Elrond (EGLD) Coin Nedir? Yorum ve Geleceği

Elrond Coin nedir, EGLD Network nasıl satın alınır, grafik, tahmini, geleceği,negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Elrond Coin Çalışma Mantığı

Elrond, blockchain teknolojisini sınırlayan ve süregelen bir problemi olan ölçeklenebilirlik ve yüksek işlem ücretlerini hedef almış ve bu konuları çözmeye yönelik tasarlanmıştır. Dağıtılmış bir bilgisayar ağı üzerinden akıllı bir sözleşme platformu çalıştırmak hedefleri arasındadır.

Geliştiricileri projeyi açık, güvenilir ve küresel olarak ulaşılabilir bir dijital ekonominin gelecekteki temel taşı olarak görüyorlar. Saniyede 15.000 işlem yapabilmesi ölçeklendirme sorunu açısından güzel bir çözüm gibi görünmekte.

Projenin kripto para birimi olan EGLD, uygulama arası etkileşim, işlemlerin alımı ve gönderimi, ve de ağın daha iyi durumda olmasını sağlayan aktörleri teşvik etmek için kullanılmaktadır.

• Ekibin Yorumu; Dağıtılmış uygulamalar, kurumsal kullanım durumları ve yeni internet ekonomisi için oldukça ölçeklenebilir, hızlı ve güvenli bir blok zinciri platformu.

• Şirketinin sloganı; İnternet ölçekli blockchain yayında!

Elrond Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur. Tasarımında ki etkin insanlar, işlemlerin birden çok doğrulayıcı tarafından hızlı bir şekilde onaylanmasını sağlayan sistem üzerine geliştirdiler. Bu esnada güvenlik ve kullanıcılar açısından düşük işlem maliyetleri gibi unsurların da etkin düzeyde olması, projeyi bireyler ve tüccarlar tarafından kullanıma sürüklemiştir.

• Sitenin tıklanma olarak dağılımına baktığımızda, en çok ziyaretçi alan ülkelerin başında Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan ve Gabon Cumhuriyeti gelmektedir.

Elrond Coin

ELROND

Proje sahibi ve şirket kurucuları Lucian ve Beniamin Mincu kardeşler ile birlikte Lucian Todea’dır. Beniamin Mincu ve Lucian Mincu, Elrond projelerinden önce bir dijital varlık yatırım fonu olarak tasarlanan MetaChain Capital’i kurdu. Elrond projesinde olduğu gibi Beniamin Mincu şirketin Ceo’su, Lucian Mincu ise ortak ve baş teknoloji sorumlusu olarak görev aldı. Kardeşler aynı zamanda, kariyerlerinde önemli bir nokta daha olan ICO Market Data’yı kurdu. 2014-2015 yıllarında bir kripto değer olan NEM için ürün ve pazarlama konularında sorumluluk aldılar.

Lucian Todea, daha önce bir yazılım forumu ve indirme sitesi olan Soft32’nin CEO’su ve mobil bir ödeme uygulaması olan mobilPay’in ortağı olan bir teknoloji girişimcisidir. Ek olarak biyometri teknoloji şirketi TypingDNA ve muhasebe platformu SmartBill’e yatırım fonu sağlamış olan bir teknoloji girişimcisi ve yatırımcıdır.

• Şirketin kurucusu ve Ceo’su; Beniamin Mincu        Twitter; https://twitter.com/beniaminmincu
• Şirketin Kurucu Ortağı; Lucian Mincu                       Twitter; https://twitter.com/lucianmincu
• Şirketin Kurucu Ortağı; Lucian Todea                       Twitter; https://twitter.com/luciantodea

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Elrond Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Elrond ve EGLD, kuruluş tarihinden itibaren önemli bir gelişim göstermiş olması, projenin sağlıklı ilerleyişini insanlara kanıtlaması ve blockchain teknolojisinin önünde ki problemlerden bazılarına odaklanarak, işlem hızı, onay süreçleri, ölçeklenebilirlik gibi durumlarda teknoloji geliştirmesi, projenin ileride daha fazla ön planda olmasını sağlayabilir.

İlerleyen dönemlerde talep artışlarında ki işlem hızı, odak çözümleri takip edilerek, sürdürülebilir bir proje olup olmadığı gözlemlenebilir, aynı zamanda Elrond’un arkasında ki kurucu isimler bu alanda çözüm üretebilen kişiler olduğunuda göz ardı etmememiz gerekir.

Elrond

ELROND

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Bitfinex, Gate.io, Okex

• Toplam arzı 21,651,109 adet ve sahadaki rakam 17,407,545 adet.

• ELGD Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 20 Ekim 2020 – $6.80

•ELGD Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 12 Nisan 2021 – $254,56

• ELGD Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 49. sırada bulunmaktadır.

Kripto Teyit Elrond Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Kurucuları incelediğimizde kariyer hayatlarını başarıyla sürdüren ve alanlarında iyi insanlar görüyoruz.

• Projenin odaklandığı sorun, blockchain kullanıcılarına kolaylık yaratıyor olması, kullanabilirliğini artırmaktadır.

Negatif yorumlar;

• Ölçeklenebilirlik sorununu ele alan bir çok proje tasarlanması, alanda sıyrılmasını engelleyebilir. Alanında lider proje diyemememiz, rekabet ortamıyla baş edebilmesini gerektirmektedir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle