Gitcoin (GTC) Nedir? Yorum-Geleceği

Gitcoin Coin yorum, GTC Coin nedir, token, nasıl satın alınır, binance, airdrop, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Gitcoin Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Gitcoin, Ethereum ekosistemi üzerine tasarlanmış ve temel prensipte herkese fayda sağlayan projelerin finanse edilmesine yardımcı olan açık kaynaklı, topluluk öncülüğünde rol alan bir projedir bütünüdür. Bu, herkesin kullanabildiği açık kaynaklı yazılımlar, gazetecilik ve topluluk katılımlarının olduğu bazı projeleri içerebilir ve bu genişleyebilir.

Gitcoin, fon veren kuruluş ya da bireyleri fon arayan insanlar ve proje sahipleri ile eşleştirir. Ethereum teknolojisi üzerine merkezi olmayan bir uygulama olarak inşa edilmiştir.

• Ekibin Yorumu; Dijital kamu malları geliştiren, finansal özgürlük yaratan ve açık ağın geleceğini tanımlayan topluluk.

• Şirketinin sloganı; Açık Web’i Birlikte Oluşturun ve Finanse Edin.

Gitcoin Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur.

Basitçe bir söylemle açıklamak gerekirse, başkalarına veya toplum üyelerine katkıda bulunduğuna inanılan bazı projelerin büyümesini destek olabilmek için Gitcoin arayüzü ile destek bulabilir ve projenin ilerlemesi sağlanabilir. Bu platformu güçlü yapan konu, projeler ve eşleştirildiği finansman gücüdür.

Gitcoin, açık kaynaklı tasarımları geliştirmek için bulunan teşvikleri daha iyi standardize etmek için kuruldu. Önceden, yazılımcılardan tasarımcılara kadar açık kaynak ekosistemindeki bir çok kişi, ürettikleri proje ve ekonomik değer için düzgün şekilde ödüllendirilmiyordu.Bu proje ile bunu değiştirerek hakediş haklarının daha sağlıklı bir boyutta ulaşım  sağlanması hedeflendi.

Gitcoin şu an ki teknolojisi ile kodlayıcıları, geliştiricileri, yazılımcıları ve programcıları dünyanın her yerinden tek bir platformda toplayarak Ethereum teknolojisi ile fon sağlanabilir halde ki projelerine destek sunacak fon sağlayıcıları ile buluşturmaya hazır. Açık kaynaklı projeleri hayata geçirmeyi hedefleyerek, dijital değerleri geleceğin ekonomisi olarak görerek hepsi milyonlarca kod satırının arkasına ve sağlıklı fon duvarları üzerine inşa edilecektir.

Gitcoin

Gitcoin

Kalite kontrol mühendisi olarak kariyer hayatına başlayan Kevin Owocki, üniversiteler ve eğitim enstitülerinde öğretim asistanı olarak görev yapmıştır. 2007 yılında Code-Monkey isimli bir oyun platformu kurdu ve 1 milyondan fazla kullanıcı ve yıllık $200.000’lık bir gelir elde etti. Daha sonra farklı projelerde kurucu ve başkan yardımcılığı gibi lider vasfında görev aldı. 2017 yılında ise şu an üzerinde çalıştığımız projeyi hayata geçirdi.

Şirket Kurucusu ve CEO’su; Kevin Owocki                            Twitter; Kevin Owocki

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Gitcoin Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Bir çok yazılımcı ve kod tasarımcısının hayata geçirdiği sağlıklı ve hayatımıza yarar sağlayan projeler ne yazık ki sağlıklı noktalarda sunuma çıkarılmadığı ve düzgün proje araştırıcılarının önünde sergilenmediği için yok olup gidebilmektedir. Projelerin altyapı ve teknolojileri incelenerek gerektiği değere ulaştırılması önemli bir süreçtir.

Bu alanda Gitcoin arayüzü, topluma fayda sağlanıldığı düşünülen projeleri gerekli finansman sağlayıcıları ile buluşturarak, hayata geçirilmesi konusunda öncü bir platform sağlayabilir. Ethereum teknolojisi ile geliştiricilere de ayrı bir ödeme mekanizması sunarak, hakedişlere ödeme konusunda sorunsuz bir yaklaşım sunmayı hedefler.

 

Gitcoin

Gitcoin

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Coinbase Exchange, Uniswap (V2), Balancer

• Toplam arz 100,000,000 GTC ve sahadaki rakam 14,198,202 GTC.

• GTC Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  25 Mayıs 2021 – $3.05

• GTC Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 11 Haziran 2021 – $18.05

• GTC  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 253. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Gitcoin Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Başarılı, açık kaynak kodlu, geliştirilebilir projelerin daha iyi noktalara getirilerek karşılığında ödeme sistemi ile sonuçlandırıldığı bir platform, herkese yararlı bir çok teknolojinin hayata geçirilmesi ya da daha iyi bir konuma getirilmesi açısından olumlu bir durum. Gitcoin güzel bir proje.

Negatif yorumlar;

• Geliştiricileri ve finansal destekleri bir araya getiren platformların, rekabet mekanizması konusunda ve piyasa araştırması alanında her zaman güncel olması gerekir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle