

• 0,1 Bitcoin’den Düşük işlemler için Haricî Cüzdana Ödeme işlemlerinden: % 5

• Harici Cüzdana 0,1 Bitcoin’den Büyük veya Eşit işlemlerden:% 3

• NiceHash Wallet’a 0.001 BTC’den Büyük veya Eşit işlem Ödemelerinden:% 2.

 

Nicehash News

Nicehash Miner News

 

Sisteme Yatırılan veya Çekilen Miktar Komisyonları

• NiceHash Cüzdanından Para Çekme: 0,002 ila 0,05 BTC’lik herhangi bir BTC cüzdanına veya borsasına çekim işlemlerinin, maliyeti 0.0001 BTC’dir.

• Kripto para cüzdanınıza veya borsanıza 0,05 Bitcoin’den fazla çekim işleminin ücreti % 0,2’dir.

• Coinbase’e ile olan anlaşması sayesinde 0.001 BTC’den fazla para çekme işleminin herhangi bir ücret talep etmemektedir.

• NiceHash Cüzdanına Para Yatırma Ücretleri: 0,01 BTC’den büyük tutarlar için herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Kripto Para Teyit Yorumu

Pozitif Yorumlar;

• Kurulumu ve alım satım işlemleri çok basit, hızlı ve kolaydır.

• Madenciliğinizi otomatik pilota aktarabilir bu sayede herhangi bir iş yükünden kurtulabilirsiniz.

• Tüm ödemeler günlük olarak Bitcoin ile çok hızlı bir şekilde yapılır.

• Boşta duran bilgisayarınızı madencilik sayesinde size kazanç getiren bir cihaz haline getirebilirsiniz.

Negatif Yorumlar;

• Başkası için madencilik yaptığınızı unutmamalısınız.

• Bilgisayarınız yüksek hızda sürekli çalışacağı için ciddi bir elektrik faturası ödemek zorunda kalabilirsiniz.

• 2017’de yılında gerçekleşen hack saldırısı kullanıcılarını negatif yönde etkiledi. Sistemi ne kadar daha güvenilir hale getirdiğini söyleseler de, yaşanan hack olayı ve birçok insanın kayıp yaşaması, bir leke olarak bünyelerine eklendi.

• NiceHash kullanmak yerine doğrudan şahsi madencilik sisteminizi kurarak daha fazla kazanç elde edebilirsiniz.

• Kazandığınız Bitcoin’lerin transfer ücretleri gerçekten oldukça yüksek.

Nicehash Şirketi ve tüm geçmiş bilgileri için bu sayfayı. Hakkındaki tüm yorumları okumak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle