ZRX Coin (0X) Nedir? Yorum-Geleceği

ZRX Coin nedir, 0X Coin nedir, ZRX Coin yorum, nasıl satın alınır, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

ZRX Coin Nedir? Çalışma Mantığı

ZRX projesi bireylerin, dijital paraların alım satım işlevleri için tasarlanan borsalar gibi aracılar platformlara gerek duymadan Ethereum blok zinciri üzerinde bir imleç olan ERC20 tokenlerinin ve diğer değerlerin alım satımları için olanak sağlayan teknoloji bütünüdür.

ERC-20 Ağı hakkında detaylı bilgi için buraya bir link bırakıyorum ;

https://www.investopedia.com/news/what-erc20-and-what-does-it-mean-ethereum/

0x, Ethereum blockchain ağı üzerine tasarlanmış ve merkeziyetsiz borsalar için projelendirmiş açık bir protokoldür. Ekip, güvenliği arttırmak, düşük ücretli ve hızlı işlem kapasitesi sağlamak, kullanıcılara sunulmak istenen çözüm süreçlerinde yer almaktadır.

• Ekibin Yorumu; 0x, DeFi uygulamalarının geleceğini sağlayan profesyonel düzeyde bir likidite toplayıcısıdır.

• Şirketinin sloganı; Defi için likidite bitiş noktası.

ZRX Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2016 yılında kurulmuştur.

Blok zincir teknolojisi ve dijital paraların talep oluşturulduğu borsalar, gerçek para birimi ile takas edilebilme özelliklerini kullanıcılarına sunmaktadır. Bu borsaların kullanıcılara sunduğu ve kullanıcılarında en çok dikkat ettiği konu güvenlik konusu olmuştur. Bilinen güvenlik duvarı güçlü olan merkezi borsalar, her ne kadar sağlıklı bir izlenim oluştursa da bazı kullanıcılar, bu borsaların merkezi olmasından rahatsızlık duymaktadır.

Bu anlamda merkezi olmayan borsalar da ortaya çıkmış ve kullanıma sunulmuştur. Bu borsalar bir kişiye yada şirkete bağlı olmadığından, devlet düzenlemelerinden ve borsa kapanması gibi durumlardan etkilenmediğinden, bazı kullanıcılar tarafından tercih edilebilmektedir.

Fakat bu borsaların daha az birey sayısı tarafından kullanımı olduğundan, düşük hacimler,  yavaş aktarımlar ve yüksek işlem ücretleri ile karşı karşıya kalınmaktadır. Bu anlamda 0X projesi bu sorunları çözüme ulaştırıp, kullanıcılara daha sağlıklı bir merkeziyetsiz borsa imkanı ve takas teknolojisi sunmayı hedeflemektedir.

 

0x Coin Nedir

0x

Will Warren, üniversiteden sonra kariyer hayatına mobil robot uygulamaları ile adım atmıştır. Araştırma görevlisi ve teknik danışman ünvanlarından sonra 2016 yılında 0x projesi ile, yeni bir kariyer dönemine girdiği söylenebilir.

Amir Bandeali, eğitim hayatından sonra trade eğitimleri ve asistanlığına yoğunlaşmış, ardından ortağı ile beraber 0x labaratuvarın da 2016 yılında çeşitli görevler alarak kurucu misyonu üstlenmiştir.

 

Şirket Kurucu Ortağı ve CEO’su; Will Warren                                           Twitter; Will Warren

Şirket Kurucu Ortağı ve CTO’su; Amir Bandeali                                        Twitter; Amir Bandeali

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

ZRX Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Özgürce oluşturulabilen farklı Defi projeleri ile birlikte 0x teknolojisi, daha verimli, kullanışlı, şeffaf ve eşit bir finansal hizmet sunmayı planlamaktadır.. Bu yeni altyapının, farklı aracı katmanları ortadan kaldırarak ve kullanıcılara daha çok finansal özgürlük sağlayarak, açık yazılan teknolojisi üzerinde ücretsiz olarak işlem yapılması ve çalıştırılması hedeflenmektedir.

Bu anlamda projenin genel bakış açısında ki finansal özgürlük vurgulamaları, proje altyapısı ile birleştiğinde geniş kitleler tarafından ilgi çekilen bir hal alabilir. Projenin devamlılığı ve uzun vadede yararlı olması, şirket ve ekip detayları ile birleştirilerek somut örneklere dökülerek incelenmelidir.

 

0x Coin Nedir

0x

 

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Huobi Global, BitHumb, Coinbase Exchange• Toplam arz 1,000,000,000 ZRX ve sahadaki rakam 841,921,228 ZRX.

• ICX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  16 Ağustos 2017 – $0.104

• ICX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 09 Oca 2018 – $2.53

• ICX  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 91. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit ZRX Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Ethereum ağı ve merkeziyetsiz borsalar ve para trafiği gibi bir çok insanın güvenlik algısına dokunan bir proje olması, çözüm üreten ve bireylere finansal hizmet sağlayan bir misyon ile birleşerek, yararlı işler ortaya koyabilir.

Negatif yorumlar;

• Merkeziyetsiz borsalar, merkezi olan borsalara oranla çok daha az talep görmektedir. Bu anlamda merkezi borsa kitlesini proje bazında etkisi altına alması biraz zor olabilmektedir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle