Solana (SOL) Coin Nedir? Yorum ve Geleceği

Solana Coin nedir, SOL Coin nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

 

Solana Coin Çalışma Mantığı

Solana, DApp’lerin (Merkezi Olmayan Uygulama) daha kolay tasarlanması ve oluşum sürecinin daha basite indirgenmesi için hayata geçirilen proje bütünüdür. Proje’yi alanında iyi yapan blok zincirinde ki işlem süresi kısalığıdır. Ölçeklenebilir sorunu olmayan, hızlı işlem ve uygun maliyet birimleriyle hem küçük hem de büyük tüccarlar tarafından tercih edilen bir teknoloji haline gelmiştir.

Şirket kurucusu Anatoly Yakovenko proje sürecinde Bitcoin ve Ethereum’la ilgilenmiş, sorunlar üzerine çalışmış ve elde ettiği veriler üzerine tasarımı şekillendirmiştir. DApp’in kullanıcılara sunduğu ademi merkeziyetçik ve güvenlik gibi kavramlardan ödün vermeden Proof of History yöntemini sisteme entegre etmesi ve bu yöntem doğrultusunda işlemlerin hızlandırılabileceğini farkedip saniyede 50.000 ila 65.000 arası işlem yapan bir protokol haline getirelebilmesini sağlamıştır.

• Ekibin Yorumu; Solana hızlı, güvenli ve sansüre dirençli bir blok zinciridir ve küresel olarak benimsenmesi için gereken açık altyapıyı sağlar.

• Şirketinin sloganı; Ölçeklendiren Kripto Uygulamaları Oluşturun.

Solana Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Teknik olarak karmaşık bir blok zinciri tasarımı olan Solana,akıllı sözleşmeleri destekler. Proof of History yöntemi ile tasarlanan proje, işlemlerin belirli bir tarihte meydana geldiğini kayıt altına almaktadır.

Sistem verilerin daha ufak bölümlere bölünerek her blok zinciri düğümüne iletilmesini basitleştirir. Bu, projenin bant genişliği sorunlarını çözmesine ve işlemleri daha hızlı çözme kapasitesini artırmasına olanak sağlar.

• Sitenin tıklanma olarak dağılımına baktığımızda, en çok ziyaretçi alan ülkelerin başında Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan ve Japonya gelmektedir.

Solana

SOLANA

Solana’yı hayata geçiren, projenin kurucusu ve CEO’su Anatoly Yakovenko, uzun dönem farklı kurumlarda yazılımla ilgilenmiş ve sonrasında kariyer hayatına Dropbox gibi önemli bir kurumda yazılım mühendisliği ünvanını eklemiştir. Yakovenko, Alescere isimli bir yazılım hizmetininde kurucu ortağı olmakla beraber 2017 yılında proje üzerine çalışmaya başlamış ve 2020 yılında protokolü tamamlayıp aktif olarak devam eden bir süreç haline getirmiştir. Projenin resmi web sitesi 2020 yılında kurulmuştur.

Yönetici Mühendis ; Greg Fitzgerald

•  Şirket Ceo’su Anatoly Yakovenko’u Linkedn hesabında inceleyebilirsiniz ; https://www.linkedin.com/in/anatoly-yakovenko/

• Şirket Ceo’su Anatoly Yakovenko’u Twitter hesabından takip edebilirsiniz; https://twitter.com/aeyakovenko?lang=tr

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Solana Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Orta ve büyük ölçekli bir çok ortaklığı bulunan ve teknolojisini aktif olarak kullanan firmalar ve projeleri göz önüne getirdiğimiz de teknolojisi ile çözümler sunarak yarar üretmeye devam eden sistem, uzun dönemde Bitcoin ve Ethereum gibi kripto dünyasının önde gelen isimlerinden, teorisel ve teknoloji bakımından ileri seviyede yer edinebilir.

Ekip daha fazla ölçeklenebilir, daha hızlı ve daha güvenli bir durum tasarlarken başarılı olmuş olacak ki şu anda Apple, Qualcomm, Intel, Google, Microsoft, Twitter, Dropbox ve daha fazla şirket dahil olmak üzere dünyanın en iyi kuruluşlarının deneyimleriyle desteklenmektedir. Ekibin sunduğu sistem ve teknoloji, Multicoin Capital, Foundation Capital, SLOW Capital, CMCC Global, Abstract Ventures ve daha fazlasını içeren birçok yatırımcının dikkatini çekti.

Solana

SOLANA

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, FTX, Huobi Global, Bitfinex

• Toplam arz 494.519.162 adet ve sahadaki rakam 272.637.428 adet.

• Solana Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 11 Mayıs 2020 – $0.5052

• Solana Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 2 Mayıs 2021 – $49.90

• Solana, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 15. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Solana Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Proje DApp, Defi gibi blockchain teknolojisinde önemli bir çözüm üzerine tasarlanmıştır.

• Solana’nın sunduğu işlem hızı, aynı türden projelerde rekabet gücünü arttırmaktadır.

• Kurucu ve ekip arkadaşları alanın yeterince uzman ve donanımlı insanlar.

 

Negatif yorumlar;

• Sistem malesef biraz teferruatlı ve karmaşık, bireysel kullanımlarda derin araştırmalar gerektirebilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle