XDC Coin? XinFin Network? Yorum-Geleceği

XDC Coin yorum, XinFin Network Coin nedir, XDC nedir, nasıl satın alınır, binance, airdrop, network, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

XDC Coin Nedir? Çalışma Mantığı

XDC Coin, uluslararası piyasaların ekonomik alanlarında faaliyet göstermek için tasarlanmış bir blockchain ağıdır. Ölçeklenebilirlik alanında yüksek verim sağlayan, güven duyulan ve ticari düzeyde amaç üzerine kurulmuş olan bir ağ mekanizmasıdır.

XinFin Network, küresel anlamda ki ticaret ve finansman alanında zamanla ortaya çıkan verimsizliklerin çözüme kavuşturulması ve kurumların sağlıklı anlaşmalar ile işlerini geliştirmelerinin yanı sıra uluslararası akıllı sözleşmeleri etkinleştirmesinin tasarısını oluşturan türünün ilk Hibrit Blok Zinciri mimarisi üzerine inşa edilmiş XDC01 isimli protokol tarafından desteklenmektedir.

• Ekibin Yorumu; Ortak ve Özel blok zincirlerinin gücünü Birlikte Çalışabilir Akıllı Sözleşmelerle birleştirmek

• Şirketinin sloganı; Küresel Ticaret ve Finans için Kurumsal Hazır Hibrit Blok Zinciri

XDC Coin – XinFin Network Coin Şirket Verileri

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur.

XinFin, Merkezi Singapur’da bulunan bir blockchain teknoloji şirketidir. Kurumsal şirketlerin yoğun trafiğine destek olmak ve yeni bir arayüz kazandırmak üzerine kullanıma sunulan bir hibrit blok zinciri teknolojisidir. Küresel altyapıdaki ekonomik boşlukları tamamlamak için farklı ülkelerin devlet yetkilileriyle beraber çalışan ve kar amacı gütmeksizin bir kuruluş olan XinFin Vakfı, ülkelerin gelişiminde ve bireylerin özgürlüklerinde ki projelerin gelişimini etkileyen gücün devletin merkezi olan finansmanının olmaması gerektiğini savunmaktadır.

Bu sorunu çözmek için XDC Ağı ortaya çıktı. Bu ağ XinFin Network dijital para ağı olarak sunulmuştur. Yatırımcıların, farklı bir ülkedeki bir altyapı planı ile ilgili gerekli finansal süreci sağlamak ile ilgili süreçte gelen tüm sorunlar ve prosedür olmadan proje teklifi verebilecekleri ve altyapıyı finanse edebilecekleri güvenli bir blok zinciri platformudur. Blockchain teknolojisinin sayesinde, yatırımcıları ve geliştiricileri birbirleri ile daha kolay buluşturan bir mekanizme oluşturulması artık daha kolay. Ayrıca, tüm finansal işlemler ve müzakereler, güvenli dijital varlıklarla güvenli bir platformda yürütülerek daha sağlıklı işlemlere yol açmaktadır.

 

XinFin Network

XinFin Network

Ritesh Kakkad uzun yıllar internet teknolojisin arka bahçesinde görev almış ve kendini internet altyapısı konusunda geliştirmiş bir isim. XinFin Network projesi ile kariyer hayatına önemli bir dönüm eklemiştir.

Şirket Kurucusu; Ritesh Kakkad                                             Twitter; Ritesh Kakkad

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

XDC Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

XinFin projesinin misyonu, küresel ekonomik altyapıdaki açığı iyileştirmek için blok zincir teknolojisini kullanarak daha iyi bir konuma getirmektir. Şirket ve vakıf, topluluk odaklı dijital varlıkları açık kaynaklı bir blok zinciri platformunda tasarlayarak misyonunun gerçeklik seviyesini arttırmaktadır. Blockchain platformunda ticaretin sorunsuz bir şekilde gerçekleşebilmesi, aralarında bulunan fiziksel sınırlar önemsenmeksizin, işletmelerin gelişmesi için doğru ortam oluşturulabilmektedir.

Bu şirketlerin ve büyük kuruluşların ticaretini güvenli bir limanda yapmaları için güzel bir olanak ve teknoloji. Dünyanın artık bu noktaya doğru kaydığını söylesek yanlış olmayabilir. Yatırımların ve şirket geleceklerinin bu tarz teknolojiler üzerinde yoğunlaşması hem projeler hem de şirketler açısından önemli vizyonlar sağlamaktadır.

 

XinFin Network

XinFin Network

• İşlem gördüğü bazı borsalar; KuCoin, Bitfinex, Liquid, Hotbit

• Toplam arz 37,670,634,905 XDC ve sahadaki rakam 12.270.634.905 XDC.

• XDC Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  20 Haz 2019 – $0.0001571

• XDC Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 15 Nis 2021 – $0.1448

• XDC  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 102. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit XinFin Network Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Dijital kripto para birimlerinin ve tüm blok zincir teknolojisinin arkasındaki ana temel fikir, geleneksel finansal sistemlerin yetersizliğini değiştirmek veya daha iyi ve günümüze uygun hale getirmektir. XinFin Network projeside finansal sistemlere yeni bir bakış açısı kazandırmak ve güvenilir bir ağ oluşturarak hızlı, güvenli ve uluslararası bir sistem kurmayı hedeflemektedir. Bu proje daha çok kurumsal ve şirket bazlı alanların iyileştirilmesi üzerine tasarlandığı için kullanıcıları daha büyük oyuncular olabilmektedir. Bu da teknolojisinin yeterli bulunduğu taktirde uzun vadede kullanım alanların genişlemesi anlamına gelmektedir.

Negatif yorumlar;

• Geleneksel finansal sistemlerin alışkanlıklarımız ve devlet psikolojilerinden kurtarılarak yeni bir düzene geçmesi, insanların adaptasyon süreci ve bireylere kadar inmesi maalesef bir anda olacak bir şey değil. Bu anlamda projeleri insanlara ve şirketlere kazımak biraz zaman gerektiren durumlar olabilmektedir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle