ICON Coin (ICX) Nedir? Yorum-Geleceği

ICON Coin nedir, ICX Coin yorum, nasıl satın alınır, binance, airdrop, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

ICON Coin Nedir? Çalışma Mantığı

ICON, kendi ağı üzerinden farklı blok zincir tasarımlarının bağlantılarını ve etkileşimlerini kolaylaştırarak bir araya getirmek için tasarlanan ve birleşerek genişleme misyonunu üstlenen bir blok zincir ağıdır.

ICON platformu, akıllı sözleşmeler aracılığı ile dijital olarak farklı blok zincirleri arasında ki küresel etkileşimi kurmak amacı ile merkeziyetsiz bir ağ olarak tasarlanmıştır. Projenin temel felsefesi, farklı blok zincir projeleri ve bunların oluşturduğu topluluk kavramlarının, herhangi bir sorun oluşmadan eş zamanda birbirleriyle etkileşim halinde olmasını sağlayan bir tür küreselleşmeye dayalı ekosistem bütünü denilebilir.

Değişik pazarlarda kullanılmakta olan belirli blok zincirlerinin doğal oluşumu olan birey ve toplulukları ayırmadan bir arada tutmayı hedeflemektedir. Projenin resmi para birimi olan ICX, küresel olan yada olmayı hedefleyen ICON blok zincir ağına dahil olmayı planlayan bireylerin bu anlamda ödeme yapmak için kullandığı birimdir. Akıllı sözleşmeleri destekleyen ve temelini oluşturan token ve ağın topluluğunu oluşturan bireylere dağıtılan değerdir.

• Ekibin Yorumu;ICON , merkezi olmayan uygulamalar için bir blok zinciri protokolüdür.

• Şirketinin sloganı; Birlikte çalışabilirliğe sahip merkezi olmayan bir toplayıcı ağı.

ICON Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur.

ICON projesinin hedefi, sağlık, finans, güvenlik, eğitim gibi çeşitli sektörlerin oluşturduğu yapıların tek bir ağ üzerinde bir araya gelip etkileşimde bulunabileceği ve işlem yapabileceği bir platform tasarlamaktır. Birden fazla bireyin birbirleri ile bir araya gelebildiği bir teknoloji bütünü yaratmayı hedefler.

Farklı yönetimlerden oluşan özgür ve merkezi olmayan blok zincirlerinin aracı olmadan birbirleriyle işlem yapmasına izin veren merkezi olmayan bir ağ, bir araya gelen topluluklar ve herkesin yeni bir blok zincir projesi oluşturabildiği ve ağa katılabildiği bir mekanizma bütünüdür.. Yeni bir blok zinciri projesi, mevcut ağlarla temasa geçerek, daha büyük bir topluluk oluşturabilir.

Şirket verileri ve ekibin ana misyonu, her alanda ki topluluk üyelerinin bir arada iletişim kurmalarını sağlayarak coğrafi ve fiziksel sınırları ortadan kaldırarak merkeziyetsiz bir alan oluşturmayı hedeflemektedir.

 

ICON Nedir

ICON

Şirket kurucusu Min Kim. Kariyer hayatının başlarına öğretim görevlisi olarak başlayarak daha sonra araştırmacı, danışman ve yavaş yavaş yatırımcı modunda ilerlemiştir. 2009 yılında Ivela Global isimli projenin kuruculuğunu yapmıştır. 2017 yılında ise şu an incelemekte olduğumuz İCON projesinin temellerini atmıştır.

 

Şirket Kurucusu; Min Kim                                               Twitter; Min Kim

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

ICON Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Proje piyasaya tanıldığında genel olarak topladığı başlangıç rakamı 40 milyon$’ ın biraz üstündeydi.

ICON, hazırda dijital para birimi olan, bireysel düğüm ve zincirlerden oluşan, daha büyük bir ağ oluşturmayı önemseyen bir bütün. ICON projesine katılan blok zincirleri, platformun merkezi olmayan borsasını kullanarak takasa girebilir.

Ekip amacına ulaşabilmek için devlet ve bireylerinde dahil olduğu, geniş kapsamlı ve çok başlıklı sektörlerden oluşan kurumları proje geneline dahil ederek, en geniş alana ulaşmayı hedefler. Küresel anlamda bir bütün yaratmak, projenin temel görevidir. Bu anlamda dijital bir ağ kurmak, hem yeni nesil hem geleneksel anlamda bir dünya kurabilir.

 

ICON Nedir

ICON

 

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Huobi Global, BitHumb, Kraken

• Toplam arz 80.460.000 ICX ve sahadaki rakam 628.074.476 ICX.

• ICX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  03 Ocak 2020 – $0.1069

• ICX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 09 Oca 2018 – $12.64

• ICX  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 99. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit ICON Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Yaşadığımız dünyada ihtiyaç duyduğumuz bir çok alanın, ekonomik anlamda sektör karşılığı bulunmaktadır. Sağlıktan finansa, eğlenceden diğer bir çok sektöre kadar, yeni nesil blok zincir teknolojisine geçiş yapan sektörler, artık tamamen dijitalleşme yolunda ilerlemektedir. Bu blok zincir ağlarında ki topluluk üyelerine küresel anlamda bir proje ve ağ altında toplamayı hedefleyen proje, geniş bir kitleye hitap etmeyi hedeflemekte ve bu anlamda hareket etmektedir. Bu kitlenin büyüklüğü projenin başarısı açısından önemli bir değerdir diyebiliriz.

Negatif yorumlar;

• Blok zincir teknolojileri henüz hayatımızda ki yeni teknolojiler ve bunun bir adaptasyon süreci mevcut. Bu zaman diliminde bireylerin kendi uyum süreçleri ve ardından topluluk oluşturma hedefleri belirli bir zaman dilimine yayılması gereken durumlardır ve projenin de uzun vadede nitelendirilmesi gerektiğinin bir işareti olabilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle