Öne Çıkan

Utrust (UTK) Coin Nedir? Yorum ve Geleceği

Utrust Coin nedir, UTK Coin nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Utrust Coin Çalışma Mantığı

Utrust, blockchain teknolojisi üzerine tasarlanmış dijital bir ödeme platformudur. Gerçek, fiziksel veya geleneksel ödeme yöntemleri ile blokchain teknolojisini birleştiren, basit kullanımlı, rahat ve güvenilir ödeme alınabilen ya da ödeme yapılabilen sanal ödeme arayüzüdür. Ödeme yapan bireyler ve ödeme alan tüccarlar arasında ki işlemleri sürecin başından sonuna dek güvence altına alan, uygun fiyatlı bir sistemdir.

Utrust’un tasarım sürecinde, kripto para birimleriyle ödeme yapılırken karşılaşılan sorunlardan bazıları olan, gelişmemiş işlem güvenliği ve yüksek ödeme ücretlerine karşıt çözüm olarak şekillendirilmiştir. Tüccarların bu platform ile ödeme kabul edebilmesi, geniş insan kitlesine hitap etmesini sağlayarak her iki taraflı da yarar sağlamaktadır. Proje, bireylere aynı zamanda dijital olmayan, merkeziyetli finans dünyasında olduğu gibi geri ödeme seçeneği sunarak kullanıcıların imkanlarını arttırmaktadır.

• Ekibin Yorumu; Dijital para birimleriyle sorunsuz çevrimiçi ödemelere hazır olun!

• Şirketinin sloganı; Buyrun, hızlı, kolay ve güvenilir.

Utrust Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2016 yılında kurulmuştur. Kuruluş ve tasarım aşamasında ki ekip ve etkin insanların önem verdiği konulardan bir tanesi ise kripto paralarda ki büyük yada küçük ölçekli fiyat dalgalanmaları olmuştur. Kullanıcı tarafından sonlandırılmış bir işlem dezavantajlı olabilir ve artık geri telafisi olmayabilir. Bu tarz sorunların kripto para birimlerini kullanan tüccarlar ve alıcılar için daha az uygun ve çok daha riskli hale getirir. Bu durumda kullanıcıyı ve tüccar prestijini korumaya yönelik adımların atılması ve fiyattaki hareketliliği minimuma indirgemek, projenin kullanılabilirliği açısından olumlu durumlar oluşturmaktadır.

• Sitenin tıklanma olarak dağılımına baktığımızda, en çok ziyaretçi alan ülkelerin başında Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan ve Türkiye Cumhuriyeti gelmektedir.

 

Utrust

Utrust

Şirketin Ceo’su Sanja Kon; eBay, Vodafone, PayPal gibi dünyanın önde gelen şirketletrin de önemli pozisyonlarda görev alan donanımlı bir isim. Nuno Correia 2016 yılında kurucu ortağı olduğu bir moda platformu olan Bornauthentic’de kariyer hayatına önemli bir yer eklemiştir. Son olarak Goulao’ya baktığımızda ise bir siber güvenlik ve kriptografi uzmanı olduğunu görüyoruz ve aynı zamanda 2020 yılında kurucu ortağı olduğu CodingLibra isimli bir teknoloji sağlayıcı platformunda görev almıştır.

 

• Şirketin kurucusu ve Ceo’su; Sanja Kon                      Twitter; https://twitter.com/sanjakon
Şirketin Kurucu Ortağı; Nuno Correia                            Twitter; https://twitter.com/nunocor_
Şirketin Kurucu Ortağı; Artur Goulao                            Twitter; https://twitter.com/arturferreira

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Utrust Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Kripto para biriminin en ciddi sorunlarından biri fiyat oynaklığıdır. Utrust satıcıları piyasa dalgalanmalarına karşı koruyarak ve alıcılara iade seçeneği sunarak hem alıcıları hem de satıcıları etkilerinden korumayı amaçlamaktadır. Satın alınan bir ürün alıcıya ulaşana kadar, aracı olarak hareket ederek ve işlemin başarılı olmasını sağlayarak işlemi güvence altına alır. Ödeme birimi olan UTK için yerel bir mobil cüzdan olması daha sağlıklı takip durumu yaratarak, karmaşıklığı azaltmayı hedeflemektedir.

Bu kullanıcı olanaklarının şirket tarafından sağlıklı bir şekilde sürdürülerek devam ettirilebilmesi, projenin uzun soluklu olmasını ve ilerde kullanım oranının yükselebilmesi anlamına gelmektedir.

Utrust

UTRUST

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Huobi Global, Gate.io, Kucoin

• Toplam arzı 500,000,000 UTK ve sahadaki rakam 450,000,000 UTK.

• UTK Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 16 Mart 2020 – $0.005431

•UTK Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 10 Ocak 2018 – $1.42

•UTK Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 157. sırada bulunmaktadır.

Kripto Teyit Utrust Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Bireylerin her alanda sanal ödeme yapmalarına olanak sağlayan bir proje olması, yaygınlık oranını artırabilir.

• Tüm kullanıcılarını benimseyen güvenlik vurguları olması sağlıklı bir izlenim yaratıyor.

• Projenin arkasındaki ekip donanımlı ve uzun yıllar sektörde olan isimler.

Negatif yorumlar;

• Ödeme aracı olarak digital para birimlerinin tercih edilmeye başlaması ve kripto dünyasının tam olarak regüle edilmemiş sorunlarının bulunması, projenin stabil bir durum almasını uzun bir döneme yayabilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle