Ergo Coin (ERG) Nedir? Yorum-Geleceği

Ergo Coin yorum, ERG Coin nedir, token, nasıl satın alınır, binance, airdrop, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Ergo Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Ergo, blok zinciri teknolojisini geliştirmeyi ve daha ileri götürmeyi hedefleyen bir Proof Of Work (PoW) mantıklı teknoloji bütünüdür. Ekip, blok zincir teknolojisi üzerinde bulunan finansal sözleşmeler için bir bakış açısı geliştirerek farklı bir arayüz sağlamayı hedefler. Platformunun teknolojisin altyapısı olan ErgoScript, blok zincirdeki sözleşmeleri geliştirmeye yarayan yazılımdır.

ErgoScript, bu ekosistemi üzerinde ki geliştiricilere yazılım ve uygulama geliştirmeleri için daha fazla işlevsellik ve yön sağlayan altyapıdır. ErgoScript teknolojisi, bir dijital paranın ve arkasında ki teknolojinin hangi koşullar altında kullanıma sunulacağının belirteci niteliğinde olabilir.

• Ekibin Yorumu; Ergo, blok zincir teknolojisi üzerine inşa edilmiş Defi işlevselliği!

• Şirketinin sloganı; Akıllı paraya hoş geldiniz.

Ergo Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur.

Ergo, Defi ve geliştirilmeye açık teknolojilerin geliştirilmesine olanak sağlayan ve bu eylemlerin daha kolay yapılmasını sağlayan altyapılar sunan platformdur. Ethereum gibi arayüz geliştirmelerine olanak sağlayan platform, merkeziyetsiz bir başlık olmaya önem vermektedir.

Ergo blok zincirindeki işlemlerin onaylanması ve işlemlerin kanıtlanabilir bir arayüz de sergilenmesi için sahip olduğu bir algoritma mevcuttur. Bu işlemler, Adem-i merkeziyet madencilik mantığıyla düğümleri ağ aracılığı ile blok zincirinde onaylar ve doğrular.

Proof of Work teknolojisi, yeni ortaya atılan dijital para birimlerini ağda dağıtmak için adil bir yol sağlarken merkezi olmayan yönteminide korur.

Peki incelediğimiz platformunun altyapı teknolojisi olan Proof of Work hakkında detaylandırıcı bir link bırakalım;

https://academy.binance.com/tr/articles/proof-of-work-explained

Ergo

Ergo

Alexander Chepurnov, kendini geliştirmiş bir yazılım bilimcisi. 2014 yılında hayata getirilen NXT isimli kripto biriminin çekirdek geliştirici görevini üstlenmiş ardından Smart Contract isimli teknoloji projesinin kurucu ortağı olmuştur. 2016 yılında araştırma ve geliştirme şirketi olan ve Cardano projesi ile ilişiği olan IOHK şirketinde araştırmacı rolü üstlenerek kariyer hayatını genişletmiştir. Ardın halen devam etmekte olan şu an incelediğimiz projeyi hayata getirmiştir.

Şirket CEO’su; Alexander Chepurnoy                                                        Twitter; Alexander Chepurnoy

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Ergo Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Defi ürünleri gibi hayatlarımızın geleceğini tasarlayan teknolojilerin daha iyi noktalara gelmesi için geliştirici platformları sunan teknolojiler, dijital para birimleri ve kendi proje gelişimi açısından her zaman ileriye yönelik olmaktadırlar.

Ethereum arayüzünde ki gibi geliştirici ve yazılımcıların uğrak noktası olan platform arayüzü barındıran Ergo, merkezi olmayan uygulamaların baştan tasarlanması yada olağan bir projeyi daha iyi bir hale getirme olanağı sunarak Defi’lerin daha iyi bir hale getirilmesi ve aslında hayatlarımıza katkıda bulunabilecek projelerin oluşumunda ve gelişiminde katkı sağlaması, projenin sağlığı ve ilerlemesi açısından olumlu bir bakış açısı oluşturabilir.

Platform olarak her zaman kendini güncel tutarak, yeni teknolojileri haznesinde barındırıp, arayüzüne eklemek ve geliştiricilere sunmak konusunda öncü olan proje, Adem-i merkeziyetçi yapısı ile gelişime özen gösteren bir yansıtma ile yoluna devam etmektedir.

 

Ergo

Ergo

• İşlem gördüğü bazı borsalar; ProBit Exchange, CoinEx, Gate.io, Hotbit

• Toplam arz 35,316,150 ERG ve sahadaki rakam 32,012,428 ERG.

• ERG Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  13 Mart 2020 – $0.09398

• ERG Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 18 Mayıs 2021 – $19.60

• ERG  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 128. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Ergo Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Somut olarak blok zincir teknolojisinde ki sorunları hedef alan ve önemli bir alana yönelerek sağlıklı bir arayüz sunan proje, ilerleyen dönemlerde daha kullanılır bir kitleye yönelebilir.

Negatif yorumlar;

• Geliştirici arayüzlerinin her zaman güncel olması ve yeni teknolojileri ve bakış açılarını platformunda barındırması geniş bir çalışma ve aktif bir ekiple mümkün olabilir, Geliştiricelerin her ihtiyacını karşılayabilmek güncel kalmaktan geçmektedir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle