Klaytn (KLAY Coin) Nedir? Yorum ve Geleceği

Klaytn Coin nedir, KLAY Coin yorum, nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, projesi, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Klaytn Coin Çalışma Mantığı

Klaytn, Kakao’nun blockchain yan kuruluşu olan Ground X tarafından geliştirilen ve küresel olarak geniş bir kitleye hizmet niteliği taşıyan halka açık bir blockchain platformu. Blockchain teknolojisini, insanların deneyimlemesi için ve üzerinde yeni tasarımlar geliştirebilmesi için olanak sağlayabilen bir teknoloji bütünüdür.

Güney Kore’nin en çok tercih edilen mobil platformlarından bir tanesi olan ‘Kakao’ uygulamasının blockchain iştirakı olan Ground X tarafından geliştirilen Klaytn, hizmet merkezli bir blockchain platformudur.

Proje, yapısı gereği bireyin herhangi bir teknik bilgi gerektirmeden kendi blok zincirinizi kolayca oluşturabilmesini sağlayan, blockchain teknolojisinde uzman olmanıza yada blockchain teknolojisi üzerine derinlemesine bilgi sahibi olmanıza gerek olmadan, uzmanlaşmış bir teknik yardımcıya danışmaya gerek kalmadan, herkes Klaytn’da kendi token ekonomi sistemini tasarlayabilir ve sunabilir.

• Ekibin Yorumu; Ekosisteminin gelişimini teşvik etmek için geliştirici araçları ve topluluk çabaları dahil olmak üzere kar amacı gütmeyen programları destekler.

• Şirketinin sloganı; Tüm Blockchain Hizmetleri için Zemin.

Klaytn Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2019 yılında kurulmuştur. Platform, merkezi olmayan veri dağılımı, düşük işlem süresi, yüksek düzey ölçeklenebilirlik gibi blockchain teknolojisinin en iyi özelliklerini verimli bir birleşim çatısı altında toplayarak, kolay yöntemlerle kullanıcılara aktarmaktadır.

Klaytn, ufak ölçekli ekonomilerden, kurumsal bölümlere kadar her tür kullanıcıya blockchain teknolojisini getirmeyi hedefliyor. Şirketin hedefleri arasında blockchain aracılığıyla ademi merkeziyetçi küresel bir ekonomi bulunmaktadır.

Projenin resmi tokeni olan KLAY, borsalarda projenin ekonomik değer karşılığı olarak bulunuyor ve yaygın bir şekilde borsalara dahil olmaya devam ediyor. Şirket ayrıca, kullanıcıların blockchain tabanlı koleksiyonları, oyun öğelerini ve değerli dijital varlıkların alınıp satılmasına olanak tanıyan en büyük dijital varlık platformlarından biri olan ‘OpenSea’ ile ortaklık yapıyor.

Klaytn

Klaytn

Jaesun Han, GroundX şirketinin kurucusu ve CEO’sudur. Klaynt projesi GroundX şirketinin bir ürünü olarak sunulmuştur. Jaesun Han, kariyer hayatındaki ilk girişimcilik rolüne, 2007 yılında kurduğu NexR isimli Kore’deki ilk büyük veri ve bulut bilişim teknolojisi olma özelliği taşıyan şirketle başlamıştır. Bu süreçten itibaren bulut ve veri alanında çeşitli şirketlerde görev alan Han, 2018 yılında hala CEO’luk görevini halen sürdürdüğü GroundX blockchain geliştirme şirketini kurmuş ve geliştirmiştir.

Şirket kurucusu ve CEO’su; Jaesun Han                             Twitter; https://twitter.com/jaesun_han

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Klaytn Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Klaytn, blockchain teknolojisinin tamamen yayılması, tüm kesimden insanların merkezi ekonomiden uzaklaşarak kendi blockchain ekonomisine geçişini kolaylaştırması ve dolayısıyla yeni nesil ekonomik düzene geçişte insanları teşvik edici bir durum sağlaması, uzun vadede herkesin kullanmak isteyeceği bir alan oluşturmaktadır.

Geleneksel ekonomik hayatımızın, blockchain gibi tüm sistemi kökünden değiştiren bir teknolojiye evrilme sürecinde, insanların bu yeni alanda kendi kendine işlem yapabilmesine olanak sağlayan ve eğitici bir yönüde olan proje, yaygın bir kesime hitap edebilir.

Klaytn

Klaytn

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Gate.io, Bittrex, Liquid, Okex

• Toplam arz 10.568.883.318 KLAY ve sahadaki rakam 2.463.683.599 KLAY.

• Klay Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 6 Mayıs 2020 – $0.0573

• Klay Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 2 Nisan 2021 – $4.38

• Klay Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 30. sırada bulunmaktadır.

Kripto Teyit Klaytn Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Blockchain sistemini kolaylaştırarak insanlar için yaygınlaştırıcı bir proje olması başarılı.

• Teknik anlamda karmaşıklıktan uzak olması, kullanıcı çekmesini sağlayabilir.

• Bireysel olduğu kadar kurumsal alanda da bir çok merkezin tercih sebebi olabilir.

Negatif yorumlar;

• Uzun vada de herkes açısından blok zinciri oluşturma hizmeti vermesi, kullanıcıların faydalı alanlarda ürün çıkaracağı gibi, faydasız bilgi kirliliği oluşturarak, zincirde ki yoğunluğu artırabilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle