Flamingo Coin (FLM Coin) Nedir? Yorum ve Geleceği

Flamingo Coin nedir, FLM Coin yorum, nasıl satın alınır, binance, analiz, tahmini, geleceği, projesi nedir, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Flamingo Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Flamingo, NEO blok zinciri tarafından desteklenen bir DeFi protokolüdür. Ağdaki varsayılan bütün işlemlerin, platform üzerinde sorunsuz çalışmasını desteklemek için teknolojilerle donatılan proje bütünüdür. Şu anda sistem, NEO varlıkları için NeoLine cüzdanını, Ether (ETH) sahipleri için Metamask cüzdanını ve ONT token sahipleri için Cyano eklenti cüzdanını kullanarak geniş kapsamlı bir alana hizmet vermektedir.

Peki Defi Nedir?
DeFi, finansal başlıkları düzenlemek ve projelendirmek için veya blok zincirindeki çeşitli finansal uygulamalar için bir şemsiye terim olan “merkezi olmayan finans”ın kısaltmasıdır.

https://www.coindesk.com/what-is-defi

• Ekibin Yorumu; Neo, Ethereum, Ontology, COSMOS SDK tabanlı Ağlar ve daha fazlasında kripto varlıklarına sürtünmesiz erişim.

• Şirketinin sloganı; Neo’da Birlikte Çalışabilir Tam Yığın DeFi Protokolü!

Flamingo Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur.

Defi başlığının ihtiyaçları karşılama konusunda kullanıma sunduğu bazı etkin özelliklere bakarsak digital paraların kredisi, verim üretmesi ve merkeziyetsiz borsalar sunması olabilir. Bu etkenlerin bir çoğu kripto para birimleri ve ilgili Defi hizmetleri için bu çözümlerin her biri çoğu zaman ayrı birer platformlar tarafından sağlanır. Bu özelliklerin hepsi Flamingo projesinde tek bir çatı altında toplanmıştır.

Projeyi ayrı kılan konu, Neo isimli digital para jetonu için bütün önemli finansal araçları (token sarma, likidite havuzu, varlık kasası ve sözleşme ticareti) birleştirerek, bunları kendi teknolojisi ile yöneteceği tek bir platform üzerinden kullanıma sunmayı hedeflemesinden kaynaklanmaktadır.

FLM, Neo’nun belirteç uyumluluğu standardı olan NEP-5’de tasarlanmıştır, bu nedenle Neo’nun blok zincirinin kanıtlanmış güvenliği, bu projeyide kapsamaktadır.

Flamingo

FlamingoFlamingo projesini ortaya çıkaran isim, üzerine tasarlanan blok zincir ağı Neo’nun kurucu ortaklarından biri olan Da Hongfei’dir. Da Hongfei aynı zamanda blok zincir teknolojisi üzerine hizmetler veren OnChain’in şirketinin kurucu ortağıdır.

Şirket Kurucusu; Da Hongfei                         Twitter; Da Hongfei

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Flamingo Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Merkeziyetsiz finans yani Defi teknolojisi, kripto paralar ya da digital paralar sektöründe, blockchain ağlarının üzerine konuşlandırılan farklı finansal çözümleri kapsayan ve ağı gelişim sürecinde önemli roller üstlenen yeni hayatımıza girmiş ve hızla ilerleyen bir akım. Bir altyapı tarzı ile arka plan bir sektör gibi çalışan DeFi platformları, kavramsal açıdan, bir bütün olarak kripto para teknolojileri ile bir bütün oluşturmuş durumda. Aracı kurum yada bireyleri ve ekonomik sistemlerdeki merkezileşmiş sorun noktalarını ortadan kaldırmayı planlayarak blockchain teknolojisine hizmet konumunda yer almakta.

Blockchain teknolojisinin her geçen gün hayatımızda daha fazla yer aldığını ve daha güven verici olması ile kalıcı bir rol üstlenmesini göz önünde bulundurursak, blockchain ağlarından bir tanesi olan NEO gibi güvenilirliğini kanıtlamış bir projenin Defi protokolleri başlığı ile tasarlanan Flamingo, başarılı adımlarla yolunda ilerliyor desek yanlış olmaz.

Flamingo

Flamingo

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Gate.io, OKEx,  LBank

• Toplam arz 150.000.000 FLM ve sahadaki rakam 150.000.000 FLM.

• FLM Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 2 Ocak 2021 – $0.1202

• FLM Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 7 Nisan – $1.24

• FLM Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 361. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Flamingo Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Proje kurucusunun, tecrübe, deneyim ve referans konusunda başarılı olması, projeye olan güveni arttırmaktadır.

• Neo gibi, kendini kanıtlamış bir teknolojinin altyapı hizmeti olarak piyasaya sürülmesi, projenin bireylerin kafalarına kazınmasında daha kolay bir etki oluşturabilir.

• Geleceğin yapı taşları Defi projelerine olanak sağlaması, bir çok kullanıcı pörtföyüne ulaşmasını sağlayabilir.

Negatif yorumlar;

• Henüz yeteri kadar borsa listemesi olmayan projenin, bu konualar da yeni anlaşmalar yaparak alanında duyurulması ve genişletmesi gerekir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle