Seedify Fund Coin (SFUND) Nedir?Yorum-Geleceği

Seedify Fund Coin nedir, SFUND Coin yorum, nasıl satın alınır, binance, airdrop, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Seedify Fund Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Seedify.fund, topluluk gücü ile yönetimi benimseyen, belirlenen konular hakkında geri bildirim ve bireylerin katılım mekanizmaları aracılığı ile blok zincir teknolojisinin gelişim göstermesi başlığı altındaki konuları ve yenilikleri ele alarak güçlendiren bir tohum fonu ve merkezi olmayan bir inkübatördür.

Herhangi bir girişimci projesini Seedify.fund platformuna sunabilir ve projenin genel yorumu ve ilgisi açısından topluluk tarafından oylanabilir bir mekanizma ile fikir alabilir, tohum fonunu alabilir ve kuluçka programımı ile projesine start verilmesini sağlayabilir.

Seedify.fund ile, tohum fonlarını topluluk sayesinde hakeden ve topluluk oylamaları yoluyla kuluçkaya yatırılarak hayata geçirilmesinin başarısına dahil olan topluluğa dahil bireyler, bir Defi tohum fonu mekanizması oluşturarak seçilen projelerden ödül jetonları alarak, genel mekanizmada onlarda ödül kazanmış olmaktadırlar.

• Ekibin Yorumu; DAO tabanlı topluluk katılım mekanizmalarıyla güçlendirilmiş, yıkıcı bir blok zinciri kuluçka programı / merkezi olmayan tohum aşaması fonu.

• Şirketinin sloganı; Merkezi Olmayan İnkübatör.

Seedify Fund Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2020 yılında kurulmuştur.

Sistem topluluk tarafından oylanarak öne çıkan projelere tohum yatırımlar sağlamak için DAO’ları bir yatırım fonu ile birleştirmektedir. Topluluk bireyleri tarafından yeni bir projenin tam verim noktasına ulaşmaları için onları merkeziyetsiz bir kuluçka programı ile desteklenmesini sağlar.

Bütün topluluğun oluşmasını sağlayan yeni girişimci ve oylama üyeleri, kuluçka ve tohum başlılarını oluşturan ana ekiptir denilebilir. Bu süreçlerden sonra yeni projeler hakedişlerinden sonra günlük hauatımıza kazandırılabilir.

Seedify.fund

Seedify.fund

Proje sahibi Levent Cem Aydan. Newyork’da Hofstra isimli bir üniversitede eğitim gören Aydan, 2011 yılında Pazarlama ve Teknoloji Girişimleri isimli bir şirket kurmuştur. Daha sonra blockchain alanında Startup yatırımları yaparak olaya hakimiyetini genişletmiştir. 2020 yılında ise şu anda incelediğimiz projeyi hayata geçirerek, halen devam eden bir süreçte yer almaktadır.

Şirket Kurucusu; Levent Cem Aydan                  Twitter; Levent Cem Aydan

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Seedify Fund Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Defi başlığı günümüzde ve blockchain teknolojisinde her geçen gün değer kazanan ve yeni teknolojilerin ve hayatımızı bir adım daha ileriye götürecek fikirlerin hayata geçirilmesinde çok önemli bir başlık olmuştur. Seedify fund bu yeni fikirlerin hayata geçmesinde rol oynayan bir misyon üstlenerek, bünyesinde ki topluluk sayesinde bir projenin özetle iyi olup olmadığı, iyi bir proje ise fon sağlanarak hayata geçirilmesine olanak tanıyan ve bu süreçte topluluk içerisinde ki bireylere de ödül kazandıran teknik bir proje niteliğindedir.

Henüz yeni bir proje olması önünde açık ve gelişim gösteren bir yolu olduğunu yansıtarak, teknik anlamda güzel bir fikir olduğu söylenebilir.

Seedify.fund

Seedify.fund

• İşlem gördüğü bazı borsalar; PancakeSwap, JulSwap, BakerySwap

• Toplam arz 100,000,000 SFUND ve sahadaki rakam 4,922,629 SFUND.

• SFUND Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  29 Mart 2021 – $0.6281

• SFUND Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 12 Mayıs 2021 – $7.48

• SFUND  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 923. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Seedify.fund Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Yeni girişimcilerin ve hayatımıza kazandırılacak yeni projelerin önünü açan bir platform misyonu taşıması, hem girişimcilik konusunda yer/yön arayan bireylerin hem de projeleri inceleyerek oylama fırsatlarına sahip olacak topluluk üyelerinin ve bu iki başlığın bir araya gelerek Seedify.fund projesinin temel felsefesinin oluşmasının sağlayacağı bir döngünün, projenin devamı niteliğinde önemli bir yer sağlamaktadır.

Negatif yorumlar;

• Projenin borsa listelenmeleri ve market sıralaması düşük rakamlarda yer almakta. Projenin bilinirlilik seviyesini arttırmak için ekibin ve şirketin daha önemli adımlar atarak yenilikçi antlaşmalarla geniş kitlelere ulaşması konusunda kendilerini geliştirmeli gerekir.

 

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

 

 

 

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle