Mdex Coin (MDX) Nedir? Yorum-Geleceği

Mdex Coin nedir, MDX Coin yorum, token, nasıl satın alınır, binance, airdrop, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Mdex Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Mdex, fon havuzlarına sahip bir mantık ile tasarlanan, otomatik olarak piyasa yapıcı teknolojisiye sahip, merkezi olmayan bir borsa platformudur. Proje, Heco modeli ve Ethereum teknolojisine dayalı çift mantık içeren bir DEX modeli uygular. Heco projesinin işlevselliği ile düşük işlem ücretleri ve Ethereum ekosisteminin güvenilir taraflarını birleştirir ve likidite işlemlerinin birden fazla madencilik taraflarını destekler.

Huobi borsasının başlattığı ve Huobi’ye bağlı olan Heco (Huobi Eco Chain) tasarımı, projeyi kullanan bireylere, varlıkları ve merkezi olmayan uygulamaları verimli bir şekilde birbirleri ile buluşturarak geliştiricilerin verimli ve düşük maliyetli bir blok zincir deneyimden faydalanmalarını sağlıyor.

Ethereum’un tokenlerin oluşumunda sağladığı altyapı teknolojisi ve güvenlik sınırlarının genişliği ve sağlamlığı, kullanıcılara daha rahat bir deneyim yaşamalarını sağlıyor.

• Ekibin Yorumu; Yeni bir merkezi olmayan ticaret protokolü.

• Şirketinin sloganı; Küresel Düğüm Kampanyası!

Mdex Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2021 yılında kurulmuştur.

Merkeziyetsiz borsa olarak tanımlanan DEX, kullanıcıların arasında doğrudan dijital kripto para işlemlerinin yapılmasına olanak sağlayan eşler arası hizmet bütünüdür.

Merkezi olmayan kripto para borsaları, merkezi borsaların tasarımında var olan başlıca sorunları çözmeyi planlayarak ortaya atılmıştır. DEX (merkezi olmayan borsalar) doğrudan blok zincir teknolojisi üzerinde yatırımcıların bağımsız bir şekilde likit depolamalarına ve işlem gerçekleştirmelerine olanak sağlayan P2P piyasa tabanları oluştururlar. Bu tür borsaları kullanan kullanıcılar, üçüncü bir taraf dahil olmadan direk olarak kendi aralarında doğrudan işlem yapabilme özgürlüklerine sahiptirler.

Peki projenin ana temelini oluşturan P2P piyasa yapıcı teknoloji nedir?

Peer-to-peer ya da P2P olarak tanımlanır. Peer kelime anlamı olarak eş demektir. İki veya daha fazla taraf arasında veri paylaşmak için tasarlanan ve kullanılan bir ağ protokolüdür.

Kullanıcı taraflar, sunucuları veya sabit bilgisayarlar tarafından merkezi bir yönetim ihtiyacı olmadan, işlemci gücü, disk depolama ya da ağ bant genişliği gibi kendi kaynaklarının bir kısmını, doğrudan diğer ağ katılımcıları için kullanılabilir yaparak taraflara sunabilir. Eşler hem tedarikçi hem tüketicidir.

MDEX

MDEX

Şirket kurucusu ve CEO’su ; Myles Levin

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Mdex Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Geleneksel borsaların, bu borsaları kullanan kullanıcılar tarafından dile getirdiği bazı sorunlar, problemler ya da eksiklikler sonucu ortaya çıkan merkezi olmayan borsalar ya da DEX mantığı, geleneksel borsa kullanıcılarının sayısına göre az da olsa belirli bir talep görmektedir.

Geleneksel borsaların, merkezi olmaları ve belirli insanların yönetiminde bulunarak güvenlik açıkları oluşturmaları bazı kullanıcıları rahatsız etmiş olacak ki artık borsa çalışma sistemlerini de insana değil sisteme dayalı bir modele doğru evriltmektedir.

Bu pazarın geleneksel merkezi ve DEX mantığı olarak pay edilmesi, bu tarz projelerin değerlenmesi ve insanların kullanması açısından olumlu bir sonuç doğurmaktadır.

Projenin resmi para birimi ve kullanıcıların bazı işlemler için ellerinde bulundurması gereken dijital para birimi MDX’dir.

MDEX

MDEX

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, HitBTC, Gate.io, Huobi Global

• Toplam arz 1,000,000,000 MDX ve sahadaki rakam 460,985,429 MDX.

• MDX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  23 Mayıs 2021 – $$1.51

• MDX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 22 Şubat 2021 – $10.06

• MDX  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 80. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Mdex Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Geleneksel borsaların zamanla merkezi olmayan borsalara pazar payı kaptırması, bu tarz DEX projelerinin uzun vadede değerlenmesine sebep olabilmektedir.

Negatif yorumlar;

• Projenin kurucusu hakkında internette yeteri kadar bilgi bulunmamaktadır. Bir kripto ve dijital proje olan platformun kurucu niteliğinde olan bir bireyin internet arayüzünde daha ulaşılabilir bilgileri olmalıdır.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle